Xtreamer Ultra!

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Βρε παίδες εσείς που το έχετε, δεν έχετε τρέξει κανένα διαγνωστικό να δείτε ποιανού κατασκευαστή M/B κρύβεται μέσα του???

Eδώ & μέρες που το σκαλίζω "ανακάλυψα" ότι το θέμα πρέπει να πάει στην κατηγορία HTPC ! :antlers:
Από θόρυβο δεν είναι κ εντελώς "ήσυχο" θα έλεγα πάντως.
Θετικές εντυπώσεις so far στον συνδυασμό openelec+xbmc σε boot από στικάκι αν και περίμενα περισσότερα στο θέμα κίνηση. (τα ίδια αποτελέσματα είχα κ στα win7).
Το wdtv live που δοκίμασα έπαιξε καλύτερα πάντως σε κίνηση.
Για τους έχοντες ,έχετε καθόλου drop frames ?
Δικαιολογούνται με την cpu στα 6-15 % ;
Κατά τα άλλα το xbmc τα σπάει !!
Είναι κ ομορφούλι το άτιμο.

Attachments

μάλλον κανά everest χρειάζεται για να μας πει τα μυστικά του...

Motherboard
CPU Type DualCore Intel Atom D510, 1666 MHz (10 x 167)
Motherboard Name Intel Mount Olive D510MO (1 PCI, 1 Mini-PCIE, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, CPU)
Motherboard Chipset Intel Tiger Point NM10, Intel Pineview-D
System Memory 2032 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
BIOS Type Intel (08/02/10)

υγ. το ότι είναι htpc είναι γνωστό... και αρκετοί έχουν πει να μεταφερθεί στον αντίστοιχο πίνακα. -bye-

Last edited:

Eδώ & μέρες που το σκαλίζω "ανακάλυψα" ότι το θέμα πρέπει να πάει στην κατηγορία HTPC ! :antlers:
Από θόρυβο δεν είναι κ εντελώς "ήσυχο" θα έλεγα πάντως.
Θετικές εντυπώσεις so far στον συνδυασμό openelec+xbmc σε boot από στικάκι αν και περίμενα περισσότερα στο θέμα κίνηση. (τα ίδια αποτελέσματα είχα κ στα win7).
Το wdtv live που δοκίμασα έπαιξε καλύτερα πάντως σε κίνηση.
Για τους έχοντες ,έχετε καθόλου drop frames ?
Δικαιολογούνται με την cpu στα 6-15 % ;
Κατά τα άλλα το xbmc τα σπάει !!
Είναι κ ομορφούλι το άτιμο.

Στο xbmc απενεργοποίησε το "sync playback to display" και τσέκαρε παλι .......( Settings-> Video -> playback)

H TV σου κλειδώνει στα 24hz?

yeap
όπως προείπα το wdtv live παίζει τζάμι στα 24p.
Mήπως παίζει κανά θέμα με τα edid ?
Θα δοκιμάσω αύριο στον προβολέα.
Τα χαμένα καρέ (drop frames) πως δικαιoλογούνται ; Eίναι θέμα sync ?

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Δεν το αναγνωρίζει, δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι πάρα πολύ παλιά η έκδοση που έχεις... (του 2005).

Πάντως σύμφωνα με αυτά που είδα, η samsung που του έχεις συνδεδεμένη παίζει στα 60Ηz...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Πάντως σύμφωνα με αυτά που είδα, η samsung που του έχεις συνδεδεμένη παίζει στα 60Ηz...

Παίζει στα 24p αφού μόλις ξεκινήσει η ταινία κάνει refresh η εικόνα κ το δείχνει στο info της τιβι.
Το θέμα είναι πόσο καλά το παίζει !!
Αν βρω χρόνο (και όρεξη), θα δοκιμάσω τον παρακάτω οδηγό.

http://openelec.tv/find-help/documentation/howtos/display/item/43-how-to-configure-24p-playback

Παρελαβα και εγω σημερα, πρωτες εντυπωσεις καλες, υπαρχει κανενας οδηγος για να περασουμε τα win 7? Με usb stick και iso τα win7 ειναι ο τροπος? Το keyboard ειναι πολυ της πλακας, αβολο τελειως. Πολυ ωραια κατασκευη to ultra ομως, εντυπωση μου εκανε βρε παιδια οτι πισω οι θυρες βραζουν, εβγαλα το usb stick και εκαιγε, ποτε δεν το εχω δει αυτο το πραγμα.... Ο σκληρος ο 2,5 μεχρι ποσα gb δεχεται, καποια καλη οικονομικη προταση?

Εισαι super, σε ευχαριστω πολυ!

καλησπέρα σε όλους...

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες του ULTRA εάν είναι προτεινόμενη λύση να αγοράσω το ULTRA να φορτώσω Windows XP & 7 και να το χρησιμοποιησω όλο το 24ώρο σαν torrent client με ένα σκληρό δίσκο 2.5 750 Gb?

Απο κατανάλωση ρεύματος,ψύξη,και θόρυβο τι λέει το μηχάνημα?

Αξίζει να το πάρω απο Γαλλία σε αυτή την τιμή? η μου προτείνεται κατι αλλο για torrent client ...Θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα και για ταινίες...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νομίζω torrent client έχει και ο xbmc (rtorrent) , οπότε με ένα στικάκι usb κ openelec θα είσαι οκ.
Torrent client έχει κ το ultra os (που δίνεται προφορτωμένο σε στικάκι 8 gb ).
Aπό κατανάλωση δεν γνωρίζω να σου πω (το τροφοδοτικό του είναι στα 19v), θόρυβο κάνει αφού έχει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι.
Εγώ από Γαλλία το πήρα σε 4 μέρες ήταν στην πόρτα μου.
Σκληρό μέχρι 1 ΤΒ δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.
Βέβαια από λειτουργικά του φορτώνεις ότι θες αφού είναι ουσιαστικά πισί.

Νομίζω torrent client έχει και ο xbmc (rtorrent) , οπότε με ένα στικάκι usb κ openelec θα είσαι οκ.
Torrent client έχει κ το ultra os (που δίνεται προφορτωμένο σε στικάκι 8 gb ).
Aπό κατανάλωση δεν γνωρίζω να σου πω (το τροφοδοτικό του είναι στα 19v), θόρυβο κάνει αφού έχει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι.
Εγώ από Γαλλία το πήρα σε 4 μέρες ήταν στην πόρτα μου.
Σκληρό μέχρι 1 ΤΒ δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.
Βέβαια από λειτουργικά του φορτώνεις ότι θες αφού είναι ουσιαστικά πισί.

Κάπου διαβασα στα specs κατανάλωση 19V/ 13.5 Watt?
και ο ανεμιστήρας υποτείθεται ότι είναι στα 24 DB.(αθόρυβος?)
Μπορώ άραγε να το καταργήσω όπως στο passive cooling του Side wing
η να βάλω κάποιο αθορυβο?
Θα ζεματάει άραγε χωρίς Ανεμιστήρα.

Πόσο σου στοίχισε τελικά απο Γαλλία ? Τελική τιμή 269+30 shipping =299

Κάπου διαβασα στα specs κατανάλωση 19V/ 13.5 Watt? Κατανάλωση δεν γνωρίζω !!
και ο ανεμιστήρας υποτείθεται ότι είναι στα 24 DB.(αθόρυβος?) Σχετικά αθόρυβο θα το έλεγες, όχι εντελώς όμως
Μπορώ άραγε να το καταργήσω όπως στο passive cooling του Side wing
η να βάλω κάποιο αθορυβο? Δεν γνωρίζω
Θα ζεματάει άραγε χωρίς Ανεμιστήρα.

Πόσο σου στοίχισε τελικά απο Γαλλία ? Τελική τιμή 269+30 shipping =299 Ναι

:antlers:

Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις.
1. Για τορεντ θα σου προτεινα αυτο
http://www.skroutz.gr/s/55872/Western-Digital-My-Book-World-Edition-Ethernet-500GB.html
εγω εχω το 1tb και ειναι καταπληκτικο. εχει μικροτερη καταναλωση, ειναι πραγματι αθορυβο και με 10ευρω ενεργοποιεις και αλλα εξτρα πακετα. Εχει το transmission δωρεαν και αντεχει να κατεβαζει καμια 10αρια αρχεια ταυτοχρονα με ταχυτητα περιπου 600kb/sec (παραπανω το δικο μου κολλαει γιατι ποσο να αντεξει!). Περισσοτερα εδω http://highlevelbits.free.fr/
2. Θα σου προτεινα το prodigy. Φαινεται να εχει πολυ καλα specs. Επισης μην παραγγειλεις απο τη κορεα. θα σε σκισουνε στα μεταφορικα. Εγω παρηγγειλα το ultra και βρισκομαι σε επικοινωνια με τους π...π...ρες να το παρουν πισω.

Αμα ειναι να παραγγειλεις ψαξε τους ευρωπαιους αντιπροσωπους. Συνολικα θα σου βγει περιπου το ιδιο αλλα θεωρω καλυτερη λυση τα δυο μηχανακια απο το ενα.