Βασίλης Α.
Supreme Member
Χθες το βραδυ περασα τα win 7 και ολα κυλησαν ομαλα, καμια αναποδια. Ειναι σαν κανονικο pc με τα 7, δεν ακουγεται καθολου αλλα ζεστενεται αρκετα θα ελεγα.
Σήμερα παρέλαβα από το power buy!
Πρώτες εντυπώσεις
Δεν είναι out of the box ακριβώς. Έχει θέματα παρά το γεγονός πως μπαίνεις με την μια στο xbmc!
Το τηλεχειριστήριο είναι λίγο αργό στην απόκριση των εντολών αλλά έχω μια επιφύλαξη γιατί το ultra βρίσκεται πίσω από ένα τζάμι!
Το minikeyboard είναι καλό αλλά για κάποιο λόγο μετά από 3-4 λεπτά ώντας στο ubuntu (XBMC) παύει να ανταποκρύνεται! Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?
Μου έχουν βγει τα μάτια στο ubuntu αλλά αυτό είναι φυσικό λόγω ανάλυσης-απόστασης θέασης και αρχόμενης....πρεσβιωπίας.
Μου αρέσει που είναι και media player και htpc συγχρόνως. Βέβαια χωρίς δίσκο δεν είναι ακριβώς htpc!
Θέλει χρόνο να ασχοληθείς μαζί του! Αυτό είναι θετικό όταν έχεις χρόνο και αρνητικό όταν δεν έχεις!
H ποιότητα είναι τυπική Xtreamer (έχω και Xtreamer mk1 και eTRAYz) και ίσως και ένα "κλικ" παραπάνω!
Περισσότερες δοκιμές από εβδομάδα λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχω!
Ελπίζω οι φίλοι που το παρέλαβαν να "μασήσουν" λίγο περισσότερο την "τροφή" και να την δώσουν "μασημένη" και σε μας που έχουμε έλλειψη χρόνου! Οποιοσδήποτε οδηγός εγκατάστασης και χρήσης (όπως αυτοί που δειλά δειλά εμφανίζονται) είναι άκρως ευπρόσδεκτοι!
Υ.Γ.
Ο δίσκος είναι ων εκ των ουκ άνευ αν θέλεις να έχεις ένα σωστό ultra!!!
To χειριστήριο είναι πολύ αργό!! Συμφωνώ, δεν ξέρω τι φταίει.... ! (Δεν το έχω πίσω από εμπόδια, στο 1 μέτρο)
Το mini keyboard, δεν κατάφερα να το κάνω pair ακόμη.. το έχω και φορτίζει
Και εμένα μου έχουν βγει τα μάτια, στο ultra os, δεν είχα πληκτρολόγιο για να αλλάξω ανάλυση..
Θέλει αρκετό χρόνο να ασχοληθείς.. Μέχρι τώρα είχα 45' μόνο μαζί του.. :bigcry:
link για την ultra εκδοση του openelec?
Ζεσταινεται; Ε οχι και ζεσταινεται ρε παιδια.... 4 μερες ανοιχτο συνεχομενα... Και ζεστη ηταν μονο στην παθητικη λιγακι. Βεβαια.. Εξαρταται και που τοχεις ε;
Τελικά ρε παιδια μπορείτε να μου πείτε εαν ζεσταίνεται η οχι?
Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν torrent client.....οποτε θα δουλευει όλο
το 24 ώρο....Αντεχει? κανει πολύ θόρυβο? Μπορώ να κλείσω άραγε το ανεμιστηράκι?
κάποιος μίλησε για παθητική ψύκτρα......
Ζεσταινεται; Ε οχι και ζεσταινεται ρε παιδια.... 4 μερες ανοιχτο συνεχομενα... Και ζεστη ηταν μονο στην παθητικη λιγακι. Βεβαια.. Εξαρταται και που τοχεις ε;
Τελικά ρε παιδια μπορείτε να μου πείτε εαν ζεσταίνεται η οχι?
Θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν torrent client.....οποτε θα δουλευει όλο
το 24 ώρο....Αντεχει? κανει πολύ θόρυβο? Μπορώ να κλείσω άραγε το ανεμιστηράκι?
κάποιος μίλησε για παθητική ψύκτρα......
Μια χαρά αντέχει . ΔΕΝ κάνει θόρυβο . ( εκτός κι αν έχεις τ'αυτί κολλημένο δίπλα του. ) Παθητική ψύξη έχει .
Μια χαρά αντέχει . ΔΕΝ κάνει θόρυβο . ( εκτός κι αν έχεις τ'αυτί κολλημένο δίπλα του. ) Παθητική ψύξη έχει .
Thanks για την απαντηση.....
Επειδή έχω ήδη αγοράσει το παλιο Xtreamer tόυ 2009 το ανεμιστηράκι του έκανε αντιληπτό θορυβο (παρόλο που είχε ρυθμίσεις στροφών low-medium-high) ακομα και στα 2-3 μέτρα αναγκάστικα να αγοράσω Sidewind ψύκτρες απο το shop.xtreamer.net και ησύχασα.
Το Ultra μπορείς να απεργοποιήσεις τον ανεμισταρακι και να παίξεις με την παθητική ψύκτρα η θα ανατιναχτεί:smash:
Το Ultra υποτίθεται θα είναι στα 2 μέτρα απο το κρεβάτι μου για αυτό ρωτάω...
Thanks για την απαντηση.....
Επειδή έχω ήδη αγοράσει το παλιο Xtreamer tόυ 2009 το ανεμιστηράκι του έκανε αντιληπτό θορυβο (παρόλο που είχε ρυθμίσεις στροφών low-medium-high) ακομα και στα 2-3 μέτρα αναγκάστικα να αγοράσω Sidewind ψύκτρες απο το shop.xtreamer.net και ησύχασα.
Το Ultra μπορείς να απεργοποιήσεις τον ανεμισταρακι και να παίξεις με την παθητική ψύκτρα η θα ανατιναχτεί:smash:
Το Ultra υποτίθεται θα είναι στα 2 μέτρα απο το κρεβάτι μου για αυτό ρωτάω...
Στα 2 μέτρα από το κρεβατι ....θα ακούγεται μέσα στην ησυχία που θα υπάρχει εν ώρα ύπνου. Το ανεμιστηράκι απενεργοποιείται manually . Δεν έχει ρύθμιση . Πρέπει να ανοιχτεί το μηχανάκι. Εκτός κι αν άλλος γνωρίζει κάποιον τρόπο που δεν ξέρω εγώ.
Με ποια εκδοση των Windows 7 γιατι εμενα με τα Ultimate εχω την εντυπωση πως σερνεται λιγακι.Μηπως του πεφτουν λιγακι βαρια ,και νατα αλλαξω με καποια ποιο ελαφρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.