Xtreamer ζηταει κωδικο net user ID + password

Status
Not open for further replies.

gdaskal

AVClub Enthusiast
20 June 2006
1,123
Δεν την παλεύω :bigcry::bigcry:
Εχω φτασει στα ορια μου! Το εχω στησει, βλεπει δικτυο, xlive, internet ,you tube, και οτι αλλη λαλακια μπορει να κανει...

ΑΛΛΑ οταν φτανω να ανοιξω τους φακελους με τα αρχεια απο το pc μου ζητα user net id kai password. :HTEHETH63: και δεν προχωρα....

Τα εχω δοκιμασει ολα, τι μου ξεφευγει γαμω την ζεστη μου μεσα?!!?! :bigcry: :damnyou:

Ζητά το user/pass που έχεις στα windows. Τώρα αν δεν έχεις.... καλύτερα να βάλεις! :smile:

Τι λειτουργικο ρε συ?

Πx στα windows 7

Πας control panel--->user accounts and family safety--->change your windows password--->create a password for your account

Last edited:
το φτιάξα μαμω την ΑΕΚ μου μεσα, Πόρτα ;)

sotos, οταν κατεβω Κρητη θα κεράσω στον Αποστόλη...!

:a0210::firstprize:

υγ με xp, εβαλα pass και δουλεψε...

Απάντηση: Re: Xtreamer ζηταει κωδικο net user ID + password

το φτιάξα μαμω την ΑΕΚ μου μεσα, Πόρτα ;)

sotos, οταν κατεβω Κρητη θα κεράσω στον Αποστόλη...!

:a0210::firstprize:

υγ με xp, εβαλα pass και δουλεψε...

:award:ωραιότατα! :award:

με ποιο τροπο το καταφερες φιλε μου,με το κωδικο στα windows η με την τροποποιηση στη registry? γιατι προσπαθησα στα 7 που εχω με το πρωτο τροπο αλλα τζιφος......

my mistake....
τωρα ειδα οτι το εκανες με password στα xp....

Για τα windows 7 δες τα link, θέλει και password για τον λογαριασμό χρήστη, και τις ρυθμίσεις στη registry...

Εγώ με 7άρια στο ένα pc, vista στο άλλο, και στα δύο οι χρήστες χωρίς password, όταν μου ζητούσε το xtreamer έβαζα μόνο το όνομα χρήστη, άφηνα κενό το password και save and ok - έτσι έμπενε και μπαίνει κανονικά στούς φακέλους ή σκληρούς που έχω κοινόχρηστους!

Status
Not open for further replies.