Xtrend ET4000

καλησπερα και καλη χρονια με υγεια εχω ενα μαλον μεγαλο προβλημα εχω ενα ετ4000 εχω και εγο το ειδειο προβλημα με το μοτερ καθε φορα που τον σβηνο απο το ον οφ παγονη και περναο αναβαθμηση ξανα βρηκα μια αναβαθμηση σε αυτη τη δηευθηνση http://www.xtrend-home.de με αυτη τη αναβαθμηση δεν κολαοι αλλα εχω και αλλο προβλημα δεν μπορο να τον δω το δεκτη με DCC απο οτι καταλαβα εχει κωδεικο αλλα δεν τον ξερο αν καποιος ξερη πως μπορο να βαλο δεικο μου κωδεικο για να δω τον δεκτη και να βαλο δειαφορα ξεχασα να πο η αναβαθμηση ειναι openpli 4 26/10/14 νομιζω αν καποιως μπορει να βοηθηση θα ειμουν οιποχρεος γιαννης

Αφού δημιουργείται πρόβλημα μην τους σβήνετε από το on/off.
Ο κωδικός είναι username - root, password άσε κενό ή dreambox.

Αφού δημιουργείται πρόβλημα μην τους σβήνετε από το on/off.
Ο κωδικός είναι username - root, password άσε κενό ή dreambox.

καλη χρονια ευχαριστο για την απαντηση θα το κανω και αυτο εχω προσπαθηση και στα δυο κενο με το πρωτο root to δευτερο κενο με root kai dreambox αλλα τιποτα ειμαι στην αγγλια με ελληνηκο λαπτοπ μηπως πεζη καποιο ρολο ο router einai ee εταιριας αυτο ειναι ο κωδεικος που δεινη αυτος που δεινη την αναβαθμηση Passwort für telnet, ftp, dreamboxedit : deb#2015 αλλα δεν βγαζω ακροι αν μπορης να βοηθησης ευχαριστο και παλοι γιαννης

Δοκιμασε να αλλαξεις τον τελευταιο αριθμο απο την ΙΡ του λαπτοπ ( 192.168.5.1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8,...κλπ ) με τους κωδικους που σου γραφει ο hercoulis.
Ισως γι αυτο δεν σου ανοιγει το ftp..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δοκιμασε να αλλαξεις τον τελευταιο αριθμο απο την ΙΡ του λαπτοπ ( 192.168.5.1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8,...κλπ ) με τους κωδικους που σου γραφει ο hercoulis.
Ισως γι αυτο δεν σου ανοιγει το ftp..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ευχαριστο για τη βοηθηα αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι το DCC αναγνωριζη το ip του δεκτη και δειγνη οτι κανη κονεκτ αλλα απο πρασηνα το τελνετ και το ftp γινουντε κοκκινα οπωτε δεν δειαβαζη το δεκτει θα δωκειμασο να αλαξω το IP toy dektei και τα λεμε παλοι και παλοι ευχαριστο για τη βοηθηα

Δοκιμασε εκει που λεει "connection type" την επιλογη "direct crossover" και μετα με το search , χωρις να βαλεις καποια ΙΡ του δεκτη θα δεις τί συνδεσεις θα δει.
Δοκιμασε τις ολες .
Με αλλο δεκτη ειχα το ιδιο προβλημα......

Γνωρίζει κανείς γιατί τα Full HD Skins (1920χ1080) δεν εμφανίζονται σωστά σε αυτόν τον δέκτη και είσαι αναγκασμένος να βάζεις πάντα skins μέχρι 1280χ720?

Γειά σάς.
Σε κάποιον, εγκατέστησα στο ET4000 τού, το image SatDreamGr.Έκανα και ένα backup, του το έβαλα σε ένα usb με αρχείο et4000,του έμαθα πως να κάνει backup σε περίπτωση που θα χάλασε το image από διαφορετικούς λόγους.
Μετά από τρείς μέρες με πήρε τηλ. και λέει ότι έβλεπε το βράδυ και το έσβησε από το κοντρόλ το δεκτή.Το πρωί λέει,πήγε να το ανοίξει και δεν δείχνει λαμπάκια από την πρόσοψη..ούτε δείχνει εικόνα...φαίνεται αναμμένο το λαμπάκι από το Ethernet μόνο.
Τι μπορεί να έχει πάθει γιατί όπως το περιγράφει,δεν νομίζω να είναι δυνατόν να του περάσεις image...
Θα έχει καεί?..και αν ναι,από τί,η μήπως εκείνος κάτι έκανε λάθος?
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει...ξέρει κανείς πού να το πάει να το φτιάξουν?

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τού δέκτη αν πάσχει από αυτό το πρόβλημα? Ανάβει ο δέκτης?