- 5 January 2013
- 5
καλησπερα χρονια πολλα και καλως σας βρηκα!!!! θα μπω κατευθειαν στο διαταυτα...πριν περιπου 18 μηνες αγορασα τον xtrend 5000 ενω ολα δουλευαν αψογα πανω στον χρονο ακριβως παρουσιαστηκε προβλημα με τον bootloader επικοινωνησα με το καταστημα που αγοραστηκε και μου επισημανε οτι πρεπει να δωθει στον αντιπροσωπο για service ολα καλα ως εδω...αλλα ακομα δεκτη δεν εχω παρει στα χερια μου... μιλωντας με τον μεταπωλητη περιπου 4 μερες πριν μου ειπε οτι εχει δωθει απο την πρωτη βδομαδα που τον παρελαβε στον αντιπροσωπο εδω να επισημανω οτι το καταστημα που αγοραστηκε απο την πρωτη μερα ηταν στο πλαι μου αντικαθιστοντας τον δεκτη μου με εναν προσωρινο για να κανω την δουλεια μου...anyway μιλωντας τωρα με τον αντιπροσωπο ο οποιος πλεον βρισκεται εκτος ελλαδας μου ειπε οτι δεν ειναι αντιπροσωπος και απλα μεταπουλα τα συγκεκριμενα μηχανηματα βεβαια αν ανοιξει καποιος το digitaltv στην παρουσιαση του 5000 σαν αντιπροσωπος παρουσιαζεται η συγκεκριμενη εταιρια...επισης μου ανεφερε οτι υπαρχουν δεκτες που εχουν δωθει απο τον ιουνιο και ακομα δεν εχουν επισκευαστει και δεν μπορει να κανει τιποτα γιαυτο και τα φορτωνει στην xtrend...μονο λεει αν αγοραστηκε το μηχανημα τον αυγουστο του 2012 να μουν τον αντικαταστησει με καποιον παρομοιο ιδιας αξιας βεβαια εβαλα τα γελια γιατι του ειχα ηδη αναφερει οτι ο δεκτης εχει αγοραστει πριν περιπου 1.5 χρονο το θεμα ειναι οτι πλεον δεν ξερω τι να κανω....