Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Παιδια μολις σημερα αγορασα τον etrend 5000 και του εβαλα το 23/4 pli image.Ημουν κατοχος dreambox 7020 για πολλα χρονια τελευταια ειχα τον vu solo πολυ ικανοποιημενος(με blackhole image) και τωρα xtrend.Απλα εχω ενα προβλημα με τον ηχο του στο pc. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Εικονα εχω κανονικα ηχο τιποτα ομως. Ξερει καποιος να μου πει κατι γι αυτο? Θα το εκτιμουσα πολυ.

Παιδια μολις σημερα αγορασα τον etrend 5000 και του εβαλα το 23/4 pli image.Ημουν κατοχος dreambox 7020 για πολλα χρονια τελευταια ειχα τον vu solo πολυ ικανοποιημενος(με blackhole image) και τωρα xtrend.Απλα εχω ενα προβλημα με τον ηχο του στο pc. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Εικονα εχω κανονικα ηχο τιποτα ομως. Ξερει καποιος να μου πει κατι γι αυτο? Θα το εκτιμουσα πολυ.

Όταν λες "με τον ήχο του στο pc", τι εννοείς; Το streaming;

Αμα ανοιγεις καναλι συνηθως απο skyuk πρεπει να αλλαξεις το stream του ηχου απο to vlc στα track4 english γιατι στο default καναλι δεν βγαινει ηχος.

@Malakudi Χρονια πολλα!Μηπως εφτιαξες το πακετακι για το σεταρισμα του redipc100 crypto για τον et5000;Γιατι το περιμενω σημερα.

Όταν λες "με τον ήχο του στο pc", τι εννοείς; Το streaming;

Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου απλα το προβλημα ηταν στον media player.To ανοιξα με vlc και ολα μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ!!!

meta package για εγκατάσταση στον et5000 των siano based drivers. Ανεβάστε το με ftp και κάντε το εγκατάσταση, θα εγκαταστήσει και ότι άλλο χρειάζεται. Σε 2-3 μέρες θα είναι και στο feed του OpenPLI.

http://www.zshare.net/download/89485846c70e49cf/

γνωριζουμε πως τα παει με feeds?

Last edited:

καλησπερα στην παρεα!
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, το μονο image που υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι το openpli?
αα και αλλη μια emulators εχει? με ενδιαφερει mgcamd 1.3a
ευχαριστω

Εχει και blackhole,sifteam,openpli,και το clarke tech support image και ναι υπαρχουν ολα τα emus.

Εχει και blackhole,sifteam,openpli,και το clarke tech support image και ναι υπαρχουν ολα τα emus.

Έβγαλε image η Blackhole team για τον Xtrend? Από ότι κατάλαβα πλεον μόνο VU+ υποστηρίζουν (και ο επερχόμενος VU+ Uno δείχνει πάρα πολύ καλός).

Έβγαλε image η Blackhole team για τον Xtrend? Από ότι κατάλαβα πλεον μόνο VU+ υποστηρίζουν (και ο επερχόμενος VU+ Uno δείχνει πάρα πολύ καλός).
Εφτιαξε καποιος (νομιζω η clark-tech) ενα "transfer" image για τον δεκτη."Κανονικα" δεν υποστηριζεται απο την blackhole.

Υπαρχει παντως blackhole για τον xtrend.
Η Clarke tech εχει βγαλει αλλο image που βασιζεται στο openpli.

Μόνο μία έκδοση blackhole βγήκε για τον ET9000 και τέλος. Δεν υπάρχει άλλη έκδοση. Μάλλον δε τα βρήκαν με την ομάδα ανάπτυξης.

OpenPLI, VIX (OpenPLI based), HDfreaks (OpenPLI based) και Sifteam OpenEE είναι τα μόνα images προς το παρόν.

Ούτως ή άλλως τα δύο opensource images (OpenPLI/Sifteam) είναι και τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου.

Tον εχω κ εγω παιδια κ τον πουλαω γιατι αγορασα τον 9000 για να βλεπω το πανελ. Ειναι καινουριος στο κουτι του,οποιος ενδιαφερεται 230e.

Μπορουμε να βαλουμε images των dreambox στους xtrend απλως αντικαθιστωντας τους drivers των images ?
Η ειναι πιο περιπλοκο ?

εχει δοκιμασει κανεις το technisat airstar telestick 2?
αν μπορει να κανει καποια περιγραφη
1 ποιοτητα εικονας,
2 αν παίζει το ερτHD,
3 αν ειναι ευκολη η πλογηση του μενου του
4 αν υποστιριζει ελληνικο epg
5 αν εχει διαφορα κολληματα

Παιζει η καρτα telestick 2 εγω προσωπικα αντιμετωπιζω προβλημα με τον ηχο.
Σε καποια καναλια αλλοτε παιζει και αλλοτε οχι.Δεν ξερω παντως αν φταιει η καρτα η κατι αλλο.
Παντως σε δυο διαφορετικα images ειχα το ιδιο προβλημα.

Μπορουμε να βαλουμε images των dreambox στους xtrend απλως αντικαθιστωντας τους drivers των images ?
Η ειναι πιο περιπλοκο ?

Για να μπει στη flash, όχι, δεν είναι τόσο απλό. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις multiboot με το meoboot lite.

Το meoboot lite μπορω να το βαλω σε openpli image ?
Γιατι καπου διαβασα οτι δεν συνεργαζεται με openpli.

να ρωτησω λιγο full backup καταφερατε να κανετε με usb γιατι εμενα μου λεει με το που παει να ξεκινησει invalid stick πρεπει μηπως να το κανω ext φορματ?