Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Εγω παντως παιδια τον βαρεθηκα και τον δινω. Οποιος ενδιαφερται ας μου στειλει ¨)

Για να εχουμε καλο ερωτημα, τι ακριβως βαρεθηκες ?

Tιποτα περιεργο. Απλα δεν τα πολυκαταφερνω με τον δεκτη κ απλα τον δινω. Ειναι αριστοσ παντως πολυ γρηγορος και με παρα πολυ καλη εικονα.

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δημιουργησεις μια καταχωρηση στις αγγελιες, οπου θα μας δινεις και καποιες πληροφοριες, οπως ποσο καιρο τον εχεις, σε τι κατασταση ειναι, ποσο τον δινεις κτλ.

εχει βαλει αγγελια το παλικαρι. απλα στην τιμη που τον δινει τωρα εχει "πεσει" ο καινουριος. οποτε.. δυσκολο να τον δωσει στα χρηματα που ζηταει

http://www.skroutz.gr/s/331309/Xtrend-ET5000-HD.html

Να ρωτήσω και εγώ σαν νέος κάτοχος κάτι.
Έχω βάλει το VIX (μου έκατσε καλύτερα από τα υπόλοιπα) αλλά δεν μπορώ να δω Ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες στο media player. Έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση που δεν βρίσκω ή απλά δεν υποστηρίζονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες στους υπότιτλους;

Να ρωτήσω και εγώ σαν νέος κάτοχος κάτι.
Έχω βάλει το VIX (μου έκατσε καλύτερα από τα υπόλοιπα) αλλά δεν μπορώ να δω Ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες στο media player. Έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση που δεν βρίσκω ή απλά δεν υποστηρίζονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες στους υπότιτλους;

Πρέπει να τους μετατρέψεις σε UTF-8.

Πρέπει να τους μετατρέψεις σε UTF-8.

Το είχα δοκιμάσει και δε δούλεψε. Τώρα που το ξαναδοκίμασα λειτούργησε κανονικά. Μάλλον κάτι είχε πάει στραβά την πρώτη φορά και παιδευόμουν άδικα.

Ευχαριστώ. :a0210:

Παιδιά πως μπορώ να δω αν έχω τους τελευταίους drivers?

Απλως βαλε τους καινουργιους στο φακελο : /lib/modules/2.6.31-3.2/extra
κανε overwright τα 4 αρχεια και reboot.

Απλως βαλε τους καινουργιους στο φακελο : /lib/modules/2.6.31-3.2/extra
κανε overwright τα 4 αρχεια και reboot.

Μόνο αν έχει περασμένο image με kernel 2.6.31 αλλά και το νέο bootloader με ubifs υποστήριξη.

Αν έχει καιρό να βάλει image, πιθανότατα έχει παλιό bootloader και kernel 2.6.18.

Μόνο αν έχει περασμένο image με kernel 2.6.31 αλλά και το νέο bootloader με ubifs υποστήριξη.

Αν έχει καιρό να βάλει image, πιθανότατα έχει παλιό bootloader και kernel 2.6.18.

το τελευταιο openpli τα περιεχει ολα?(bootloader,drivers...)

Ο φιλος openpli 2.1 εχει βαλει δηλαδη kernel 2.6.31.

bootloader πρεπει να βαλεις μονος σου.Μονο το egami αν θυμαμαι εχει το bootloader μαζι.

Ο φιλος openpli 2.1 εχει βαλει δηλαδη kernel 2.6.31.

bootloader πρεπει να βαλεις μονος σου.Μονο το egami αν θυμαμαι εχει το bootloader μαζι.

σε κανενα του image(500hd)?
ποια διαδικασια ακολουθουμε για να το περασουμε?
επηρεαζεται το image που εχουμε?

Αν μιλαμε για τον et5000, βαζουμε τον φακελο et5000 που εχει τον bootloader στο root απο καποιο usb stick.

Κλεινουμε τον διακοπτη απο πισω και τοποθετουμε το usb σε καποια θυρα.

Ανοιγουμε με τον διακοπτη και μας λεει οτι new bootloader found και παταμε OK.

Δεν επηρεαζεται το image απο αυτην την διαδικασια αρκει να ειμαστε σιγουροι οτι φορτωνουμε μονο το bootloader και οχι καποιο image κατα λαθος.

Αν μιλαμε για τον et5000, βαζουμε τον φακελο et5000 που εχει τον bootloader στο root απο καποιο usb stick.

Κλεινουμε τον διακοπτη απο πισω και τοποθετουμε το usb σε καποια θυρα.

Ανοιγουμε με τον διακοπτη και μας λεει οτι new bootloader found και παταμε OK.

Δεν επηρεαζεται το image απο αυτην την διαδικασια αρκει να ειμαστε σιγουροι οτι φορτωνουμε μονο το bootloader και οχι καποιο image κατα λαθος.

εγινε frag...thx...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μέχρι να σου έρθει θα έχω ετοιμάσει ένα πακετάκι για αυτόματη εγκατάσταση.
Tι γινεται με το... πακετακι; (εχω το Crypto Redi PC50 και ψαχνω drivers)

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Ποια wifi στικακια εχουν chipset το Realtek RTL8191SU/RTL8192SU; (αυτο προτεινει η ομαδα υποστηριξης του δεκτη)