Xtrend ET6500

Γεια σας παιδιά,
Εχω ένα ET6500 και μια κάρτα γνησια της nova.
μεχρι χθες η κάρτα ήταν σε ένα DM800 και έπαιζε μια χαρά.
Λόγω βλάβης του DB θέλω να βάλω την κάρτα στο 6500.
στο cccam που έπαιζε μέχρι τώρα είχα βάλει αυτά:
Code:
CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

παρόλο αυτά το web interface του cccam λέει:

card reader /dev/sci0
no or unknown card inserted

card reader /dev/sci1
no or unknown card inserted

Χάνω κάτι;
πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Last edited by a moderator:
Οι γραμμές αυτές αφορούν το ένα reader από τα δύο, την κάρτα τη δοκίμασες και στα δύο?

παιδιά ο δέκτης μπορεί να κανει transconding; είναι software ή hardware το θεμα;

Transcoding αυτή τη στιγμή μόνο ο VU+ Solo 2 μπορεί να κάνει, κανένας άλλος δέκτης!

ρε παιδια καθε μερα ανοίγει μονο του το et6500 που εχω χωρίς να εχω κανει καποια ρύθμιση.
που μπορώ να ψαξω για το τι το ενεργοποιεί;

Καλησπερα και καλως σας βρηκα! μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να δω την digea 3.1E σε χtrend et6500; Ευχαριστω προκαταβολικα!

Προσοχή στο πώς γράφετε κάποια πράγματα, παιδιά. Κατανοητό ότι θέλετε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια αλλά να μη φεύγουμε εκτός ορίων.

Mετα απο μια εβδομαδα που εχω τον δεκτη ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ειναι πολυ γρηγορος και με πολη καλη εικονα. Τα καναλια SD τα κανει πολυ καλο upscale.

Τα εργαλεια που εχω για να συνδεομαι μεσω του υπολογιστη μου με το δεκτη, οπως ΕΤCC-Dreambox Edit -Dreamset, κανουνε το δεκτη ευκολα διαχειρισιμο.

Το μονο μειονεκτημα του δεκτη ειναι το πληκτρολογιο. Περαν του θορυβου που κανουνε τα πληκτρα, τα χρωματιστα κουμπια θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερο μεγεθος και να ξεχωριζαν απο τα υπολοιπα πληκτρα λογω της σημασιας που εχουνε στο χειρισμο του δεκτη.

Γενικα εχω μετανιωσει που δεν ειχα αποκτησει linux δεκτη πολυ παλαιοτερα...

Σχετικα με τα καναλια της digea μου κανει εντυπωση οτι ανοιγουνε ολα τα καναλια πλην του Alpha. Πως γινεται αυτό ?

εχω εναν xtrend 6500 ο οποιος μετά απο ενα reboot που του εκανα δεν ξεκιναει, δείχνει μονο το boot logo και δεν κανει τιποτα, προσπαθησα να το φλασαρω αλλά ουτε αυτο το βλεπει. Υπαρχει κανα τρικ να ξεκινησει;