XTZ A 100D3

Η προσθηκη προενισχυτη θα εχει νοημα ,αν σκοπευεις να αλλαξεις καποια στιγμη τον xtz και να τον αναβαθμισεις με καποιον αλλο τελικο,προφανως πολυ καλλιτερο και μαλλον αρκετα ακριβοτερο.Αφου ομως στη εισαγωγη σου γραφεις οτι εμεινες ικανοποιημενος απο την επιλογη σου,γιατι να προσθεσεις τον προενισχυτη;Οσον αφορα την επιλογη πολωσης ,δεν νομιζω οτι οταν επιλεγεις την λειτουργια σε ταξη Α ,η λειτουργια αυτη δεν μεταπιπτει σε ΑΒ μετα απο ορισμενα βαττ

Λαχείο είναι το ματσάρισμα προ-τελικού,διαφορετικών εταιριών.
Μιά ανάλογη αναζήτηση ματσαρίσματος με είχε παιδέψει πολύ μέχρι να βρώ άκρη...

Last edited:
Λαχειο δεν ειναι ,απλα θελει παρα πολυ υπομονη ,χρονο,και φυσικα να εχεις την οικονομικη ανεση να κάνεις την υπέρβαση αν χρειασθει.Οσες νεες παραμετρους βαζουμε σε μια ηχητικη αλυσιδα τοσο περισσοτερο ειναι ευκολο να αλλαξουμε το τελικο αποτελεσμα,αλλα αυτο δημιουργει νεες προυποθεσεις κυριως οικονομικες

Το σκέφτομαι για μελλοντική αναβάθμιση.Κ επιδη θα μείνω στην ATC μπορώ να τα κάνω ένα ένα.Παίρνοντας έναν προ τώρα μπορώ αργότερα να σκεφτω ακομα και για ενεργά αν μπορω οικονομικά.Ή να έχω μόνο τον τελικό.
Η ιδανική συσκευή θα ήταν ένας προενισχυτης με ενσωματωμένα dac και cd!

Σχετικά με τους προ που έλεγα ποιό πάνω ο προ της ATC με το cd player φαίνεται μια χαρά! (να είχε και το usb dac...)
Έχεις την επιλογή για τελικό ή κάποιο ενεργό της ATC!

Μόλις σύνδεσα τον υπολογιστή με coaxial στον XTZ A 100D3 και ίδια διαφορά.Κυρίως στην ένταση.Αλλά νομίζω και στην ποιότητα!
Κάνω δοκιμές έχοντας και τα rca ακόμα πάνω και με τα τελευταία νομίζω ότι ακούγεται κάπως θολά.