more peers
AVClub Fanatic
Εννοώ ότι το μπέρι, έχει ρυθμιστικά που αλλάζεις τα db με μεγάλη λεπτομέρεια ανα συχνότητα. Δεν ισχύει?
το xtz σταματά στη μέτρηση. δεν κάνει ισοστάθμιση.
Εννοώ ότι το μπέρι, έχει ρυθμιστικά που αλλάζεις τα db με μεγάλη λεπτομέρεια ανα συχνότητα. Δεν ισχύει?
Καλά αυτό δεν έχει απαραίτητα τα ποθητά αποτελέσματα μη νομίζεις...πρέπει να ισχύουν κάποιες προυποθέσεις...αλλά άλλο θέμα αυτό...πρώτα οι μετρήσεις!
ναι έχει μεγάλη λεπτομέρεια.
Αλλά όντως αν έχει στραβομάρα ο χώρος, τα μισα ντιμπί είναι ψωμοτύρι.
Θέλει επέμβαση....όχι ντελικάτα πράματα...
Εννοώ ότι το μπέρι, έχει ρυθμιστικά που αλλάζεις τα db με μεγάλη λεπτομέρεια ανα συχνότητα. Δεν ισχύει? το xtz σταματά στη μέτρηση.δεν κάνει ισοστάθμιση.
Πάντως να σας πω και κάτι από την μικρή εμπειρία μου...αν δεν έχετε dedicated χώρο για το σύστημά σας, μην έχετε και πολλές ελπίδες να βελτιώσετε ουσιαστικά τα προβλήματα που θα δείτε στις μετρήσεις...θέλει μεγάλες παρεμβάσεις που δύσκολα γίνονται αποδεκτές σε ένα σαλόνι ας πούμε...
Για παράδειγμα εμένα βελτιώθηκε αισθητά όταν είχα φτιάξει και τοποθετήσει πάνω από 2 diffusers, 10 absorbers και 2 superchanks...φυσικά τα έβγαλα γιατί δεν βλεπόταν το σαλόνι μου....δυστυχώς δατς λαιφ....
Γενικά πιστεύω ότι όλοι οι χώροι έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Με αυτή τη λογική θα το κυνηγήσω!
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.