Λοιπόν, αυτό που θέλω να κάνω είναι κυρίως 3d cutting boards
Το υψηλό κόστος το γνωρίζω.Αυτό κάνει για πλάκα διχίλιαρο.. Δε νομίζω πως συμφέρει κάποιον ξυλέμπορα να εισάγει τέτοια κομμάτια από την Αμερική.. Μιλάμε για τρελά κόστη. Αλλοιώς συμβιβάζεσαι με την (πολύ) ταπεινότερη ελληνική, που όμως είναι πολύ ανοικτόχρωμη.. Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις σε Σοφιανό-Ζαχαρίου, αλλά θα πικραθείς..
Θα περιμένω λεπτομέρειες !Σίγουρα κυκλοφορούν αλλά θέλει ψάξιμο και τύχη.
Κι εγώ τυχαία έπεσα πάνω σ’ένα ξύλο που μου άρεσε υπερβολικά, ρώτησα και μου είπαν οτι μπορούν να μου παραγγείλουν αλλά θα πρέπει να περιμένω πάνω απο 4 μήνες.
Δεν συζητήσαμε τιμή, συμφωνήσαμε να πάω απ’το μαγαζί να το δούμε λεπτομερώς. Αν υπολογίςεις οτι αυτό το τραπέζι πουλιέται 1,600€ μπορείς πάνω κάτω να υπολογίσεις και τιμή για το ξύλο.
Λεπτομέρειες θα μάθω σε καμια δεκαριά μέρες που θα ξαναπάω στο χωριό, το μαγαζί είναι εκεί.
Το τραπέζι πάντως, και το ξύλο, απο κοντά τα σπάει. Γύρω στούς 8 πόντους πάχος.
Θα περιμένω λεπτομέρειες !
Ευχαριστώ !
Πάνω στην Βάρης Κορωπίου έχει πάρει το μάτι μου ένα υπαίθριο χώρο με τέτοια διάφορα, αλλά έχω καιρό να περάσω και δεν μπορώ να βοηθήσω ως προς το όνομα ή ακριβή διεύθυνσηSorry αν είναι άκυρη η ερώτηση, αλλά δεν έχω ιδέα αν υπάρχει τέτοια αγορά. Κομμάτια σαν τα πιο κάτω μπορούν να βρεθούν στην Ελλάδα ;
![]()
Goby Walnut - Located in the NW
We Carry A Beautiful Selection of Live Edge Wood Slabs, Bookmatched Slabs, Veneer, Figured Shorts, Turning Blanks, Flooring and More! Learn More.gobywalnut.com
View attachment 185220
View attachment 185221
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.