Giannis mkds
AVClub Enthusiast
- 19 June 2019
- 828
Το φινίρισμα έχει γίνει έπειτα από συμβουλες του enduras1 και Babis K. !! Περαστηκαν πρώτα 2-3 χερια σιλερ και μετά από πάνω βερνίκι σε σπρευ από λιντλ. Το κοκκινο είναι βαμμένο με σπρευ.Πανεμορφα ολα, ενα κι ενα, μπραβο Κωστη!!!
Για πες πως φινιρισες ετσι ομορφα τα μπωλακια? Την οξια με τι την εβαψες και την γυαλισες? Εντυπωσιακο φινιρισμα σε ολα!!
Εχω εμπειρία απο 2 μοντελα της συγκεκριμένης εταιρείας.
Ειχα τον τορνο που εχεις στο λινκ και τον δούλεψα 1,5 χρονια απροβληματιστα μεχρι που αποφασισα χωρις λογο να παρω τον d510 τον οποιο εχω εδω και εναν χρονο.
Αν δεις στο youtube εχω ανεβασει και ενα βιντεο για αυτόν.
Το τσοκ δυστυχως τοσο παει για να αγοράσεις κατι αξιόλογο αλλα να ξερεις πως θα σε συντροφευει οποιον τορνο και να αγορασεις στο μελλον οποτε το πληρωνεις μια φορα.
ΚΑΝΟΝΑΣ.
Αν ο τορνος κανει Α τοτε υπολογιζε συνολο 3Α για συνολο.
Αυτος ειναι ο D510
https://youtu.be/RlFLq8Mnc3s
Ανωτερο μοντελο σε μηκη κατεργασιας και ισχυ μοτερ.
Οχι οτι ο 470fxl δε με καλυπτε αλλα επειδη το θεωρω το τορνακι το απολυτο μηχανημα δημιουργιας ηθελα κατι καλυτερο.
Ο 470 ειναι στην Χιο στον φιλο Σταματη ο οποιος μπορει να σου βεβαιώσει πως ειναι εργαλειο.
Αναφορικα με τσοκ εχω το Techkna tool NOVA 4"
Από την μεριά μου, μιας και έχω τον 460fxl που σκέφτεσαι, έχω να σου πω πως είναι σκυλί. Με το μοτέρ του ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Οι ρύθμιση των στροφών είναι πραγματικα πολυ βολική, αν και έχει καπως αυξημένες ελάχιστες στροφές αλλά δεν υπαρχει ιδιαίτερο θεμα. Καλά ακονισμενα σκαρπελα να έχεις και μη φοβάσαι τίποτα, αλλά αυτό είναι ένα κεφαλαιο απο μονο του. Τα 30εκ διάμετρος είναι must που λένε και στο χωριό μου, μη σου πω και λίγα μόλις εξοικειωθείς με τα μπωλ. Το μεγαλυτερο κρεβάτι σαφώς και είναι καλυτερο αλλά εκεί μετά πηγαίνεις στην κατηγορία που δείχνει ο Κυριάκος. Καλυτερα να κρατήσεις τα χρήματα ομως, για τσοκ, σκαρπελα, Τροχιστικο καθως καθώς θα είναι ελάχιστες οι φορές που θα χρειαστεί να Τορνευσεις κάτι ποιο μακρυ από τα εκατοστά που δινει ο 460fxl. Κατά τα άλλα ένα τσοκ teknatool Nova , ένα καλό bowl, spindle και roughing gouge από τον φίλο Αννικα και ένα Τροχιστικο και είσαι έτοιμος. Από εκει και πέρα βλέπεις....( βασικά θα τυφλωθεις απο τα τόσα παρελκόμενα που ΔΕΝ θα χρειαστείς ποτε αλλά θα τα πάρεις γιατί έτσι γίνεται παντα
)
Το σπειρωμα είναι M33 αν θυμάμαι καλά
Σε ευχαριστώ πολύ!!Anikas kostas θα τον βρεις με ένα Googlαρισμα. Έμπορευεται τα κορυφαία σκαρπελα Hamlet καθώς και αλλά παρελκομενα του τορνου όπως τσοκ, μάσκες κ.α. Άμεση αποστολή και με ένα τηλέφωνο σου εξηγεί πολλα για να καταλάβεις ακριβώς τι χρειάζεσαι!
Η καφαλή του τόρνου σου περιστρέφεται, σωστά; Δουλεύει κι εκτός τραπεζιού δηλαδή.
Απ´τα λίγα που μπορώ να καταλάβω, οι φωτογραφίες και τα λεγόμενά σου δεν βοηθάνε και πολύ, μάλλον έκοψες τον πύρο της μανέλας σύσγιξης.
Δεν βλέπω κάποια σοβαρή ζημιά, εύκολα φτιάχνεται.
...δε ξέρω αν αυτό που έχει στην άκρη του είναι Βιδακι που σφίγγει με Allen η πυρακι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.