Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Costas 1965
5:54 μ.μ.
προς WW
In Ebay writes this: Does not ship to Greece.

Υour help please.

Costas

Hi Costas

This can be ordered via Ebay and they will quote you the shipping and the total cost

Kind Regards
Jeremy Bennetts
Westcountry Woodworking Machinery Ltd

Telephone 01726 828388
Email - [email protected]
Website - www.machinery4wood.co.uk

Westcountry Machinery 4 Wood

From: costas1965
To: [email protected]
Subject: Westcountry Machinery 4 Wood Contact Form

We are a group of amateur woodworkers from Greece.
We need 6 pieces of Paste wax Hampshire Sheen High Gloss 130 g . How much money will cost us the creams along with shipping costs ?

My post code: 26333 Patra Greece.

Δηλαδή προχωράς την παραγγελία και σου στέλνει μετά το συνολικό κόστος;

Το πιο πάνω κατάστημα με έγραψε κανονικά & με παρέ[εμψε στις καλένδες.

Ρώτησα στην συνέχεια άλλον διαδικτυακό προμηθευτή που μου φαίνεται (από το στήσιμο στο site του & την άμεση απάντηση του) πιο σοβαρός & μου απάντησε θετικά για αποστολή στην Ελλάδα 6 pc κρεμών Hampshire Sheen High Gloss + τα μεταφορικά.

Τι κάνουμε ?

[email protected]
1:51 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)
προς Εμένα

Hi Costas,
The total cost would be £119.84.

The shipping is the same no matter how much you order (up to 30kg).

You can place your order online if you wish.

Kind regards,
Duncan

επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει , αυτές οι κρέμες τι το ιδιαίτερο έχουν , ότι διατηρούν την γυαλάδα τους μετά από πολύ καιρό ? ή παίζει κάτι άλλο?

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει , αυτές οι κρέμες τι το ιδιαίτερο έχουν , ότι διατηρούν την γυαλάδα τους μετά από πολύ καιρό ? ή παίζει κάτι άλλο?

PRODUCT DESCRIPTION
New look tin for 2018.

Hampshire Sheen is a hand blended mix of Danish Oil, Carnauba Wax and Microcrystalline Wax which offers a high quality finish for wood.

The blend of both waxes and oil offers a hard wearing instant finish with a high gloss look and feel.

The High Gloss version adds extra lustre to your work.

Note: It is normal for this wax to form a top crust when left standing.

Hampshire Sheen Application
Simple and quick to use. Seal the wood after sanding with sanding sealer. The sanding sealer surface should then be rubbed down with either fine wire wood or a Nyweb pad. Then apply a coat of Hampshire Sheen and once dry (a few minutes) buff on the lathe.

Only needs a single coat to achieve a great finish. For best results, 2 or 3 coats gives a much brighter finish.

20 λιρες η καθε μια με αρχικο κοστος 13 λιρες!

Κωστα αν βγαλουμε ενα νημα στο ενδιαφερομαι να αγορασω και παρουμε 12 κομματια συνολικα παμε στα 16,5 λιρες το κομματι.
Αξιζει πιστευω.

Ισως θελει και ο Αννικας.

20 λιρες η καθε μια με αρχικο κοστος 13 λιρες!

Κωστα αν βγαλουμε ενα νημα στο ενδιαφερομαι να αγορασω και παρουμε 12 κομματια συνολικα παμε στα 16,5 λιρες το κομματι.
Αξιζει πιστευω.

Ισως θελει και ο Αννικας.

Ετοίμασε εσύ το νήμα & μιλάω εγώ με τον Αννίκα.

Απλα πες του πως μπορει να παρει οσα περισσευουν για την συμπληρωση των κιλων.
Μη ζητησει δλδ 30 κομματια.

Αυτο ακριβως Βαγγελη!

Κωστα δε θελουμε και Sanding Sealer?
Μωρέ με αυτά δεν βγάζεις ποτέ άκρη. Να πάμε στην κρέμα κ μετά βλέπουμε.

Ο Annikas μου είχε πει κ τον εμπιστεύομαι σε αυτά την Yorkshire Grit k αυτήν την Gloss.

Το βάζω εδώ γιατί αφορά τον τόρνο, είναι κατασκευή.
Εχθές τελείωσα την κατασκευή σε cnc ενός πλατώ για την συγκράτηση μπωλ με διάμετρο από 9 εκ. Μέχρι 22 περίπου.
Σαν πρώτη δοκιμή μπορώ να πω ότι έγινε σχεδόν τέλειο. Δεν το δοκίμασα σε τόρνο ακόμη αλλά το λάθος που έκανα είναι ότι οι τρύπες ( αυτές που θα βιθωθει στο τσοκ) έγιναν στα 6.5 χιλιοστά ενώ έπρεπε να γίνουν στα 6.1 χιλιοστά και δεν τις έκανα φρεζατες, με αποτέλεσμα να έχουν ένα ανεπαίσθητο παίξιμο, το οποίο δεν νομίζω ότι θα ενοχλήσει.
Οι υπόλοιπες 6 τρύπες, του κάθε κομματιού από τα 4 που κόπηκε ο κύκλος, έγιναν στα 4.8 χιλιοστά για να γίνει πάσο στα 6 χιλιοστά.
Τώρα μένει να βρεθεί τι θα βιθωθει ώστε να γίνεται η συγκράτηση των μπωλ. Σκέφτηκα αντικραδασμικά να βάλω αλλά αυτά έχουν μια μεταλλική ροδέλα η οποία μάλλον πρέπει να βγει.
Η πρώτη φώτο είναι από ένα πλατώ της αγοράς.
c030a2de74455149e4e91b842f32bd93.jpg
e470c7b32bde172669073fba7bd2c118.jpg
5ff2bf70dae294e21bba62bed011fa74.jpg
27c22013336e69f5975a760c2cf43229.jpg
5b78cf1f1f6ea80ca076948c8e38e443.jpg
f64b634ba1b9bef0e3f655fafb047f62.jpg
b4398e18009d6871f2fa498677eb97c6.jpg
6acf9978a21e05ba29cbab82e44ed347.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρα πολυ καλο , εφάμιλλο με εργοστασιακό!! Πείτε μας το κοστος και αν δέχεστε και παραγγελίες; Αυτο οπως και κάποια αλλα πιστευω πως γίνεται να κατασκευάζονται εντος της χώρας και να τα παίρνουμε απο εδω και οχι απ εξω! Μια ερώτηση, με τη συντήρηση του πολυαγαπημένου μας εργαλείου τι παιζει; Πλην καθαριότητας , χρειαζεται κάποια ειδική λίπανση ή κατι αλλο; Και αν ναι καθε ποτε;

Ναι όντως έγινε τέλειο με κάποιες ατέλειες που δεν παίζουν ρόλο πιστεύω και ήταν εξαιτίας της πρώτης κατασκευής.
Το αλουμίνιο μου κόστισε 5 , δεν είναι και το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Για το κόψιμο δεν πλήρωσα σε χρήμα κάτι ( θα το πληρώσω με άλλον τρόπο), αλλά νομίζω ότι με κάποιο μικρό κόστος μπορεί να κόψει κι άλλα μιας και το σχέδιο υπάρχει. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να τον ρωτήσω και να σας πω για όποιον θέλει.
Το θέμα είναι να βρεθεί τι θα βάλουμε στα σημεία συγκράτησης, κάτι σαν αντικραδασμικο σκέτο λάστιχο όμως χωρίς την μεταλλική ροδέλα που έχουν.