Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Όσο περνάει ο καιρός Μπάμπη και Κώστα θα πάτε τις κατασκευές σε άλλο επίπεδο γιατί υπάρχει μεράκι :grinning-smiley-043. Κρυφό ταλέντο ο διαστημάνθρωπος :flipout:-bye- .

Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο...
Από αύριο το "εργαστήριο" μετακομίζει στο χωριό...

Attachments

• A.jpg
    A.jpg
    173.3 KB · Views: 192
  • B.jpg
    B.jpg
    193.6 KB · Views: 191
  • C.jpg
    C.jpg
    191.7 KB · Views: 190
  • D.jpg
    D.jpg
    113.1 KB · Views: 190
Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Εμενα ειλικρινα δεν μου αρεσει.
Αλλα γουστα αυτα.
Χιλιες φορες η ελια, και μολις ειδα και την τιμη του 10000 φορες καλυτερα ελια.

Όλα χρειάζονται Κυριάκο, μην ξεχνάς οτι τα γούστα διαφέρουν πολύ.
Έχω φίλη που δεν της αρέσει η ελιά, μου λέει:
-Έλεος πια,όπου και να πάω, όπου και να στρίψω όλη η Ελλάδα φτιάχνει κάτι απο ελιά.
Εν μέρει συμφωνώ.
Κάποιοι απ´ τους φίλους/λες τρελάινονται για ακρυλικά και σε κάποιους δεν αρέσουν καθόλου.
Τι να πείς; Ισχύει 100% το "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα".
Απ´ την άλλη μεριά κάποιες φορές κάνεις κάτι και για πρακτικούς λόγους.
Αυτή η κατασκευή ελχει πολύ μεγάλη τρύπα εσωτερικά και πολύ λεπτό τοίχωμα το ξύλο. Με την ελιά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα κοντά στα τελειώματα, εκεί που το ξύλο έχει φτάσει στο ελάχιστο πάχος του, να σου πεταχτεί κομμάτι εκεί που δεν το περιμένεις.
Είναι και πολύ ακριβά αυτά τα σετ και στην πρώτη μου κατασκευή ήλθελα να είμαι και λιγάκι πιο σίγουρος.
Βέβαια εδώ που τα λέμε πένα από ελιά; Άλλο το στυλό, ταιριάζει. Φοβάμαι όμως οτι η ελιά στην πένα θα δείχνει λίγο κιτς.

Τέλειο ξύλο η ελιά αλλά όσο κατεβαίνεις σε διάμετρο & θέλεις όμορφα νερά & καλό τρίψιμο, έρχεται το "κράκ" & σε προσγειώνει ανώμαλα πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένεις.

Φοβάμαι όμως ότι η ελιά στην πένα θα δείχνει λίγο κιτς.

No problem!!!!! :idea: Μου την δίνεις εμένα και στην μοστράρω παντού και συνέχεια χωρίς κανένα φόβο, ανησυχία άγχος ή ίχνος κόμπλεξ..... :D αλλά αντιθέτως με καμάρι και τιμή. :rolleyes: :smile: :silly:.

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

No problem!!!!! :idea: Μου την δίνεις εμένα και στην μοστράρω παντού και συνέχεια χωρίς κανένα φόβο, ανησυχία άγχος ή ίχνος κόμπλεξ..... :D αλλά αντιθέτως με καμάρι και τιμή. :rolleyes: :smile: :silly:.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ναι... Δηλαδή αυτό καταλάβατε;
Οτι έχω άγχος ανησυχία και κόμπλεξ για την ελιά;

Έφτασα Νικόλα...
Στις 12,30 ήμουν στη γειτονιά σου, στο Ρίο, συναντήθηκα μ´ ένα φίλο που μου έφερε δενδράκια για φύτεμα.