Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Ναι... Δηλαδή αυτό καταλάβατε;
Οτι έχω άγχος ανησυχία και κόμπλεξ για την ελιά;

Καλημέρα Μπάμπη. Ότι έγραψα, το έγραψα με μεγάλη δόση χιούμορ, εξού και τα smiles... Ελπίζω να μην παρεξήγησες κάτι, και συγνώμη εάν θεωρείς ότι κάπου σε έθιξα, άθελα μου. Καλή συνέχεια. :ernaehrung004:

Κανένα πρόβλημα απο μέρους μου, ειλικρινά.
Απλά φοβήθηκα μήπως παρεξηγηθούν τα δικά μου γραφόμενα και δημιουργηθεί λάθος εντύπωση για την ελιά την οποία λατρεύω και φαίνεται άλλωστε απ´ τις τόσες κατασκευές που κάνω με ελιά.

Βασιληηηηηηηη βρες ένα 47αρι να την δοκιμασουμε!!!!!
20180113_150946.jpg

Βασιληηηηηηηη βρες ένα 47αρι να την δοκιμασουμε!!!!!
20180113_150946.jpg

Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα.
Που θες και ΑΚ......Τουμποσωληνα και καρφι.........:flipout:

Σε κιτρινο ξυλο δεν θα εβγαινε πιο ρεαλιστικο; Μενει τωρα να καψεις την ενωση καλυκα - βολιδας και λιγο το λουκι του εξολκεα

Μπορεί να εφευρέθηκαν για να αφαιρούν ζωές αλλά η σκοποβολή είναι εθιστική και αναίμακτη!
Δυστυχως ομως στην ελλαδα μας δεν υπάρχουν ουτε υποδομές αλλα ουτε και παιδεία πανω στο αντικείμενο! Πραγμα βεβαια το οποίο συμβαίνει σε πολλούς τομείς..

Δυστυχως ομως στην ελλαδα μας δεν υπάρχουν ουτε υποδομές αλλα ουτε και παιδεία πανω στο αντικείμενο! Πραγμα βεβαια το οποίο συμβαίνει σε πολλούς τομείς..

Γιατι τι λες αυτο. Απο προσωπικη αποψη, στην Τριπολη και Σπαρτη υπαρχουν σκοπευτικοι ομιλοι (περαν των κυνηγετικων) πολυ καλα οργανωμενοι. Εγω μεχρι πριν 1 χρονο ασχολιομουν αρκετα. Ειχαμε 1 φορα τον μηνα αγωνα ωστε να μαζευουμε αρκετες συμμετοχες για την αδεια κατοχης οπλου και αρκετες προπονησεις. Αυτο που τα 3-4 τελευταια χρονια εχει αφησει πισω τους ομιλους ειναι η κριση γιατι πολλοι που επαιρναν μερος σταματησαν λογω οικονομικων. Εμενα π.χ. μου στοιχιζε περιπου 50-60 ευρω το μηνα να ριξω με 9αρι 120-130 σφαιρες ειτε σε αγωνα ειτε σε προπονηση στο τοπικο πεδιο βολης. Αρκετα περισσοτερα αν ηθελα να παω σε αγωνα εκτος ή να ριξω με τουφεκι οπου εκει ηταν σχεδον διπλασιο. Αν βαλεις οτι και η ετησια συνδρομη σε συλλογο της ΣΚΟΕ κυμαινεται στην Ελλαδα κατα μεσο ορο 100-200 ευρω ειναι αρκετα τα λεφτα για καποιον με οικογενεια και διαφορες υποχρεωσεις.
Παιδεια δεν θα υπαρξει ποτε αφου δεν προκειται να ειναι τα οπλα μερος εκπαιδευτικης διαδικασιας σε σχολειο, αλλα μεσω των συλλογων (των σοβαρων και οχι των πιστολερο) γινεται καλη δουλεια αν το κρατος τους αφησει να την κανουν.

Γιατι τι λες αυτο. Απο προσωπικη αποψη, στην Τριπολη και Σπαρτη υπαρχουν σκοπευτικοι ομιλοι (περαν των κυνηγετικων) πολυ καλα οργανωμενοι. Εγω μεχρι πριν 1 χρονο ασχολιομουν αρκετα. Ειχαμε 1 φορα τον μηνα αγωνα ωστε να μαζευουμε αρκετες συμμετοχες για την αδεια κατοχης οπλου και αρκετες προπονησεις. Αυτο που τα 3-4 τελευταια χρονια εχει αφησει πισω τους ομιλους ειναι η κριση γιατι πολλοι που επαιρναν μερος σταματησαν λογω οικονομικων. Εμενα π.χ. μου στοιχιζε περιπου 50-60 ευρω το μηνα να ριξω με 9αρι 120-130 σφαιρες ειτε σε αγωνα ειτε σε προπονηση στο τοπικο πεδιο βολης. Αρκετα περισσοτερα αν ηθελα να παω σε αγωνα εκτος ή να ριξω με τουφεκι οπου εκει ηταν σχεδον διπλασιο. Αν βαλεις οτι και η ετησια συνδρομη σε συλλογο της ΣΚΟΕ κυμαινεται στην Ελλαδα κατα μεσο ορο 100-200 ευρω ειναι αρκετα τα λεφτα για καποιον με οικογενεια και διαφορες υποχρεωσεις.
Παιδεια δεν θα υπαρξει ποτε αφου δεν προκειται να ειναι τα οπλα μερος εκπαιδευτικης διαδικασιας σε σχολειο, αλλα μεσω των συλλογων (των σοβαρων και οχι των πιστολερο) γινεται καλη δουλεια αν το κρατος τους αφησει να την κανουν.

Όταν λες κράτος, τι ακριβώς εννοείς;

Ρητορική η ερώτηση.

Επιστροφή στα στυλό & μάλιστα με soft ball μπροστά, για την οθόνη του κινητού & της ταμπλέτας που βολεύει αφάνταστα.

Μπραβο Κωστα, μου αρεσει που το εκανες εξ'αρχης απο κουτσουρο και οχι ετοιμο στοκ!
Η οξια βαφεται πολυ ομορφα και με stain, διατηρωντας ολα τα νερα.

Μπραβο Κωστα, μου αρεσει που το εκανες εξ'αρχης απο κουτσουρο και οχι ετοιμο στοκ!
Η οξια βαφεται πολυ ομορφα και με stain, διατηρωντας ολα τα νερα.

:a0210: