Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Γεια σου ρε Παυλο!
Βαλε μια πιο καλη φωτο να δω τη ρητινη στο πλαι ρε φιλε στα στυλο!
Παραγγελίες ήταν Κυριάκο και τώρα ταξιδεύουν.
Έβαλα τα κουκουνάρια στο καλούπι, μετά τα πότισα ρητίνη με κίτρινο χρώμα, στεγνωσαν, και μετά πάλι ρητίνη με χρώμα (μπλε στο ένα και πράσινο στο άλλο) , με μερικές σταγόνες κίτρινο και στα δύο. Το κίτρινο δεν ανακατευτηκε με τα άλλα όπως βλέπεις. Το κακό ήταν ότι μου άφησε κάποια κενά μικρά ( μάλλον γιατί έριξα βιαστικά την ρητίνη) και αναγκάστηκα να τα καλύψω με μιλιπουτ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παύλο τα σεμεδάκια με ποιο πρόγραμμα στο CNC τα φτιάχνεις ρε φίλε ? !
Να σου στείλω τα σχέδια;
Το πρόγραμμα λέγεται 'ψιλοβελονιά' και κυκλοφορεί ευρέως σε κυρίες άνω των 70..

Last edited by a moderator:
Παυλο υπεροχα, χαρμα οφθαλμων ολα!!

Πρεπει να βρεις τροπο να χαραζεις πανω στα στυλο, θα ειναι 100 φορες πιο μοναδικο και πιο ξεχωριστο για τον παραληπτη.
Θα βγαλω μια φωτο απο ενα αγοραστο ξυλινο χειροποιητο στυλο που μου εκαναν δωρο οι συναδελφοι στο εργοστασιο στη Ρουμανια. Το χαραγμενο ονομα ειναι πολυ διακριτικο και κανει την διαφορα.

Αυτό νομίζω πρέπει να το δείτε όλοι όσοι κόβετε μόνοι σας τα ξύλα για τον τόρνο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μικρό επιτραπέζιο ρολόι, διαμέτρου 3,5 cm. Συνολικό ύψος 12 cm, από ελιά με τελείωμα padauk.
0421f88c758e2f7144e17744534256be.jpg
708c95d11a5869e5541adf1e2f21949c.jpg
e41a2326a07cdc60a2768c68a03a6d29.jpg
32d76d8f153a4c3f93f0c41bed4c52e7.jpg

Πολυ ομορφο Παυλο!
Αραγε υπαρχει μηχανισμος βαρομετρου φτηνος οπως των ρολογιων? Νομιζω θα οτι ενα ξυλινο βαρομετρο θα ηταν μια παρα πολυ ενδιαφερουσα και χρησιμη κατασκευη.

Μπράβο (γυαλιστερέ) μάστορα.
.. Κι όμως, yorkshire grit, λαδάκι και την άλλη κρέμα που πήραμε στην ομαδική. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ομορφο Παυλο! Αραγε υπαρχει μηχανισμος βαρομετρου φτηνος οπως των ρολογιων? Νομιζω θα οτι ενα ξυλινο βαρομετρο θα ηταν μια παρα πολυ ενδιαφερουσα και χρησιμη κατασκευη.
Ευχαριστώ Μιχάλη, αυτά κατά λάθος τα παρήγγειλα και είναι τόσο μικρά σαν τα χειρός και δεν ήξερα που να το βάλω... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Παμπλίτο είσαι ο μόνος που δουλεύει μου φαίνεται... Όλοι οι άλλοι τζελάτο και καντσόνε. :grandpa:

Να και το κρεββάτι που λίγο έλειψε να κάψει το δισκοπριονάκι.... Μπράβο ρε Μάστορα με τις οξιές σου !!!

Γεια σου Πάμπλο με τα ρολόγια σου !!!

Παμπλίτο είσαι ο μόνος που δουλεύει μου φαίνεται... Όλοι οι άλλοι τζελάτο και καντσόνε. :grandpa:

Κάτι σαν το ελληνικό δημόσιο να πούμε... 😂. Έχουμε κι έναν του ιδιωτικού τομέα, που δουλεύει σαν μαύρος. Παράτησε την ξυλογλυπτική κι έπιασε τα κρεβάτια.