Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Πολυ ομορφα. Το ισιο look ειναι πιο ωραιο απο το καμπυλωτο τελικα.

Για καποιο λογο η εκτυπωση φαινεται αισθητα πιο καλη στο κοντρα πλακε απο οτι στο MDF.

Κι εμένα τα ίσια μ´ αρέσουν πιο πολύ.
Και τα ποο χοντρά δείχνουν όμορφα αρκεί να μην το παρακάνεις στην καμπυλότητα και δείχνουν σαν παραμορφωμένοι χοντρομπαλάδες.
Εγώ ποτέ δεν τους δίνω μεγάλη καμπύλη.

Για την εκτύπωση, αν και είμαστε σε λάθος νήμα, ίσως είναι και θέμα ρυθμίσεων αφού κάθε φορά δοκιμάζω και κάτι άλλο.
Είνάι πολύ καλύτερη απ´ τις προηγούμενες με μόνο αρνητικο (;), σε σχέση με το MDF, τις γραμμές των νερών του ξύλου που φαίνονται.

Και ενα στυλο για εμενα απο ακρυλικο για μια φιλη.

20200222-134009.jpg

20200222-135032.jpg

Πολύ ωραίο έγινε Κυρ...
Κάτι τέτοιο εννοώ όταν λέω οτι δεν μ´ αρέσουν οι κούρμπες που δείχνουν το στυλό σαν φουσκωμένο.
Αυτό είναι μια χαρά.
Εγώ, δυστυχώς, τα έχω παροπλίσει τα ακρυλικά μου γιατί όλοι μου ζητάνε ξύλινα, δεν τους αρέσουν τα ακρυλικά.

4 watt led είναι η λάμπα. 1 χιλιοστό είναι στα σκούρα σημεία. Τύχη και πολύ υπομονή.

Απιστευτο το ελαχιστο παχος του ξυλου σε τοσο μεγαλη επιφανεια, χιλια μπραβο!! :2thumb22sup:

Δεν θελει μονο τυχη και υπομονη, θελει και να εισαι λιγο και ...Ροναλντο του τορνου! :))

...και εξαιρετικό δέσιμο. Ένα μόνο, εννοείται αυτό.
Μπράβο Γιώργη!!! Έχεις μπεί πολύ δυνατά στο παιχνίδι... :music-smiley-005:

Σας ευχαριστώ Μιχάλη και Μπάμπη. Μιχάλη, υπερβάλλεις . Μπάμπη είναι ωραίο παιχνίδι. ξέρεις...

Υπεροχο πραγματικα!
Ειναι αποριας αξιο πως εκατσε τοσο καλα το μαλακο και ανομοιομορφα πορωδες πευκο και δεν διαλυθηκε στην επεξεργασια!!

Το ετοιμο γυαλι που το βρηκες?