Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Στην αρχή Μιχάλη απογοητεύτηκα απ' το πορώδες του πεύκου. Αλλά με υπομονή και πολύ γυαλόχαρτο, έστρωσε. Το στερεό γυαλί είναι ένα ποτήρι, που αυτό μου έδωσε την ιδέα και το σχέδιο.

Στην αρχή Κυριάκο είπα να το σφραγίσω με κόλλα στο χείλος του ποτηριού αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα είναι πιο ασφαλές αν βγαίνει το ποτήρι. Και το άφησα ελεύθερο. Για περίπτωση ατυχήματος όμως, πέρασα την εσωτερική πλευρά του ξύλου με κόλλα στιγμής (60 γραμμάρια).

Παρεμπιπτόντως, πως κάνεις πολλαπλή παράθεση ;

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Στην αρχή Μιχάλη απογοητεύτηκα απ' το πορώδες του πεύκου. Αλλά με υπομονή και πολύ γυαλόχαρτο, έστρωσε. Το στερεό γυαλί είναι ένα ποτήρι, που αυτό μου έδωσε την ιδέα και το σχέδιο.

Παρεμπιπτόντως, πως κάνεις πολλαπλή παράθεση ;

Ναι καταλαβα, πολυ δουλεια μπραβο και παλι!

Πολλαπλη παραθεση κανεις πηγαινοντας στο τελος της καθε αναρτησης που θες να παραθεσεις, και στο τερμα δεξια υπαρχει ενα εικονιδιο με ενα "+". Ειναι μετα τα εικονιδια 'edit post', 'reply' και 'reply with quote'.

Aφου προσθεσεις οσες αναρτησεις θελεις πατωντας αυτο το εικονιδιο (σου εμφανιζεται ενα μεγαλο +) , ερχεσαι κατω κατω πλεον αριστερα, μετα την τελευταια αναρτηση στην σελιδα, οπου πατας το μπλε εικονιδιο που γραφει "+Reply to Τhread"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Οι τρεις "πλευρές' μια σαρακοφαγωμένης καρυδιάς. Νομίζω ότι είναι παγκόσμια πρώτη !
Διάμετρος 19εκ. Υψος 25εκ.

collage3 by George Katsiotis, on Flickr

Το σαρακι στην υπηρεσια της τεχνης!! Απιστευτο, οντως προκειται περι παγκοσμιας πρωτιας :SFGSFGSF: :firstprize:

Ελπίζω Μιχάλη να είναι πρωτότυπο

Σε φωτιστικο ναι αλλα σε βαζο σε προλαβα!
Χεχεχεχε
Προ διετιας ειχα φτιαξει μια spalted λευκα με τις τρυπες απο το σαρακι στοκαρισμενες με milliput.

Κυριάκο έπρεπε να το αφήσεις αστοκάριστο, να γίνει συντριβάνι...

ΥΓ 1 Αυτό το μεγάλο μαύρο έντομο ξέρει κανείς τι είναι ; Πρώτη φορά το είδα μέσα σε ξύλο
ΥΓ 2 Εμαθα και την πολλαπλή παράθεση (ελπίζω)

Φάρος
Πεύκο σαρακοφαγωμένο (κανένα ξύλο χαμένο)
Τα κάγκελα ελιά
Διάμετρος 12εκ. Υψος 30εκ. (χωρίς το καπέλο)

Φάρος by George Katsiotis, on Flickr

Εργο τεχνης το φωτιστικο φαρος φιλε μου και απο τα πλεον πρωτοτυπα μαλιστα, εντελως εκτος των κοινων και των συνηθισμενων, με πολυ ιδιαιτερες λεπτομερειες!! :SFGSFGSF:

Σ' ευχαριστώ Κώστα !
Μπάμπης χααχχααχαχαχχ
Μιχάλη, δεν ήθελα να γράψω μπιζουτιέρα και σκέφτηκα αυτήν τη λέξη. Την έβαλα στο google να δω, αλλά δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα. Ε λέω θα φτιάξω λέξη. Χρυσοδόχος λοιπόν είναι το δοχείο που δέχεται χρυσά !

χαχαχα σωστος ο παιχτης, μπραβο Γιωργο, μου αρεσουν οι γλωσσοπλαστες εχουν γενικως φαντασια και υψηλο IQ:))