Re: Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !
Καλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματά Και ας υποθέσουμε ότι από την καινούρια χρονιά αποφασίζουν με το καλημέρα να ρίξουν στην αγορά 150 τίτλους HD-DVD με ελλ υπότιτλους στην αγορά . Πόσα από τα video club της χώρας νομίζεται ότι θα τα αγοράσουν? Για να μην πω κανένα και φανώ απαισιόδοξος θα πω πως άντε μια δυο γνωστές αλυσίδες και αυτές επιλεκτικά 2 – 4 τίτλους . Αφού ρε παιδιά τα έχουμε πει . Τι να τους κάνω εγώ στο μαγαζί τους τίτλους HD τώρα ? Έχω καμιά 15 αριά τίτλους σε BR και ζήτημα αν μου κάναν από 1 άντε 2 ενοικιάσεις . Και μιλάμε για BR που παίζει στο PS3 όχι για HD-DVD . Και μη μου πείτε τώρα αυτό παίζει στο XBOX γιατί θα γελάσω . Πόσοι νομίζεται που έχουν το X-box αγόρασαν και το HD – DVD ? Από 100 πελάτες που έχω με το 360 κανένας δεν έχει HD kit . Δεν είναι όλος ο κόσμος σαν κι εμάς φίλοι μου . Θέλει χρόνο το πράμα . Εδώ το DVD όταν βγήκε που έπαιζε και μόνο του στην αγορά έκανε τουλάχιστόν 2 χρόνια για κυκλοφορούν 5 – 10 τίτλοι το μήνα με υπότιτλους . Ουσιαστικά το μεγάλο μπάμ έγινε μετά τα 3 χρόνια κυκλοφορίας του νέου φόρμα και αφού οι συσκευές έπεσαν κάτω απ τα 100 χιλιάρικα . Το ίδιο θα επαναληφθεί και τώρα . Όποιο στρατόπεδο κι αν επικρατήσει θα χρειαστεί να βγάλει player με 100 για να βάλει ο μέσος έλληνας HD στο σαλόνι του . Μόνο τότε θα συγκινηθούν οι εταιρίες και θα παράγουν ταινίες με υπότιτλους στα ελληνικά .
Εγώ πιστεύω πως θα χρειαστούμε τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για να μπορούμε να έχουμε 10 – 15 τίτλους το μήνα στα ράφια των video club . Μακάρι να βγω ψεύτης
Άντε καλή χρονιά σε όλους παιδία
Μα βρε παιδιά, εγω να πάω να αγοράσω HD-DVD player.
ΤΙ να το κάνω αν δεν υπάρχει τιτλος ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ουτε για δείγμα;
και ακόμα και αυτοί που πωλούνται δεν εχουν υπότιτλους.
και πρεπει να τους παραγγείλεις... απο την αυστραλία για να τους δείς με Ελληνικά. Ακόμα και ετσι, ρε γμτ, πόσες φορές πιά να την δω την ταινία? ακόμα και την αγαπημένη μου την ειδα 3 φορες και εκτοτε σκονίζεται στο ράφι.
Οσο για το blu-ray εγω μια φορα κι ενα καιρο (προ 2000) αγοραζα DVD και, βιαστικός και απρόσεκτος οπως ήμουνα, καταφερα και τα χαραζα μεχρι που τα εκανα να μην παιζουν.
Η κατάσταση προσφατα εχει βελτιωθεί (βλέπε εμαθα το τι κοστίζουν the hard way), αλλα οσον αφορα την αντοχή του BR δεν χρειαζεται να εισαι επιστήμονας για να το καταλάβεις οτι ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ να το αγορασεις, πόσο μάλλον να το ενοικιάσεις (με τον προηγούμενο ενοικιαστη να μην πρόσεχε το παιδάκι του που βρήκε παιχνίδι το "στρογγυλό μπλέ καθρεφτάκι" στο κουτί δίπλα στην τηλεόραση).
Και αν υπάρχουν μόνο 10 τίτλοι στο ράφι, πάλι, γιατί να αγοράσω συσκευή απο την στιγμή που θα δω και τους 10 μια, δυο φορές και μετα...πάπαλα? καθε 3μηνο μια ταινία? πρώτα θα τα παιξουν οι πυκνωτές του τροφοδοτικου και μετά θα υπάρξει αξιόλογο περιεχόμενο, οπως συμβαίνει ήδη στις περιοχές που ανυπομονούν για την επιγεια ψηφιακή και εκαναν το λάθος να αγοράσουν επίγειους ψηφιακους δέκτες, είτε USB και PCI είτε Set-top box.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΔΕΝ προχωρουν οι πωλήσεις, κύριοι.
οποιο φορματ και να υποστηρίζουμε και να εκθειάζουμε.
Φέρτε περιεχόμενο να το δουμε να κα..ωσουμε να παμε να αγοράσουμε συσκευες.