Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

Το ζήτημα είναι άλλο, blizard.
Ελάχιστοι έχουν HD τηλεοράσεις, πόσο μάλλον προβολείς. Μη βλέπεις εμάς εδώ μέσα, σταγόνα στον ωκεανό είμαστε..
Διαφωνώ ... είναι πολλά χρόνια που ουσιαστικά ο κόσμος παίρνει HD-TV, και να μην σου πω ότι μπορεί και το 95% από αυτούς να μην έχει δει ποτέ του High definition περιεχόμενο.

Βάλε και τα pc-monitor τελευταία, υπάρχει κόσμος που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί... και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το ακούσει ότι μπορεί να πάει δίπλα και να ενοικιάσει μερικές ταινίες.

Υγ
Δεν μιλάμε και για τίποτα τρομερό εξάλλου ... αλλά όσο πιο πολύς κόσμος ενδιαφερθεί και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο πιο γρήγορα και τόσο πιο "πολλές" ταινίες θα φέρνουν.

bill gates...βάλει κανά φράγκο παραπάνω στην τσέπη από το downloading

Μα τι λέτε?

φράγκο δεν βαζει ο εκάστοτε Gates απο το Downloading.

Οι τύποι στα HDBits μπορεί, ο Gates λειτουργικό πουλάει και κάλλιστα μπορείς να τον παρακαμψεις.

οσο για το φορματ της παιχνιδομηχανής, μπορει να βγάλει οσους τίτλους θέλει με ελληνικους υπότιτλους. Εγω περιμένω τον διάδοχο του DVD να βγάλει ταινίες με υπότιτλους, γιατι ΔΕΝ θα τα σκασω για παιγνιομηχάνημα.

θελω το Deck μου να καμαρώνω και όχι να ξεφτιλίζομαι στους καλεσμένους - συνεργάτες μου οτι κυρίως παιζω playstation αλλα βλέπω και καμιά ταινία. Ουτε και θα σκάσω 770 ευρα σε ενα deck που εχει αμελητέες δυνατότητες απέναντι στην παιγνιομηχανή που κοστίζει πλέον τα μισά.

Το ζήτημα είναι άλλο, blizard.
Ελάχιστοι έχουν HD τηλεοράσεις, πόσο μάλλον προβολείς. Μη βλέπεις εμάς εδώ μέσα, σταγόνα στον ωκεανό είμαστε..

Ισα - ίσα που ΟΛΕΣ πλεον οι πωλήσεις τηλεοράσεων ανω των 350 Euro (οχι απο μεταναστες που ψαχνουν οι ανθρωποι τηλεόραση με 200 ευρω) ακόμα και η γνωστές CRT της Samsung ειναι HD ready. Ειμαστε ετοιμοι για DVB-T και HD οσο ποτέ άλλοτε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

Και όμως τώρα γράφεις σαν παπαγάλος του bill gates που θέλει να αποτύχουν -καθυστερήσουν όλα για να βάλει κανά φράγκο παραπάνω στην τσέπη από το downloading.

Όλοι οι άλλοι έχουμε κάθε λόγο να διαφημίσουμε- σπρώξουμε τα Ελληνικά videoclub για να φέρουν περισσότερες ταινίες, και ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι κάτι γίνεται.
(όχι για να βοηθήσουμε την sony, αλλά για να δούμε πιο πολλούς υπότιτλους στις ταινίες.... αν δεν σε ενδιαφέρει βγες καμιά βόλτα και μην σπαταλάς αρνητικά τον χρόνο σου.)

ΥΓ
Και αυτοί που έβαλαν 42.000 κόσμο να υπογράφει για υπότιτλους , είναι πολύ πιθανό να βοηθήσουν όποια προσπάθεια για αυτό το σκοπό...
(εκτός αν το έκαναν για spamming και από την όρεξη που έχει ο Έλληνας για κλάψα κάθε είδους προς τους τρίτους, αλλά μετά τίποτα πέραν αυτού.)

Κοιτα να δεις δεν με νοιαζει ποιο φορμα θα επικρατησει αρκει να προσφερει ποιοτικη εικονα-ηχο και προσιτες τιμες σε players,recorders,δισκακια

εσυ απο την αλλη μερια συστηματικα προμοταρεις το BLU_RAY λες και ειναι το μαγικο προιον

δεν εχω προβλημα με την SONY και το BLU_RAY αλλα το οποιο κωλυμα η συμφερον εχεις απο αυτο δεν μας αφορα απλα

Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

καλα εκανε η ξαδερφη ,της βγαζω το καπελο,και οτι ειναι γυναικα και δεν την ενοιαξε το ντηζαινατο,δεκα φορες μπραβο...:aktion033:
θαδωσε δυο κατοσταρικα,να βλεπει τα σηριαλ της χωρις παραμορφωση,καλα λεει για τους χοντρους και τους κοντους,κι ομως αυτοι που κανουν τους εξυπνους με τις HD των 2χιλιαρικων ετσι βλεπουν.........η κοροιδια που εχει πεσει στον φουκαρα τον καταναλωτη παει συννεφο......

Να προσέχεις τις αναφορές και τους χαρακτηρισμούς σου εδω μέσα ειδικά,που όλοι έχουμε συγκεκριμένο χόμπυ.

Αλλος με τον προβολέα του άλλος με την φλατ τηλεόρασή του (HD ready ή Full HD),δεν νομίζουμε πως κάνουμε τους έξυπνους ούτε θεωρούμε εαυτούς κορόιδα και φουκαράδες καταναλωτές !

Αν η ξαδέρφη και εσύ θέλετε να βλέπετε τεράγωνα και "κανονικά" την Μαρία την Ασχημη, είναι δική σου επιλογή και οχι κριτήριο να καταφέρεσαι υποτιμητικά κατά των περισσοτέρων εδώ μέσα.

Εντάξει ??

Re: Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

Οι εταιρίες (sony βασικά) έκαναν το πρώτο βήμα (συν το hitech), και τώρα ίσως είναι και δικό μας θέμα να αφήσουμε την "κλάψα" και να ενημερωθεί ο κόσμος για να αρχίσει να βλέπει BD.

Blizard, δηλαδή έλεος. Σε ένα ακόμη thread βρήκες την ευκαιρία να προπαγανδίσεις υπέρ της sony και του blu ray. Έχεις αρχίσει να μας κουράζεις πλέον... :rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

Blizard, δηλαδή έλεος. Σε ένα ακόμη thread βρήκες την ευκαιρία να προπαγανδίσεις υπέρ της sony και του blu ray. Έχεις αρχίσει να μας κουράζεις πλέον... :rifle:

Σωστά !:2thumb22sup:

Το θρεντ αναγράφει ευκρινώς "..hd-dvd."

Δεν μιλάμε για Χάι Ντεφινίσιον γενικώς ,οπότε το BD είναι άκυρο.
Οπως και τα περισσότερα ποστ βέβαια των απαισιόδοξων και "ρεαλιστών"..:afro:

Να προσέχεις τις αναφορές και τους χαρακτηρισμούς σου εδω μέσα ειδικά,που όλοι έχουμε συγκεκριμένο χόμπυ.

Κι όμως, εχει δίκιο.

Αφου οι Ελληνες Content providers εξακολουθουν εν ετει 2008 να παιζουν
4:3 επιτρέψτε μου να πω οτι τα περι κοροιδίας ειναι μάλλον σωστά.

Αν νομίζετε οτι τα ιδιωτικά ΔΕΝ τα πληρώνετε,
Αν νομίζετε οτι τα κρατικά ΔΕΝ τα πληρώνετε, και οτι απλά Float (πλέουν) στον αέρα, πλανάστε πλάνην οικτράν.

Και τα ιδιωτικά τα πληρώνετε καθε φορά που αγοράζετε προιόν το οποίο εχει διαφημισθεί, και τα κρατικά καθε φορά που πληρώνετε το ρευμα.

Τα περι κοροιδίας, στέκουν, βραχος ακλόνητος στο πέλαγος της καθαρής μας συνείδησης, σκόπελος που καλεί να φωνάξουμε σε κάθε κατευθυνση "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙ".

Το γα***ο σε αυτήν την υπόθεση ειναι οτι εαν εξεπεμπαν 16/9 (anamorphic) οπως ο ΣΚΑΙ ακόμα και στα ταπεινά 576i η εικόνα ανασταίνεται.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ που με κάνει να τρεμογελάω σαν τρελός ειναι οταν βλέπω στο 576i τις μαυρες μπάρες πανω - κάτω και σκέφτομαι το πόσο ευρος ζώνης πηγαίνει χαμένο στα σκουπίδια....

Αλλά το παραπήγαμε off-topic και θα μας κοψουνε οι διαχειριστάδες την φόρα... Σορυ αλλά εγω αει φωνάσκω, μη ευήκοος, αναμενοντας ωτα ενδιαφερομένων.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ξυπνάνε σιγά-σιγά...hd-dvd greek subs !

Αν η ξαδέρφη και εσύ θέλετε να βλέπετε τεράγωνα και "κανονικά" την Μαρία την Ασχημη, είναι δική σου επιλογή και οχι κριτήριο να καταφέρεσαι υποτιμητικά κατά των περισσοτέρων εδώ μέσα.

Εντάξει ??

αυτην οπως και να την δεις.....ασχημη ειναι:flipout::flipout:

υ.γ να κανουμε και λιγο πλακα μερες που ειναι.

Στην φάση που είναι τα hi δισκάκια, είτε αυτά είναι hd-dvd είτε bd, μόνο οι λίγοι κ "τρελοί" όπως εμείς ασχολούνται. Το ευρύ κοινό θα ασχοληθεί πολυυυύ αργότερα...
Εμείς ως γνήσιοι λοιπόν τρελοί με την τεχνολογία, τρέχουμε, αγοράζουμε, κάνουμε συγκρίσεις κτλ...μας αρέσει να ασχολούμαστε οπότε κ τα αγοράζουμε από τώρα κ αργότερα αναβαθμιζόμαστε και και και...
Είναι ένα χόμπυ κ αυτό...

Στο θέμα μας όμως...έγινε η αρχή λοιπόν από την Αυστραλία κ βάζουν ελληνικούς υπότιτλους σε hd-dvd δισκάκια !
Τα bd έχουν πολλούς τίτλους με υπότιτλους κ θα συμφωνήσω με τον blizard σε αυτό. Τα hd-dvd είναι λίγο πίσω σε αυτόν τον τομέα...θα γυρίσει ?

Πάντως και το τηλεοπτικό σήμα θ' αλλάξει σύντομα.

Το μουντιάλ του 2010 θα είναι η πρώτη εκδήλωση που θα μεταδοθεί παγκόσμια σε 16:9, αν αυτό λέει κάτι.
Νομίζω κάτι παίζεται με τις εφαρμογές των στάνταρντς...

Στο θέμα μας όμως...έγινε η αρχή λοιπόν από την Αυστραλία κ βάζουν ελληνικούς υπότιτλους σε hd-dvd δισκάκια !
Τα bd έχουν πολλούς τίτλους με υπότιτλους κ θα συμφωνήσω με τον blizard σε αυτό. Τα hd-dvd είναι λίγο πίσω σε αυτόν τον τομέα...θα γυρίσει ?

Το θέμα των υπότιτλων δέν είναι και τόσο σοβαρό.Από την στιγμή που υπάρχουν οι υπότιτλοι (οι οποίοι δημιουργήθηκαν για τα DVD) άντε να απαιτεί το κάθε HD-DVD - Blu Ray 5' επιπλέον εργασίας προκειμένου να ενσωματωθούν.Συνεπώς είναι στήν ευχέρεια των εταιρειών το πόσους τίτλους θα διαθέσουν...

To topic μιλάει για μια αρχή που γίνεται σε δισκάκια με υπότιτλους, και εγώ μιλάω για το πως θα βοηθήσουμε την κατάσταση στην χώρα μας ώστε να έρθουν και εδώ όσο γίνεται πιο πολλά και πιο γρήγορα.
(πιστεύω ότι είναι ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι αν δεν είμαστε μόνο "σαχλαμάρες" που μας αρέσει να βάζουμε υπογραφές.... και με τα videoclub ήταν μια ιδέα)

Οποίος δεν ενδιαφέρεται παιδιά να μην διαβάζει τα topic
, να πάει να κατεβάσει ή δεν ξέρω τι και να αφήσει όσους γουστάρουμε να κάνουμε μια υποτυπώδη συζήτηση.

ΥΓ
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε τέτοιου είδους κουταμάρες... δεν χωράνε εδώ.

Στην φάση που είναι τα hi δισκάκια, είτε αυτά είναι hd-dvd είτε bd, μόνο οι λίγοι κ "τρελοί" όπως εμείς ασχολούνται. Το ευρύ κοινό θα ασχοληθεί πολυυυύ αργότερα...
Δεν χρειάζεται ευρή κοινό , ήδη έχουν αρχίσει πολλά videoclub να φέρνουν ταινίες και όλο θα αυξάνονται.

Μπορεί να μην περάσουν σύντομα τα dvd αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό... όποια βοήθεια και σπρώξιμο - ενημέρωση θα λειτουργεί σωρευτικά και θα επιταχύνει τα πράγματα ώστε να δούμε περισσότερες ταινίες πιο σύντομα.

Last edited:
καλα εκανε η ξαδερφη ,της βγαζω το καπελο,και οτι ειναι γυναικα και δεν την ενοιαξε το ντηζαινατο,δεκα φορες μπραβο...:aktion033:
θαδωσε δυο κατοσταρικα,να βλεπει τα σηριαλ της χωρις παραμορφωση,καλα λεει για τους χοντρους και τους κοντους,κι ομως αυτοι που κανουν τους εξυπνους με τις HD των 2χιλιαρικων ετσι βλεπουν.........η κοροιδια που εχει πεσει στον φουκαρα τον καταναλωτη παει συννεφο......

ειμαι και γω ενας φουκαρας καταναλωτης με μια 46Χ3500
τοσο φουκαρας που εχω βαλει τη ρυθμιση smart στην tv και δεν βλεπω τις κοντες και χοντρες που κατακλιζουν την ελληνικη τηλεοραση γιατι με αυτη τη ρυθμιση γινονται ψηλες και αδυνατες!!

φουκαρας ειναι εκεινος που ανακαλυψε εναν κοσμο χωρις ακτινες Χ και θολη εικονα, εναν κοσμο που οι αλλοι,ο οχλος, θα τον ανακαλυψει αργα,οπως παντα πραττει αυτος ο οχλος...πολυ αργα

Εδώ η ξαδέρφη μου πήγε κι αγόρασε CRT τηλεόραση (χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν) με τη δικαιολογία ότι δε θέλει από τις άλλες, που τους κάνουν όλους "χοντρούς και κοντούς"! Τι να πεις...

Χα χα καλο, να της πεις να αγορασει και ενα γαιδαρο τωρα που εχουν ανεβει οι τιμες στην βενζινη.:idea:

Πολυ σωστα! Τι HD και πρασινα αλογα?
Ακομη καλυτερα θα ηταν να γυρισουμε στις ασπρομαυρες τηλεορασεις η στον βουβο κινηματογραφο , αντε πια με αυτους που κανουν τους εξυπνους με τις εγχρωμες CRT...:Banane0:

To topic μιλάει για μια αρχή που γίνεται σε δισκάκια με υπότιτλους, και εγώ μιλάω για το πως θα βοηθήσουμε την κατάσταση στην χώρα μας ώστε να έρθουν και εδώ όσο γίνεται πιο πολλά και πιο γρήγορα.

Λάθος κάνεις. Το thread δεν μιλάει γενικά για υπότιτλους σε HD δισκάκια, αλλά συγκεκριμένα για HD-DVD. Το πως μπήκε το blu-ray μες στη κουβέντα, μόνο εσύ το ξέρεις. Άλλωστε, όπως πολύ σωστά σου επισήμανε κάποιος άλλος φίλος του forum:

Το θρεντ αναγράφει ευκρινώς "..hd-dvd."

Δεν μιλάμε για Χάι Ντεφινίσιον γενικώς ,οπότε το BD είναι άκυρο.

Οποίος δεν ενδιαφέρεται παιδιά να μην διαβάζει τα topic, να πάει να κατεβάσει ή δεν ξέρω τι και να αφήσει όσους γουστάρουμε να κάνουμε μια υποτυπώδη συζήτηση.

ΥΓ
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε τέτοιου είδους κουταμάρες... δεν χωράνε εδώ.

Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μας κάνεις υποδείξεις σχετικά με το τι θα διαβάζουμε ή όχι. Η συζήτηση μπορεί να γίνει ομαλά, αρκεί να αποφεύγονται τα off-topic σχόλια και γενικά το pollution & το jacking. Από 'κει και πέρα ας κρίνει ο καθένας, ποιος γράφει "κουταμάρες" και ποιος όχι.

Αυτά από μένα και sorry για το off-topic post.

Απ ότι καταλάβατε για μια φορά ακόμα καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα θέμα ΣΚΑΤΑ .
Από δω και κάτω οποιοδήποτε άσχετο μήνυμα με το θέμα θα διαγράφετε .

Αντε bρε και συ,τρελλάρα !!:grinning-smiley-043

Εσύ άρχισες τα δυσοίωνα πρώτος (και τα off topic).:BDGBGDB55:

Μου περασε μια σκεψη τωρα. Ο λογος που βγαλανε αυτες τις δυο ταινιες,με ελληνικους υποτιτλους, ειναι οι Ελληνες στην Αυστραλια? Δηλαδη, η Αυστραλιανη εταιρια διανομης, απαιτησε να βγουν με ελληνικα?

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι έχουμε πολύ ισχυρή ομογένεια στην Αυστραλία, θεωρώ πολύ πιθανό η ενσωμάτωση των Ελληνικών υποτίτλων να έγινε μετά από πιέσεις των εκεί συμπατριωτών μας.
:fahne90: