Ετσι ειναι συνηθως οι πρωτες τιμες που ανακοινωνονται.
Θα πεσουν λογικα μετα τον πρωτο μηνα.
YAMAHA RX-A810
![]()
YAMAHA RX-A1010, RX-A2010, RX-A3010
Ο RX-A1010 είναι 7-κάναλος (7.2 channel) με ισχύ 140W στο κανάλι (μετρημένο μόνο του). Ένας ενισχυτής AV με επεξεργαστή εικόνας το τσιπάκι VHD1900 της ΗQV (το γνωστό Vida) , με 8 εισόδους HDMI και 2 εξόδους, με USB στη πρόσοψη για αναπαραγωγή iPhone, με ειδική αρχιτεκτονική στο σασί για ποιοτικό ήχο και πέμπτο ποδαράκι για καλύτερη στήριξη. Eλέγχει 2 ζώνες multiroom όσες και ο RX-A810.
Ο RX-A2010 είναι 9-κάναλος (9.2 channel) με ισχύ 140W στο κανάλι που χρησιμοποιεί ως επεξεργαστή εικόνας τον Vida της ΗQV για να αναβαθμίζει την εικόνα ακόμη και από πηγές χαμηλής ανάλυσης. Υπάρχουν 23 προγράμματα DSP, είσοδος USB για iPhone/iPad, τρεις ζώνες multiroom, ισχυρή δικτυακή υποδομή και κατά τα άλλα είναι ίδιος με τον RX-A1010.
Ο RX-A3010, ο μεγάλος της σειράς Aventage, είναι 9-κάναλος ή 9.2 channel ενισχυτής με ισχύ 165W το ένα κανάλι στα 8Ω. Αυτός έχει 23 DSP προγράμματα και ελέγχει 4 ζώνες multiroom. Kατά τα άλλά είναι ίδιος σε δυνατότητες με τους άλλους της σειράς.
Οι ενισχυτές αυτοί αναμένονται να παρουσιαστούν στην Ευρώπη κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2011 στο Βερολίνο.
Αν όλα πάνε καλά περίπου στις 20/10 θα παραλάβω τον 771. Ελπίζω να βγει καλός αλλιώς :behead:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.