yamaha 663 και m34i

nimits

Established Member
26 October 2007
237
Θεσσαλονικη
Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα σε αυτο το συστημα .Τι λετε?
Να ακουσω καταφερα μονο τα m33i και με ικανοποιησαν σχετικα(μιας και ειμαι και αρχαριος στον ηχο).
Κατεληξα ομως στο μεγαλυτερο μοντελο επειδη στα specs του ειχε μεγαλυτερη ευαισθησια και reviews καλυτερα μπασσα.
Το σετακι με τα m33i τα βρηκα 800ευρω απο μαγαζι.
το σετ με m34i +140ευρω.
Αξιζει η διαφορα?
Πανω απο ολα ειναι καλος συνδιασμος?

Να του ζητήσεις να τα ακούσεις μαζί.

Αν δεν σε ικανοποιούν μέσα στο πρώτο τέταρτο της ώρας τα ηχεία πήγαινε γι' άλλα...

Είχα κάποτε έναν Yamaha και ηχεία mission και εγώ. Βέβαια ήταν σχετικά μεγάλης κατηγορίας τιμής (Yamaha 3090 & Mission 734 αν θυμάμαι καλά). Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ καλό και τουλάχιστον στα αυτιά μου ακουγόταν πάρα πολύ καλα. Αλλά...πλέον θεωρώ τους Yamaha πολύ "κουραστικούς" σαν ενισχυτές και ο ήχος της mission νομίζω έχει αλλάξει προς το (πολύ) χειρότερο. Ηχητικά προτιμώ τον Denon 1909 αν και ο Yamaha είναι σίγουρα ένας αξιόλογος ενισχυτής. Απλά νομίζω ότι ο Denon είναι λίγο καλύτερος (και λίγο πιο ακριβός). Για ηχεία στην τιμή που κοιτάς η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσον θα βρεις καλύτερα από τα Mission (300-320 ευρώ). Αλλά αν ανέβεις λίγο προσωπική άποψη ότι τα B&W 685 είναι κάπως καλύτερα. Βέβαια για home cinema και τα δύο θέλουν sub. Γιατί δεν κοιτάς με λίγα παραπάνω χρήματα κάτι πιο ολοκληρωμένο σαν σετ (πχ Teufel ή Crystal Audio)? Φαντάζομαι ότι η τιμή των 800 είναι για δύο ηχεία σωστά? Εκτός φυσικά αν έχεις διάθεση σιγά σιγά να συμπληρώσεις και τα υπόλοιπα ηχεία. Ότι και να αποφασίσεις πάντως να κοιτάξεις να το ακούσεις πρώτα.