yamaha a-s2000+atc scm19

Ναι όντως έτσι είναι... θέλει πολύ κόπο να οργανώσεις σωστά μια αϋλη μουσική βιβλιοθήκη με την έννοια να ξέρεις ακριβως τι και που το έχεις...

Οπως και να έχει το σημαντικό ειναι να ακουμε μουσικές!!

Καλοάκουστο το player!!!!

Καλοάκουστο και απο εμένα! (Αν και τα έχουμε πεί και απο κοντά..)

Όσο για τις βιβλιοθήκες και την διαχείριση τόνων μουσικής που δεν θα ακούσουμε ποτέ. Μετα απο 6 χρόνια εντατικής ενασχόλησης με το itunes (2004-20010) και πάλης με τα κύμματα των metadata, διαπίστωσα οτι είχα γίνει σαν κάτι γκόμενες με τεράστιες ντουλάπες με ρούχα, που στο τέλος φοράνε πάντα τις ίδιες πυτζάμες, και το εγκατέλειψα οριστικά αηδιασμένος πετώντας και άπειρη σαβούρα..

Τώρα πιά είμαι καθαρός και ακούω μόνο μουσική για να χαλαρώσω και το φορητό μου είναι ένα αρχαίο minidisc του 1996..

Last edited:
Kαι για να μήν ξεχνιόμαστε χρόνια πολλά και σε εσένα προσωπικά Τυχεράκια αλλα και σε όλους τους άλους φίλους στο νήμα!..

Σωτήρη χρόνια πολλά και απο 'μένα,καλορίζικη και καλοάκουστη η μηχανηματάρα που πήρες,επιτέλους ''έκλεισε'' ο κύκλος των αγορών σου ώστε απο 'δώ και πέρα να ακούς απερίσπαστος τις μουσικάρες σου.
Καλή χρονιά να έχουμε,με υγεία και υπομονή για τους ''δύσκολους'' καιρούς που περνάμε.

Re: Απάντηση: yamaha a-s2000+atc scm19

Σε ευχαριστώ Τάσο. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου.