YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Εδώ λέει ότι παρουσιάστηκαν Δεκέμβριο του 2007.

(τώρα αν θεωρείται παλιό για τη jamo δεν γνωρίζω)

Μάλιστα,απ ότι καταλαβαίνω επειδή άλλαξε η αντιπροσωπεία χέρια πρέπει να επικρατεί ένα ψιλομπάχαλο.
Πάντως με τα συγκεκριμένα έχω πάθει ζημιά :love:
και είναι ξενέρωμα να πάρω κάτι άλλο το οποίο ναι μεν μου αρέσει αλλά δεν είναι αυτό που με τρελαίνει.

Νομίζω ότι τα Ε680 δεν βγαίνουν πλέον. Μπορεί γι' αυτό να μην σε ξαναπήρε τηλ.

Τα Ε680 δεν βγαίνουν πια οπότε ξέχνα τα.

Εγώ τα S606 έχω ακούσει και μού άρεσαν πολύ. Αμα όμως εσένα σε τρελλαίνουν τα S718 (τα οποία προφανώς θα είναι καλύτερα) γιατί να κάνεις συμβιβασμούς; Ψάξε να βρεις τα S718. 'H πες στον Λάϊο να σού τα φέρει. Αντιπρόσωπος είναι, μπορεί να σού τα φέρει.

Νομίζω ότι τα Ε680 δεν βγαίνουν πλέον. Μπορεί γι' αυτό να μην σε ξαναπήρε τηλ.

Ξέρω ότι είναι παλιά,αλλά μου λεει τα έχω και δίνω παραγγελία και μετά "πρεπει να δει" αν υπάρχουν ας με πάρει τηλ να με πει δεν τα έχω και να ρωτήσουμε γι άλλα.
Που είναι το πρόβλημα,μια δουλειά της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε,αφού σου λέει δε τα έχω δεν το γ@μεις,έλα όμως που δεν είμαστε για μια μέρα.
Τεσπά τα έχω πάρει στο κρανίο άσχημα τώρα δεν ξέρω από που θα τα πάρω αλλά φάω τον τόπο,θα τα βρω δεν υπάρχει περίπτωση.

Re: Απάντηση: Re: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Με γεια! :2thumb22sup:

:star:

Περιμένουμε εντυπώσεις.

499 από mediamarkt.
Τηλ σήμερα,δεν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα,δυό κουβέντες σταράτες "παιδιά είμαι από Κατερίνη για να μην ξανάρχομαι δυό φορές μια για παραγγελία και τα συναφή" Οκ μου λέει το παλληκάρι την Τρίτη θα σε πάρω τηλ να έρθεις να τα πάρεις.
Οι οδηγίες πάντως ήταν σαφής,τα ηχεία θα είναι σφραγισμένα στα κουτιά τους απ τη μάνα τους.....μπλα μπλα ΟΚ.
Προτιμώ να δώσω 50 ευρώ παραπάνω αλλά δε το ρισκάρω.
Οσους πήρα Αθήνα τα λεφτά στην τράπεζα και μετά αποστολή με μεταφορική.
ΑΚΥΡΟ μάγκες.
Α.δεν ξέρω αν τηρηθούν αυτά που θα πούμε στο τηλ,δηλ αν δεν είναι εκθεσιακά γιατί μετά που σε είδα που σε ξέρω.
β.αν φάνε κανένα σουτ και σημεδευτούν στη μεταφορική τρέχα γύρευε πάλι.
γ.ποιός μου εγγυάται ότι είναι ετοιμοπαράδοτα και δε θα έρθουν σε 2 μήνες?
Παραλαβή και το χρήμα θέλετε,καλώς δε θέλετε ας ανοίξει επιτέλους ένα αντίστοιχο media markt και σε μας να σωθούμε.

Μπορούμε να βρούμε απ τα Concept 6 το σχεδιάγραμμα εμπέδησης να δούμε πόσο χαμηλά κατεβαίνει?

Φιλε BOSE....πιστευω πως κανεις λαθος για τον αγγλικο ηχο....επειδη εισαι απο Κατερινη σε προσκαλω στο σπιτι μου στη Λαρισα να ακουσεις το δικο μου συστημα.Δεν ειναι κατι φοβερο αλλα με λιγα χρηματα καταφερα να το φτιαξω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.YAMAHA RX-V459,B&W 685,YAMAHA YST-SW515x2...θα νιωσεις αυτο που λες ρυθμο,μπασο(2 γουφερ 515) και βεβαια θα αναθεωρησεις για τον αγγλικο ηχο,γιατι τα B&W 685 ειναι πολυ καλα για τα γουστα μου βεβαια....και δεν χρειαστηκε να δωσω μια περιουσια...στη συνεχεια θα ερθει και η αλλαγη ενισχυτη!!!!

Στο θέμα ηχείο τους βγάζω και εγω το καπέλο στους Αγγλάρες αλλα μέχρι εκει.

Υπερβολές......

Οι εγγλέζοι δημιούργησαν σχολές μ' εξαιρετικά ηχεία που μέχρι και σήμερα διαπρέπουν (π.χ BBC),εφεραν στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες ηχείων(π.χ Quad,ισοβαρικές σχεδιάσεις,Transmission Line...),που επίσης μέχρι σήμερα είναι αναφορά.

Οι ημέτεροι,πήραν ότι βρήκαν έτοιμο(κάποιοι άλλοι αντέγραψαν) κι απλά πρόσφεραν καλά ηχεία σε καλές τιμές.Ολα τ' άλλα δεν είναι τίποτα άλλο,παρά συνηθισμένες ελληνικές φαντασιώσεις μεγαλείου κι ανύπαρκτης ανωτερότητας.

Last edited:
Re: Απάντηση: YAMAHA A-S700 vs NAD (Τελικός)?

Υπερβολές......

Οι εγγλέζοι δημιούργησαν σχολές μ' εξαιρετικά ηχεία που μέχρι και σήμερα διαπρέπουν (π.χ BBC),εφεραν στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες ηχείων(π.χ Quad,ισοβαρικές σχεδιάσεις,Transmission Line...),που επίσης μέχρι σήμερα είναι αναφορά.

Οι ημέτεροι,πήραν ότι βρήκαν έτοιμο(κάποιοι άλλοι αντέγραψαν) κι απλά πρόσφεραν καλά ηχεία σε καλές τιμές.Ολα τ' άλλα δεν είναι τίποτα άλλο,παρά συνηθισμένες ελληνικές φαντασιώσεις μεγαλείου κι ανύπαρκτης ανωτερότητας.

Το σωστό να λέγεται +1

...... Ολα τ' άλλα δεν είναι τίποτα άλλο,παρά συνηθισμένες ελληνικές φαντασιώσεις μεγαλείου κι ανύπαρκτης ανωτερότητας.

Ολα τ' άλλα δεν είναι τίποτα παρά ξενομανία και κόμπλεξ κατωτερότητας.
Ο Λαλάκης ο Εισαγόμενος: Παπουτσάκι; Εισαγωγής! Τσιγαράκι; Εισαγωγής! Παφ και τάλαρο...

http://www.youtube.com/watch?v=3JWWXM9zCpY

Last edited: