Δεν εχω δει απο κοντα τα μεγαλυτερα αδερφια του A-S700,αλλα η αληθεια ειναι οτι πηγε το μυαλο μου και σε αυτα!Τωρα μου το επιβεβαιωνεις.Παντως το μαναδικο μειονεκτημα που μπορω να βρω για τον ενισχυτη του τιτλου (για εμενα) ειναι ο συγκεκριμενος διακοπτης.
Τι εννοείς?
Γνωρίζω πολύ καλά τον Α-S1000 και Α-S2000. O διακόπτης επιλογής πηγών δουλεύει μια χαρά, χωρίς τζόγο. Αλλά......
Όταν αγόρασα τον Α-S2000, παρατήρησα ότι το ρυθμιστικό του Volume είχε πολύ τζόγο και γύριζε κάπως έκκεντρα.
Έσφιξα την αλενόβιδα που το συγκρατεί και τα πράγματα βελτιώθηκαν θεαματικά. Αλλά πάλι ήταν λίγο έκκεντρη η κίνηση.
Το έλυσα λοιπόν και πήρα το αλουμινένιο Volume στο χέρι. Και εκεί τα πήρα στο κρανίο.
Τι είχε κάνει ο Τζαπανέζος...:bang::7SFGSFG:
Ακούς ASTOBOY? :earmuffs:
Το άκρο του άξονα-ρυθμιστικού (περί encoder πρόκειται), είχε την παρακάτω μορφή :
ΑΛΛΑ η αλενόβιδα δεν ήταν ευθυγραμμισμένη με το επίπεδο σημείο του άξονα. Ήταν ακριβώς στην αντίθετη πλευρά, οπότε πατούσε στο ημικύκλιο! (Το αλουμινένιο volume knob δεν έχει εγκοπή για να ευθυγραμμιστεί με την αντίστοιχη εγκοπή του άξονα).
Δεν μπορείς να αλλάξεις την σχετική θέση του knob ως προς τον άξονα, γιατί μετά η ένδειξη θέσης πάει περίπατο.
Το μόνο που έκανα ήταν να λιμάρω ελάχιστα και πολύ προσεκτικά την θέση του άξονα που πατά η αλενόβιδα για να γίνει πιο επίπεδη η επιφάνεια. Έβαλα και ελάχιστη ταινία τεφλόν (μία περιστροφή) στον άξονα, και όλα ήρθαν στην θέση τους. (Ο άξονας του encoder δεν έχει τζόγο, μπορείς να το διαπιστώσεις όταν λύσεις το knob).