Κατι που εχει ο ενισχυτης σε σχεση με τα μεγαλυτερα αδερφια του ειναι και ρυθμοστικο loudness,δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει αυτο σε ενα ενισχυτη hi-fi.Θα προτιμουσα εναν λιτο ΑS-1000 χωρις ρυθμιστικα τονικοτητας,phono stage (αχρηστο για τους περισσοτερους)
οι Αγγλοι θάφουν τους Ιάπωνες.
το περιοδικο ηχος παντως δεν εχει και τοσα αρνητικα σχολια
Έχει, απλά το κάνει διακριτικά λέει οτι υστερεί στην έκταση του χαμηλού, λόγικό με μετασχηματιστή 250VA όχι οτι έναι μικρός απλά είναι λίγος όταν απαιτούνται πολλά ρεύματα =εκταση και έλεγχος χαμηλού, άρα μεγάλα τρίδρομμα ηχεία βγαίνουν εκτός.
Για την ίστορία πάντως εγώ ξέρω εναν δύο ευρωπαικούς του ενάμισι χιλιάρικου με τέτοιου μεγέθους μετασχηματιστη...
Τον έναν μάλιστα τον είχα στην κατοχή μου για δύο χρόνια και απορούσα τίνα έφταιγε που δεν είχα μπάσο μέχρι που τον άλλαξα...
είδε τελικά κανεις πόσο ειναι οι πυκνωτες που φοραει,
γενικα τα yamaha δεν ανεβαζουν πολύ τα βαττ στα 4 ωμ,
οπως κι αλλοι ενισχυτες, στην τροφοδοσια/πυκνωτες, οφείλεται αυτο;
Για οποιον ενδιαφερετε ακομα ο A-S700 φοραει 2 πυκνωτες nippon chemi-con 2x15000mf στα 71volt.
Kαλά μου ακούγονται τα 15.000 mf
Mακριά από τονισμένα υψηλά:smash:
Ετσι.....και με ενα ''ζεστο'' ζευγος ηχειων ερχεται κ δενει το πραγμα:music-smiley-004:
Ακριβώς όπως είπα και πιο πάνω οι άνθρωποι φροντίζουν τα λευτά που χαλάμε να πιάνουν τόπο.
Θες ρυθμστικά; τάχεις!
Δεν θες ρυθμστικά; δεν τάχεις!
Θες phono; τόχεις και μάλιστα ποιοτικό
Και όλα αυτά δεν το συζητάμε σε πακέτο τέρας αξιοπιστίας και ποιότητας για τα λευτά του.
Όχι πάρε ένα μηχάνημα που σε δύο τρία χρόνια θα τρέχεις στα service και μετά άρχισε να προσθέτεις/αλλάζεις phono και καλώδια για να το φέρες στα γούστα σου κ.λ.π..
Και για να πώ την αμαρτία μου ουτε εγώ είμαι φανατικός των ρυθμιστικών, τις ελάχιστες φορές όμως που χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσω κάνουν θαύματα με αποκορύφωμα το loudness το οποίο χρησιμοποιώ κατα κόρον και πραγματικά ανασταίνει παλιές η "ψόφιες" εγγραφές χωρίς κόστος ηχητικά βέβαια!
Σε αυτο το σημειο θελω να αναφερω κατι αρνητικο για τον συγκεκριμενο ενισχυτη,τουλαχιστον απο την δικη μου σκοπια.Ο διακοπτης ( input selector ) που επιλεγεις τις εισοδους του μηχανηματος,σε απαγοητευει στην χρηση του...φτηνη κατασκευη το συγκεκριμενο κοματι.Περιμενα κατι καλυτερο σε συγκριση κ με τον ανταγωνισμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.