Αγορασα προσφατα εναν yamaha 679 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις δυνατοτητες του. Δοκιμαζω τωρα το κομματι της μουσικης και ηθελα να ρωτησω πως ακουστε μουσικη και ειδικα αρχεια flac. Εχω φορτωμενη ολη μου τη μουσικη στο σερβερ μου το οποιο τρεχει madsonic (fork του subsonic). Χρησιμοποιοντας το app της εφαρμογης μπορουσε να "πεταξω" μουσικη απο τον σερβερ στον ενισχυτη. Οταν δοκιμασα να το κανω με flac ομως, το πειραμα απετυχες. Ακουγα κατι παραξενους ηχους "τσικ-τσικ", σαν να μην αναγνωριζει το φορματ. Ο ενισχυτης υποτιθεται οτι μπορει να αναπαραγαγει flac αρχεια. Οταν περασα το αρχειο στο κινητο και εκανα bluetooth συνδεση κινητου-ενισχυτη το αρχειο επαιζε κανονικα. Μπορει να γινει flac streaming μεσω dlna; ειναι ελλειψη του πρωτοκολλου μηπως; ή μηπως ειναι προβλημα του dlna server; να δοκιμασω αλλους dlna server (π.χ. ultimate, serviio?)
Ευχαριστω πολυ!
ΥΓ: το ξερω οτι το θεμα αφορα δικαναλο ηχο, αλλα επειδη ο ενισχυτης ειναι πολυκαναλος ειπα να το αναρτησω εδω.
Ευχαριστω πολυ!
ΥΓ: το ξερω οτι το θεμα αφορα δικαναλο ηχο, αλλα επειδη ο ενισχυτης ειναι πολυκαναλος ειπα να το αναρτησω εδω.