vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,175 Μεταμορφωση 11 November 2010 #1 Εχει χαθει το remote του cd player. Ξερει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω ενα καινουργιο ή μεταχειρισμενο?
Εχει χαθει το remote του cd player. Ξερει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω ενα καινουργιο ή μεταχειρισμενο?
T tasanto AVClub Addicted Member 31 August 2006 1,732 Athens 12 November 2010 #2 o αντιπροσωπος ειναι ο ΝΑΚΑΣ,κανε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ή απλα αγοραζεις ενα προγραμματιζομενο τηλεχειριστηριο που θα το χρησιμοποιεις και σε αλλες συσκευες.
o αντιπροσωπος ειναι ο ΝΑΚΑΣ,κανε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ή απλα αγοραζεις ενα προγραμματιζομενο τηλεχειριστηριο που θα το χρησιμοποιεις και σε αλλες συσκευες.
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,175 Μεταμορφωση 16 November 2010 #3 Tελικα το βρηκα το remote. Σε μια ερωτηση μου παντως σε καταστημα, μου το εφερνε (απο Νακα) στα 28ευρω.Not bad αν χασει καποιος το remote του.
Tελικα το βρηκα το remote. Σε μια ερωτηση μου παντως σε καταστημα, μου το εφερνε (απο Νακα) στα 28ευρω.Not bad αν χασει καποιος το remote του.