Yamaha DSP-AZ2

Status
Not open for further replies.
Η τιμή είναι συζητήσιμη καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι οι νέοι ενισχυτές προσφέρουν περισσότερα καλούδια.
Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει όμως το hdmi και σκοπεύει να παίζει αναλογικά ή ψηφιακά (οπτική-coaxial) ο ενισχυτής είναι πάρα πολύ καλός, μουσικός, με πολύ ισχύ και ρεύματα πολύ καλά.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm και την συζητάμε την τιμή.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην θεωρηθεί ως up η αγγελία μου.

Φιλε συγνωμη αλλα κακως τον πουλας,δυσκολα θα βρεις αναλογο σε ηχο. Εχω τον ιδιο και εχω ακουσει τους περισοτερους εως 1500 ευρω περιπου εδω και 2 μηνες δεν νομιζω πως το hdmi ειναι αρκετος λογος νατον δωσεις.
Επισεις 2-3 φορμα ηχου hd εαν εχεις καλο player μπορεις να τα παρεις ετοιμα αποκωδικοποιημενα απο τις αναλογικες του εξοδους και να στα παιξει ο az2 μια χαρα .
με συγχωρεις αλλα η8ελα απλα να βοη8ησω!
.................
φιλικα Ηλιας.

Φιλε συγνωμη αλλα κακως τον πουλας,δυσκολα θα βρεις αναλογο σε ηχο. Εχω τον ιδιο και εχω ακουσει τους περισοτερους εως 1500 ευρω περιπου εδω και 2 μηνες δεν νομιζω πως το hdmi ειναι αρκετος λογος νατον δωσεις.
Επισεις 2-3 φορμα ηχου hd εαν εχεις καλο player μπορεις να τα παρεις ετοιμα αποκωδικοποιημενα απο τις αναλογικες του εξοδους και να στα παιξει ο az2 μια χαρα .
με συγχωρεις αλλα η8ελα απλα να βοη8ησω!
.................
φιλικα Ηλιας.

+1

Nεκτάριε αν θες γράψε σε παρακαλώ πότε αγοράστηκε, αν είναι πρώτο χέρι ή όχι και με τι ηχεία έπαιζε.

Αγοράστηκε από τον Κυριάκο (εδώ διαχειριστή παλιότερα δεν ξέρω αν είναι ακόμα) πριν 2-3 χρόνια.
Έπαιζε με κάτι KEF της πλάκας και εδώ και λίγο καιρό με τα Elac 247

Ο φιλος τελικα δεν ενδιαφερεται, εχει ηδη παραγγειλει

(ο κουτος...τετοιο κομματι κι εμενα με εβαλε σε πειρασμο...)

Kαι γώ... με διαθέσιμο χώρο, ύψος 20cm και βάθος 42cm δεν χωράει στο ρακ...

κλαψ!

Τα 42cm φτάνουν άνετα αν έχεις πίσω χώρο να βγει λίγο προς τα έξω. Εμένα το ράφι είναι 40cm.

Το ύψος του είναι 18cm με τα πατάκια που ίσως και να βγαίνουν (δεν το έχω δοκιμάσει).

:frown:
Δυστυχώς το άνοιγμα που έχω πίσω είναι πλάτους 40-42εκ για αερισμό και πέρασμα καλωδίων... Δεν μπορεί να περάσει ο ΑΖ2...
Αλλά και έτσι δεν θα ήθελα να τον "κουρέψω" για να έχει μια αποδεκτή απόσταση για αερισμό από επάνω... Ακόμα και ο RX-V661 με 17εκ ύψος και ζεσταίνεται αρκετά...

Στο μέλλον παίζει να φτιάξω ένα λίγο πιο μεγάλο ρακ, αλλά αμφιβάλω αν θα υπάρχει ακόμα αυτή η ενισχυτάρα... Τυχερός ο όποιος νέος κάτοχος...

(Και θα είχε "συγγενείς" για παρέα... Τα δύο front μου είναι τα Εlac BS244 Νεκτάριε...)

Τελική τιμή 300 ευρώ. Πιο κάτω δεν γίνεται οπότε παρακαλώ όχι παζάρια.

Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου στο Χαλάνδρι για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής του ενισχυτή ούτε μεταφοράς του.

Ευχαριστώ.

Ο ενισχυτής δεσμεύεται για μέλος του forum. Θα ενημερώσω αν τελικά πουληθεί.

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.