Yamaha DSP-Z11 υπάρχει καλύτερος;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Yamaha DSP-Z11 υπάρχει καλύτερος;

ειμαι της ιδιας αποψης !!!!

αν δωσεις τοσα λεφτα θα ακους σιγουρα πολυ πιο καλα απο μηχανακια των 1500 ευρω !!!!

και εχεις και το μεγαλο για μενα και για πολλους θετικο οτι ΔΕΝ γεμιζεις το σαλονι ηλεκτροκολησεις κτλ,..........

δεν εχουμε απεριοριστο χωρο και χρημα να παρουμε 3 τελικους !!:violent-smiley-030: και ποσο θα καινε ολοι αυτοι για να δεις μια ταινιουλα .....

ασε που για να δεις μια ταινια θες ... 5 λεπτα να πατας διακοπτες και να προετοιμαζεις ......:flipout::flipout:

οποτε ενας τετοιος εμενα μου καθοταν για μια ωχταετια η και δεκαετια ταμαμ !!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Βαγγέλη ,θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το ζητούμενο δεν είναι γιά όλλους το ίδιο, και τέλως πάντων τι ενδιαφέρει τον κάθε πρώτιστα; ο χωροταξικός παράγοντας...οι ευκολίες;το κόστος,η η απόδοση;

Καλημερα σε ολους.
Επειδη εχω προβλημα χωρου, βλεπω σαν καλη λυση το ''ολα σε ενα''
PHILIPS SOUNDBAR HTS 8100.
Εχει κανενας φιλος αποψη για το συγκεκριμενο μηχανημα?
:operator:

Re: Απάντηση: Re: Yamaha DSP-Z11 υπάρχει καλύτερος;

Με ποιά κριτήρια μπορεί να βγεί μιά τέοια λίστα;.....γιατί εκτός απο κόστος και ευκολίες δεν νομιζω ότι μπορεί να υπάρξει άλος παράγοντας.

Το κριτήρια να είναι: :grandpa:
Α. Κόστος κάτω από 1,000 ευρώ.
Β. Κόστος κάτω από 2,000 ευρώ.
Β. Πάνω από 2,000 ευρώ.
Πέντε καλύτεροι σε κάθε κατηγορία… :firstprize:

Δηλαδή σύνολο 15 ενισχυτές… :BDGBGDB55:

Τι γνώμη έχεις;

Μπορούμε να το ανοίξουμε και σαν νέο θέμα. Οι καλύτεροι ενισχητές (3 κατηγορίες 1000, 2000 <2000 ευρώ….)
Σωστά;

so χθες βραδυ ακουσα τον 11 straight from uk το μηχανακι σκοτωνιει
απιστευτα ησυχο που ησυχαζει ακομα πιο πολυ οταν το κανεις pure direct
μενου τρομερο ηχος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ δυνατοτητες ονειρικες
το σαββατο το αποεμα θα τον ψαξω περισοτερο
απιστευτο

Re: Απάντηση: Yamaha DSP-Z11 υπάρχει καλύτερος;

απιστευτο

Καλά, παίζει καλύτερα κι από Pioneer; Δεν το πιστεύω...-bye-

δεν μιληασα σε σχεση με τον οθονατο πιονερο
οταν ακουσω και αυτον τα λεμε
μιλησα σαν ηχο οχι τι κανει σε σχεση με ισα σε τιμη μηχανακια

απιστευτο

Μπορείς να μας εξηγήσεις περισσότερο ,τι είναι αυτό που σε ενθουσίασε περισσότερο, και τι ενοείς//<απίστευτα ήσυχο>;

η ολη του συμπεριφορα
πιο απλα υπαρχει παπι γιαμαχα
και ρ1. Oτι αισθηση διμιουργει η ρ1 αλλο τοσο καλος ηταν ο 11
ωραιο μενου ηχος ακριβος σε σχεση με τους μικρους γιαμι ποιοτητα υλικων αποδοση ηχου σε περιφεριακο περιβαλλον all over ακριβια το πως στηνει καθε τι στο χωρο
δικαναλο μαλλον το σαββατο αποεμα-bye-

μολις τελειωσα την ακροαση σε δικαναλο
το μηχανακι ζωγραφιζει θυμισε παλια γιαμαχα
οκ τα λεφτα ειναι πολλα παρα πολλα
αλλα αν καποιος θελει ολα σε ενα νομιζω ειναι μονοδορμος μιας και ο 90 θα ειναι ακριβοτερος οπως και ο denon
λιγο πανω απο τα 4 χιλιαρικα ειναι καλος στο να οδηγει ηχεια ευκολα με ΕΥΚΟΛΙΕΣ και οχι ανταγωνισμο στην τιμη του
αν και δεν θα ψωνιζα τετοιο πραμα για 2καναλο ηχο
well done yami

Παίρνει ο DSP-Z11 μπανάνες για την σύνδεση των ηχείων;

Καλημέρα φίλε, καταρχάς σε ευχαριστήσω που με έκανες να γελάσω μιας και ξέθαψες θέμα του 2007 :worshippy:.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, ναι φυσικά και παίρνει μπανάνες.
Άμα καταφέρεις να τον βρεις, μη μας ξεχάσεις, κάνε μας μια επίδειξη :2thumb22sup:.

Καλημέρα φίλε, καταρχάς σε ευχαριστήσω που με έκανες να γελάσω μιας και ξέθαψες θέμα του 2007 :worshippy:.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, ναι φυσικά και παίρνει μπανάνες.
Άμα καταφέρεις να τον βρεις, μη μας ξεχάσεις, κάνε μας μια επίδειξη :2thumb22sup:.

:a0210: Ευχαριστώ πολύ. Τον ενισχυτή τον έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου, αλλά στο μέρος που είναι τοποθετημένος η πρόσβαση στο πίσω μέρος του είναι σκέτος εφιάλτης. Ετσι λόγο ανακαίνησης θα ξεσυνδεθούν τα πάντα οπότε σκεφτόμουν να περάσω μπανάνες στα καλώδια για να μην φρικάρω κατα την τοποθέτηση των καλωδίων (τα οποία έχουν μικρό μήκος και χωρίς ευδιάκριτα χαρακτηριστικά για +-). Ρώτησα διοτι το μανουαλ γραφει ότι κάποια Ζ11 σε κάποιες χώρες δεν έπερναν μπανάνες.

Δεύτερο ερωτημα. Οι μπανάνες θέλουν κολλητήρι ή είναι με βίδες, και τι γινεται εαν τα καλώδια είναι χοντρά (εαν δεν κάνω λάθος 5 με 7 mm διάμετρο το γυμνό κομάτι);

Το δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω να στο απαντήσω :firstprize: θα πρέπει να περιμένεις απάντηση από τους ειδήμονες.

Σε κάποιες χώρες όπως πολύ σωστά είπες οι ενισχυτές δεν επιτρέπεται να παίρνουν μπανάνες για αυτό πάνε οι κατασκευαστές και βάζουν μια πλαστική τάπα που κλείνει την είσοδο της μπανάνας. Αυτή η πλαστική τάπα με λίγο νυχακι ή με ένα λεπτό κατσαβίδι βγαίνει. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία και εγώ ένα yamaha έχω, όχι όσο τούμπανο σαν το δικό σου ^ ^, και με λίγο νυχάκι τις έβγαλα τις τάπες, 2 λεπτά δουλεία είναι.

Το δεύτερο ερώτημα δεν ξέρω να στο απαντήσω :firstprize: θα πρέπει να περιμένεις απάντηση από τους ειδήμονες.

Σε κάποιες χώρες όπως πολύ σωστά είπες οι ενισχυτές δεν επιτρέπεται να παίρνουν μπανάνες για αυτό πάνε οι κατασκευαστές και βάζουν μια πλαστική τάπα που κλείνει την είσοδο της μπανάνας. Αυτή η πλαστική τάπα με λίγο νυχακι ή με ένα λεπτό κατσαβίδι βγαίνει. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία και εγώ ένα yamaha έχω, όχι όσο τούμπανο σαν το δικό σου ^ ^, και με λίγο νυχάκι τις έβγαλα τις τάπες, 2 λεπτά δουλεία είναι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου:ernaehrung004: