Πρώτ' απ' όλα στο ασύρματο δεν παίζει ρόλο κανένα dac πλην του end point που αναλαμβάνει την ψηφιοαναλογική μετατροπή. Δηλαδή, για να καταλαβαίνουν και όσοι μας διαβάζουν, το DAC που έχει το ηχείο σου.
Η γνώμη μου είναι ότι δικτυακώς για να συμβεί αυτό που θες όπως το θες, θα πρέπει ο ενισχυτής να εμφανίζει δυο διευθύνσεις στο ίδιο δίκτυο προκειμένου να ανιχνεύεται η δευτερη ενεργή που επάνω της θα "κουμπώσει" την ταυτόχρονη δεύτερη συσκευή. Γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να μείνει χωρίς διεύθυνση δική του ο ενισχυτής, να δουλέψει δηλαδή με κατ' επιλογή να έχει ή να μην έχει διεύθυνση και εμείς το δικτυακό του μέρος (τη διεύθυνση) να τη χρησιμοποιούμε για κάτι άλλο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαξ και μπεις στο ασύρματο multiroom, δεν υπάρχει γυρισμός στα ενσύρματα. Μεγάλη ευκολία.
Παρατηρώ οτι υπάρχει και θύρα ethernet. Στην κατοικία μου λοιπόν,οπου το WiFi δεν είναι ανοιχτό 24/7 θα μπορώ να ορίσω να ξεκινήσει η αναπαραγωγή ενός ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού απο το app στο κινητό χωρίς ασύρματη σύνδεση WiFi;
Ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα να βλεπεις καποιος τηλεοραση (με το input του ενισχυτη γυρισμενο στην οπτικη ινα της τηλεορασης) και εγω με το wx να μπορω να ακουσω ηχο απο αλλο input του ενισχυτη. Αυτο, στην παρουσα φαση τουλαχιστον, δεν γινεται. Αναπαραγωγη των inputs του ενισχυτη γινεται μονο οταν ειναι linked το ηχειο και ο ενισχυτης, δηλαδη οταν γινεται αναπαραγωγη και στα δυο συστηματα ταυτοχρονα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.