Φίλοι μου καλησπέρα. Αν και καιρό στο φορουμδεν εχω παρει ποτέ θέση για καποιο θέμα ουτε εχω αναρτήσει καποιο ερώτημα σχετικα με ενισχυτές κτλ.
Είχα (δυστηχώς μου χαλασε) τον ενισχυτή της yamaha που αναφέρω στο θέμα και έπειτα απο πολλες ωρες λειτουργίας.... dead.
Ο ενισχυτής ανοίγει και κλείνει γρήγορα μονος του.
Είδα απο το internet καποιες λύσεις όπου και εφάρμοσα αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα (πυκνωτές, μετασχηματιστή, τσιπ κτλ)
Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι 2,
1ον Υπάρχει καποιος που να γνωρίζει ίσως το πρόβλημα, ή να ξέρει καποιο τεχνικό καλό να το δεί; πάντα σε λογικά πλαίσια τιμών.
2ον Αξίζει το κόπο η επισκευή, ή να κρατήσω τα ηχεία του και να πάρω κάποιον άλλο στη θέση του με ότι καινούργιο (USB, Hdmi, συνδέσεις με web) και τα υπάρχοντα ηχεία.
Θυμίζω οτι ο ενισχυτής φόραγε 6.1 ηχεία.
Η χρήση φυσικά είναι home cinema αλλά και ράδιο/ μουσική σε λογικά επίπεδα έντασης.
Θα εκτιμούσα πραγματικά τις απόψεις σας και εύχομαι να βρω μια λύση.
(αν είμαι σε λάθος topic συνχωρέστε με και μετακινήστε το εκεί που πρέπει)
Είχα (δυστηχώς μου χαλασε) τον ενισχυτή της yamaha που αναφέρω στο θέμα και έπειτα απο πολλες ωρες λειτουργίας.... dead.
Ο ενισχυτής ανοίγει και κλείνει γρήγορα μονος του.
Είδα απο το internet καποιες λύσεις όπου και εφάρμοσα αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα (πυκνωτές, μετασχηματιστή, τσιπ κτλ)
Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι 2,
1ον Υπάρχει καποιος που να γνωρίζει ίσως το πρόβλημα, ή να ξέρει καποιο τεχνικό καλό να το δεί; πάντα σε λογικά πλαίσια τιμών.
2ον Αξίζει το κόπο η επισκευή, ή να κρατήσω τα ηχεία του και να πάρω κάποιον άλλο στη θέση του με ότι καινούργιο (USB, Hdmi, συνδέσεις με web) και τα υπάρχοντα ηχεία.
Θυμίζω οτι ο ενισχυτής φόραγε 6.1 ηχεία.
Η χρήση φυσικά είναι home cinema αλλά και ράδιο/ μουσική σε λογικά επίπεδα έντασης.
Θα εκτιμούσα πραγματικά τις απόψεις σας και εύχομαι να βρω μια λύση.
(αν είμαι σε λάθος topic συνχωρέστε με και μετακινήστε το εκεί που πρέπει)