Yamaha RX-V479 ή Pioneer VSX-830

tzele

New member
2 March 2010
3
Θα ήθελα τη βοηθειά σας.Είμαι αναμεσα στους δύο.Απ' οτι ειδα προσφερουν τα ιδια πραγματα περιπου.Εχει κανεις εμπειρία απο καποιον απο τους δυο;ευχαριστω

Re: Yamaha rx-v479 ή pioneer vsx-830

Yamaha ψηφιζω! Ειχα τον παλιο rx-v 465 και τωρα εχω τον rx-v 779 και με σιγουρια θα πω οτι ειναι σκυλια.

Φίλε μου την ίδια απορία έχω και γω εδώ και πόσες μέρες και απάντηση από κάποιον δεν έχω πάρει ακόμα....Δεν ξέρω σνομπάρουν τα μέλη που δεν είμαστε καιρό στο forum. Μου εχει κανει τρομερή εντύπωση... Παντως στο θέμα μας από τη φτωχική μου εμπειρία και γω στο yamaha καταλήγω. Παίζει και ο denon 1200 στα ίδια κυβικά αλλά είναι ακριβότερος...Επίσης ο pioneer διάβασα σε ξένο forum ότι έχει καποιοα κολληματάκια στο σετάρισμα του και δικτυακα του .... Οπότε ο yamaha είναι μονόδρομος....

Sefmaui δεν σε σνομπάρει κανένας. Είμαι και γω σχετικά νέο μέλος αλλά όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχει τύχη ποτέ να παρατηρήσω τέτοια συμπεριφορά από κάποιον εδώ μέσα. Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1) Μια στο τόσο τυχαίνει κάποιο ποστ να περνά απαρατήρητο και αν περάσει μετά την π.χ. τρίτη σελίδα δύσκολα να το δει κάποιος, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ανεβάσεις ξανά εσύ στην κορυφή ξαναγραφοντας κάτι στο νήμα σου. 2) Η ερώτηση σου να έχει ερωτηθεί τόσες φορές που να έχει γίνει sticky thread και να περιμένουν οι υπόλοιποι ότι θα το ανακαλύψεις μόνος σου (αν και, πάλι κάποιος συνήθως θα στο πει). Μάλλον συνέβη το πρώτο. -bye-

Κι εγω διαβαζοντας κριτικες σε ξενα foroum καταληγω προς τον yamaha.απλα λεω μηπως τους εχει ακουσει καποιος.

Επισης να γραψω μια γενικη παρατηρηση για ενισχυτες. Yamaha θα βρειτε σε καλυτερη τιμη, μιας και ο Νακας απο οτι φαινεται δινει καλες εκπτωσεις στα καταστηματα. Σε yamaha τα ελληνικα καταστηματα ειναι φτηνοτερα ακομα και απο ευρωπαικα αμαζον. Εξαιρεση βεβαιως η περιπτωση που για καποιο ειδικο λογο, π.χ. end of life products, ξεστοκαρισμα, η αντιπροσωπεια στοχοποιει καποιο μοντελο, δινονται ειδικες τιμες. εΕκει βλεπουμε καλες τιμες και σε αλλες μαρκες. Αν εχεις παρακολουθησει τιμες ειχε γινει χαμος π.χ. με τον denon x1000 και τον pioneer vsx 924 οταν ετοιμαζοταν να φερουν τα επομενα μοντελα. Στο εξωτερικο κυκλοφορουν σε πολυ καλες τιμες onkyo (θυμαμαι σε προσφορα απο γερμανικο αμαζον τον onkyo 636 στα 385 ευρω ή καπου εκει κοντα), αλλα στην ελλαδα οι τιμες ειναι στα υψη.

Επισης να γραψω μια γενικη παρατηρηση για ενισχυτες. Yamaha θα βρειτε σε καλυτερη τιμη, μιας και ο Νακας απο οτι φαινεται δινει καλες εκπτωσεις στα καταστηματα. Σε yamaha τα ελληνικα καταστηματα ειναι φτηνοτερα ακομα και απο ευρωπαικα αμαζον. Εξαιρεση βεβαιως η περιπτωση που για καποιο ειδικο λογο, π.χ. end of life products, ξεστοκαρισμα, η αντιπροσωπεια στοχοποιει καποιο μοντελο, δινονται ειδικες τιμες. εΕκει βλεπουμε καλες τιμες και σε αλλες μαρκες. Αν εχεις παρακολουθησει τιμες ειχε γινει χαμος π.χ. με τον denon x1000 και τον pioneer vsx 924 οταν ετοιμαζοταν να φερουν τα επομενα μοντελα. Στο εξωτερικο κυκλοφορουν σε πολυ καλες τιμες onkyo (θυμαμαι σε προσφορα απο γερμανικο αμαζον τον onkyo 636 στα 385 ευρω ή καπου εκει κοντα), αλλα στην ελλαδα οι τιμες ειναι στα υψη.

Φίλε μου δηλαδή στα καταστήματα του ο Νάκας καλύτερες τιμές από το e-shop του;

Όχι,παρεξηγήσες. Ο Νάκας κρατάει τις τιμες ψηλά στα καταστήματα του, αλλά δίνει εκπτώσεις στη χοντρική επιτρέποντας στα άλλα καταστήματα λιανικής να έχουν χαμηλές τιμές.

Sefmaui δεν σε σνομπάρει κανένας. Είμαι και γω σχετικά νέο μέλος αλλά όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχει τύχη ποτέ να παρατηρήσω τέτοια συμπεριφορά από κάποιον εδώ μέσα. Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1) Μια στο τόσο τυχαίνει κάποιο ποστ να περνά απαρατήρητο και αν περάσει μετά την π.χ. τρίτη σελίδα δύσκολα να το δει κάποιος, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ανεβάσεις ξανά εσύ στην κορυφή ξαναγραφοντας κάτι στο νήμα σου. 2) Η ερώτηση σου να έχει ερωτηθεί τόσες φορές που να έχει γίνει sticky thread και να περιμένουν οι υπόλοιποι ότι θα το ανακαλύψεις μόνος σου (αν και, πάλι κάποιος συνήθως θα στο πει). Μάλλον συνέβη το πρώτο. -bye-

Το πρώτο που αναφέρεσαι δεν ισχύει γιατί από της 17/01 που έκανα το καινούργιο θέμα, βρισκότανε και βρίσκεται ακόμα στη πρώτη σελίδα. Μάλιστα τις πρώτες δέκα μέρες ήταν αρκετά ψηλά... Φαίνεται και από τα views που είναι γύρω στα 400. Δεν νομίζω πως η ερώτηση pioneer ή yamaha ήταν τόσο δύσκολη για κάποιον εδω μέσα.... Anyway, δεν έκανα το σχόλιο για να θίξω κάποιον πιο πολύ παράπονο ήταν παρά σχόλιο και ο λόγος που σου απαντάω είναι γιατί δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες... Τέλος πάντων άκρη ψιλοβρήκα από ξένα forum...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι,παρεξηγήσες. Ο Νάκας κρατάει τις τιμες ψηλά στα καταστήματα του, αλλά δίνει εκπτώσεις στη χοντρική επιτρέποντας στα άλλα καταστήματα λιανικής να έχουν χαμηλές τιμές.

AAA μάλιστα... Επειδή το πολύ σε δέκα μέρες θα τον αγοράσω αν έχεις υπόψιν σου κανένα κατάστημα να μου προτείνεις ευπρόσδεκτο... :) Μένω σε νησί και τα πράγματα είναι δύσκολα!!!

Όχι λυπάμαι... Ψαξε Σκρουτζ και δες κριτικες αν δεν σου προτείνει κανένας άλλος

Επειδή κι εγώ σκέφτομαι να πάρω έναν από τους δύο αυτούς ενισχυτές, δοκίμασε κανείς την τεχνολογία multiroom της Yamaha, το Musiccast? Αν παραβλέψουμε ότι το φθηνότερο συμβατό ηχείο κοστίζει 260 , αξίζει?