yamaha rx v479 με dali senzor 5??

dervisch

New member
19 January 2013
2
Καλησπέρα και από εμένα, παρακολουθώ καιρό το φόρουμ, προσπαθώ να ενημερωθώ, από την στιγμή που άρχισα να ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός συστήματος ήχου.

Λοιπόν, μέχρι τώρα έχω καταλήξει στον yamaha rx v 479 καθώς κινούμαι λόγω budget σε entry level επίπεδα
Από αυτά που έχω διαβάσει είναι vfm και για την χρήση που τον θέλω, με τις λίγες γνώσεις μου, μου φαίνεται ικανοποιητικός.
Ο χώρος θα είναι το σαλόνι και θα συνδεθει με tv samsung smart tv 46", με pc και πικ απ (έχω μία αξιοπρεπή συλλογή απο βινύλια και cd και τον συγκεκριμένος τρόπος ακρόασης τον προτιμάω ακόμη, χωρίς φυσικα να μην εκτιμάω διάφορες τεχνολογικές διευκολύνσεις των bt και λοιπών συνδέσεων με ιντερνετ)

Μέχρι τώρα την αγορά την είχα αφήσει για το αόριστο μέλλον, καθώς ψαχνόμουν για ηχεία
Απο όσα διάβασα μια καλή περίπτωση ειναι τα dali senzor 3, αλλα οι περισσοτεροι μιλούσαν για χώρο 25 με 30τμ και επειδή ο δικός μου χώρος είναι κάπως μεγαλύτερος (σαλόνι με χωλ γυρω στα 50-55 τμ σε πολυκατοικία), ήμουν διστακτικός εάν θα είναι αρκετά.
Σήμερα τυχαία έπεσα πάνω στα dali senzor 5 σε προσφορα στα 449ε

(http://www.mediamarkt.gr/el/product/_dali-zensor-5-walnut-ζεύγος-1102317.html)

Με έβαλε σε σκέψεις γενικά και θα ήθελα γνώμες

Οικονομικά με τα senzor 5 στην παρούσα φάση κάνω υπέρβαση, δεν είμαι για παραπάνω οσον αφορά τα χρήματα
Για τον ενισχυτή έχω σχεδόν καταλήξει στον Yamaha, δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω καμία προσφορά τις επόμενες μέρες, αλλα αν υπάρχει καμία πρόταση στα ίδια χρήματα είναι ευπρόσδεκτη


Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και τις όποιες συμβουλές
 
Θα πας για πολυκάναλο ή για δικαναλο;
Γενικά πάντως τα ηχεία είναι ίσως και μικρά για το χώρο σου αλλα φαντάζουν πολύ καλη επιλογή σε vfm.
Και ο συνδυασμός ηχείων χώρου θα τον φαει τον ενισχυτή για πρωινό.
 
Στην παρούσα φάση για δικάναλο.
Δεν ξέρω , ενδεχεται στο οχι τοσο κοντινο μελλον να προχωρησω σε αγορα κάποιου sub αλλα προς το παρον οχι
Όταν λες πως θα τον φαν λαχανο τον ενισχυτη?

(μικρη διευκρινηση, ο χωρος ειναι μεν περιπου 50τμ αλλα στην ουσια ειναι σαλονι μαζι με χωλ. Το όλο συστημα με τηλεοραση pc πικαπ κτλ θα στηθει σε ένα μέρος αυτου . Φαντασου ενα ορθογώνιο παραλληλόγραμο που στο 1/3 της επιφανειας βρισκεται η όλη εγκατασταση και η τηλεόραση κοιταει προς την μεγαλύτερη πλευρα)

ελπιζω να εγινα κατανοητος