Yamaha RX-V667ή Pioneer VSX 1020/920

jprblueyes

New member
9 December 2010
8
Καλησπέρα σε όλους σας,

Θέλω να αγοράσω ένα ραδιοενισχυτή και έχω καταλήξει ύστερα απο πολύ ψάξιμο κ διάβασμα, αφού δε το γνωρίζω καθόλου το θέμα,σε περιοδικά και ιντερνετ ανάμεσα στον Yamaha RX-V667ή VSX-1020 ή 920.

Η χρήση του θα είναι 60/40 οπου 60 για ταινιες και παιχνίδι(PS3 & XBOX) και 40 για μουσική.
Αυτή τη στιγμή της αναγκες μου της καλύπτει ενα MicroTheater Phillips αλλά δεν με καλύπτει σε συνδεσιμότητα μιας κ διαθέτει μια έξοδο HDMI για σύνδεση με την ΤV και αναγκάζομαι να αλλάζω τα καλώδια στο AUX στις άλλες συσκευές προκειμένου να ''κλέψω'' ήχο και αύτο με έχει κουράσει.

Δυστηχώς τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τοποθετήσω ηχεία πισω για Surround(λόγω των καλωδίων) παρα μονο μπροστα,ο χώρος είναι περίπου 40τ.μ. τραπεζαρια και σαλονι μαζι.
Μου είπαν οτι ο Pioneer ειναι πιο πολύ κινηματογραφικός και όχι τοσο για μουσική,ειναί σωστό αυτό?
Με τι ηχεία βιβλιοθήκης μπορώ να τους συνδυασω ωστέ να έχω ένα ικανοποιητικό ηχητικό σύνολο σε πρώτη φάση μέχρι να αγοράσω τα υπόλοιπα με την ανακαίνηση του σπιτιου που θα μπορω να περασω καλώδια πίσω σε ενα χρόνο περίπου.

Για ηχεία σκεφτόμουν ανάμεσα στα:
-Klipsch (RB 51ήSynergy B3)
-Dali(Lektor 2 ή 3 και Ikon1)
-Martin Logan Motion4
-JBL S30

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Yamaha+klipsch=super comp. Επισης ο yamaha εχει και pre outs για να βαλεις και τελικους αμα θελησεις, κατι που βρισκουμε μονο σε AV στα 700+ ευρω.
Pioneer= η χαρα των επιλογων, ρυθμισεων, εμφανιση, ποιοτητα κατασκευης. Απο την εμπειρία μου(αλαξα τον yamaha663 με τον pioneer 920) ειδα οτι οι υψηλες συχνοτητες τονιζονται παραπανω στο pioneer, βεβαια που με τις απαραιτητες ρυθμισεις, περιοριζεται. Οποιον και να παρεις παντως, λαθος δεν θα κανεις...