Yamaha RX-V861 Τριπλάρει και σκοράρει!

:ernaehrung004: Καλορίζικος! Περιμένουμε Photos και κανένα ρηβιουδάκι... Τον περιμένω πώς και πώς να έρθει Ελλάδα να τον χτυπήσω.

imgp0136un5.jpg

Τέλειος! ΑΛΛΑ κάτσε γιατί ή έχω πιεί πρωινιάτικα, ή είχα εντελώς λάθος πληροφόρηση, ή αγόρασες άλλο μοντέλο....:flipout: ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PHONO STAGE? Το pdf που έχω κατεβάσει, λέει ότι ο 663 δεν έχει Phono Stage... Και μάλιστα ήμουν στο ψάξιμο για ένα φτηνό Phono Stage (για την ακρίβεια είχα καταλήξει σε ένα Behringer).
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ και πάλι, να τον χαρείς.... Περιμένουμε και εντυπώσεις ήχου από κανένα δισκάκι Bluray...

Νομίζω έχει Phono. Τώρα είμαι στο γραφείο και δεν μου βγάζει και τις φωτό που πόσταρα το φόρουμ (γιατί όμως;).

Εννοείται πως αναλυτικές εντυπώσεις θα γράψω σύντομα, απλά περιμένω τις βάσεις των σαρράουντ από Γερμανία.

Νομίζω έχει Phono. Τώρα είμαι στο γραφείο και δεν μου βγάζει και τις φωτό που πόσταρα το φόρουμ (γιατί όμως;).
Εγώ πάντως που βλέπω τις φωτογραφίες σου, μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι ο ενισχυτής σου ΕΧΕΙ Phono Stage! :fahne90:

Οι φωτογραφίες είναι από τον 861 και απ' ότι κατάλαβα ο φίλος πήρε τον 663. Κάνω λάθος? Πάντως απ' όσο ξέρω, η Yamaha βάζει phono stage σε όλους τους ενισχυτές της.

Οι φωτογραφίες είναι από τον 861 και απ' ότι κατάλαβα ο φίλος πήρε τον 663. Κάνω λάθος? Πάντως απ' όσο ξέρω, η Yamaha βάζει phono stage σε όλους τους ενισχυτές της.
Και γώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο 861 αλλά πρώτον ο 861 έχει glossy μεταλλικό volume control και δεύτερον o underdog είπε ότι τελικά επέλεξε τον 663 (και καλά έκανε). Ίσως μόνο το αμερικάνικο μοντέλο να μην έχει Phono Stage και το Αγγλικό που βγαίνει σαν DSP-AX763.

EDIT: πάντως και οι Photo που έχει εδώ δείχνουν ότι δεν έχει Phono Stage http://www.yamaha-hifi.de/index.php?lang=e&country=GR&idcat1=1&idcat2=2 To ευρωπαϊκό pdf manual όμως έχει φωτογραφία που δείχνει την είσοδο...:firstprize: Ίσως η φωτογραφία στο site του πίσω μέρους να είναι η ίδια με το αμερικάνικο Site...

EDIT2: Και ναί όντως η φωτογραφία είναι από το αμερικάνικο Site αφού έχει λήψεις AC με αμερικάνικη μπρίζα....τώρα το είδα ο μλκς :bang:

Last edited: