Yamaha rxv 663 προβλήματα

Γιά να δούμε ...

Ο Νάκας εχει καιρό τώρα στις αποθήκες τον 663, αλλά περιμένει να ξεστοκάρει τον 661 για να τους δώσει στα μαγαζιά. (grrr).

Τέλη του μήνα λένε...

Φιλε pats σε ποιο ελληνικο καταστημα τον βρηκες 460 ευρω /
υπαρχει δια8εσημοτητα??

Εδω Μανο οπως 8α δεις υπαρχει αναρτημενος αλλα χωρις τιμη. Συνη8ιζεται απ'το συγκεκριμενο καταστημα. Τη τιμη την εμα8αν συμφορουμιτες τηλεφωνικα αλλα και με απαντηση του καταστηματος σε email απ'οτι 8υμαμαι. Περι δια8εσιμοτητας δεν εχω μα8ει κατι, δυστυχως δεν εχω προλαβει.

Απο το συγκεκριμένο κατάστημα ,η τιμή αυτή έχει ανακληθεί με τον τρόπο τις πάπιας, όπως το έχω γράψει και παλιότερα.

Επίσης ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμος σε κανένα κατάστημα εκτός από αυτό http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=&pd=1934

Σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση .
υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για την αγορα μου απο το technikdirect.de ?
thanks

Σας ευχαριστω ολους για την αμεση απαντηση .
υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για την αγορα μου απο το technikdirect.de ?
thanks

Να εχει λεφτά η κάρτα σου και να είναι διαθέσιμο το προιόν

Τα άλλα αστα σε αυτους, ειναι ακρως αξιοπιστο κατάστημα, παραγγέλνεις και σε 2-3 εργάσιμες εχεις το προιόν με UPS στην πόρτα σου -bye-

Ρωταω εδω για να μην ανοιξω αλλο θεμα.

Αγορασα τον rxv-663 και διαπιστωσα οτι εχει επιλογη για αντισταση ηχειων 6-8 ohm.Τα δικα μου ηχεια γραφουν απο 4-8 .Θα εχω προβλημα με τον yamaha ? Kαι αν ναι ποιο θα ειναι ? Δεν θα μπορει να τα οδηγησει και θα κλεινει απο καποιο κυκλωμα προστασιας (εχει ? ) η μπορει να υπαρξει κινδυνος βλαβης ?

Επισης θελω να ρωτησω καποιον κατοχο σε ποια θεση του volume ακουει normal σταθμες ( παιζοντας τουλαχιστον 5 ηχεια αν παιζει καποιο ρολο αυτο ).

Επισης θα μπορουσε καποιος να βοηθησει στο γιατι δεν ακουω τιποτα απο το sub οταν παιζω ενα μουσικο cd ? θελω να ακουω μουσικη απο τα 5 ηχεια αλλα και απο το sub ...Μηπως δεν εχω επιλεξει /ρυθμισει κατι σωστα ? Φανταζομαι δεν παιζει ρολο που στο τεστ του ενισχυτη μου τα βρηκε /και τα αφησα ολα large (το sub επαιξε κανονικα εκει ) ? Επισης μπορει καποιος κατοχος να μου πει που ειχε βαλει την phase οταν εκανε το τεστ ?

Ευχαριστω.