ΥΑΜΑΗΑ RX-V596

Χωρις παρεξηγηση εχεις δει ποσο κανουν οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ενισχυτες? Αυτη την τιμη που αναφερεις δεν προκειται να ενδιαφερθει κανενας.. Ακομα και στο μισο να την εριχνες παλι πολλα θα ηταν. Ενα αλλο μελος δινει τον 650 στα 170...

Χωρις παρεξηγηση εχεις δει ποσο κανουν οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ενισχυτες? Αυτη την τιμη που αναφερεις δεν προκειται να ενδιαφερθει κανενας.. Ακομα και στο μισο να την εριχνες παλι πολλα θα ηταν. Ενα αλλο μελος δινει τον 650 στα 170...

Αν και το "καινούριο" δεν μου λέει τίποτα (μα τίποτα...) θα συμφωνήσω ότι είναι πολλά τα ευρώ που ζητάει ο φίλος μας. Τέτοιες δημοσιεύσεις νομίζω κάνουν καλό και στον πωλητή να μη χάνει την ώρα του...

Δεν ξέρω πόσο σωστή είναι η ''σύγκριση'' τιμών μεταξύ των μοντέλων
Η τελική κρίση εναπόκειται σε αυτόν που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για ένα μηχάνημα, αφού αναλογισθεί την αξία του την εποχή που ήταν ''φιλέτο''.
Και όταν λέμε ότι έχει παίξει ελάχιστα το εννοούμε
Νίκος

Ε βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος!! Δε λεει κανενας οτι δεν ειναι καλος ο ενισχυτης απλα οι καινουργιοι στην ιδια κατηγορια ειναι τοσο φθηνοι που κανουν ασυμφορη την αγορα του μεταχειρισμενου σε τετοια τιμη...

Messenger καταλαβα καλα? συγκρινεις σαν μεταπωλητικη αξια Mark levinson με yamaha????