ΥΑΜΑΗΑ RX-V659 με λίγες ώρες λειτουργίας ''ΑΨΟΓΟΣ''!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Δυστυχώς , λόγω της απόφασής μου για μερική αναβάθμιση του συστήματος home cinema μου εν όψη των γιορτών, μέσα στα "θύματα" που σκοτώνω κυριολεκτικά , ενώ είναι πολύ καινούργια και σχεδόν αχρησιμοποίητα, συγκαταλέγεται και ο πριν 1 χρόνου αγορασμένος Yamaha μου RX V-659... (xρώμα ασημί - Titan)
Άριστη κατάσταση λειτουργικά ΚΑΙ εμφανισιακά, με ΑΨΟΓΟ ήχο, ΚΑΙ πολύ λίγες ώρες λειτουργίας...:antlers:

Ο αγαπημένος μου Yammy, όπως τον λέω...:ernaehrung004:

Τεχνικά χαρακτηριστικά : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv659.html

Και μερικές photo:

untitled.jpg

rxv659_rtl.jpg

untitled_2.jpg

TIMH MONO 445 ευρώ!!!

Προλάβετε, και καλές Γιορτές!
Άψογη επιλογή για όποιον ψάχνει να φτιάξει home cinema με ΤΕΛΕΙΟ ήχο και περιορισμένο budjet...

Υ.Γ. Έχω και τα προτεινόμενα ηχεία που αναφέρονται στο site με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραπάνω, και μαλλον θα τα πουλησω και αυτά σε κάποια αγγελία!! ΕΠΙΣΗΣ καινούργια και ΑΨΟΓΑ! :ernaehrung004:

Last edited:
Τώρα το είδα!-bye-
Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.

Όπου και να ειχα ψαξει ποσο κανει για να τον βαλω σε ανταγωνιστικη τιμή,τον ειχα βρει από 600-850(!!) ευρώ!

ΟΠΟΤΕ, ΝΕΑ ΤΙΜΗ 395 ΕΥΡΩ!!!

Εϊναι εντελώς καινουργιος και ο δικός μου, με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ώρες λειτουργιας, και δοκιμασμένος και ρυθμισμένος από επαγγελματία!

Τον πουλάω ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να παρω καποιον που να υποστηριζει τα νεα φορμά, αλλιώς είμαι ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τον ήχο του!

Ευχαριστώ και καλή αγορά σε όποιον τον παρει!
(Νομιζω ότι σε αυτή την τιμή είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευκαιρια!) -bye-

Όπως είπα και πάνω :
Άψογη επιλογή για όποιον ψάχνει να φτιάξει home cinema με ΤΕΛΕΙΟ ήχο και περιορισμένο budjet...

Last edited:
ΤΕΛΙΚΗ τιμή 350 ευρωπουλάκια παιδιά, για να φύγει γρήγορα....

Διαβάστε παραπάνω τις λεπτομέρειες.... (άπαικτος!) - εχω και τα αντιστοιχα προτεινομενα ηχεια γι αυτον αν καποιος θελει (τεσσερις κολωνες δαπεδου, 1 κεντρικο)

Go on...:grandpa:

(Διαφορετικα τον κραταω για 2ο και τον βαζω σε αλλο δωματιο)

τι ενοεις ειναι ρυθμισμενος απο επαγγελματια δεν το καταλαβα αυτο.

έχει γίνει επαγγελματικη ισοσταθμιση στο χωρο μου και εχουν αποθηκευτει οι ρυθμισεις στο προφιλ... Φυσικά, εχει και αυτοματο συστημα ρυθμισης με μικρόφωνο που είναι ΕΞΙΣΟΥ καλό, ειδικά για καποιον που δεν εχει ξαναασχοληθει με ρυθμιση ηχου και surround στο παρελθόν....:grandpa:

έχει γίνει επαγγελματικη ισοσταθμιση στο χωρο μου

πράγμα που σημαίνει πως οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις δεν είναι οι ιδανικές για οποιοδήποτε χώρο πέρα απο τον δικό σου, οπότε ουσιαστικά δεν είναι άξιο αναφοράς :grinning-smiley-043

Απλά το ανεφερα γιατι μπορει καποιος να ειναι παντελως ασχετος στο θεμα της ρυθμισης, οποτε μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμενο προφιλ, στο οποίο έχει γίνει τέλειος διαμοιρασμός των ψηλών, μεσαιων και χαμηλων συχνοτητων που μπορει να οδηγησει ο ενισχυτης σε ενα τυπικό συστημα 5.1 ηχειων... :ernaehrung004:

Anyway, ενδιαφερεται κανεις για την αγορά, Η ρωτάτε έτσι απλά για να ρωτάτε, και να γράφετε περιτά post? :BDBDG54:

ΦΙΛΙΚΑ πάντα...:antlers:

Anyway, ενδιαφερεται κανεις για την αγορά, Η ρωτάτε έτσι απλά για να ρωτάτε, και να γράφετε περιτά post? :BDBDG54:

ΦΙΛΙΚΑ πάντα...:antlers:

Διονυση εχει δικιο ο φιλος Anasthem που το αναφερει αυτο. Δεν ειναι κακο να βοηθαμε και ξεκαθαριζουμε στοιχεια που μπερδευουν αλλους συμφορουμιτες αγοραστες.

Κι εσυ το ιδιο θα ηθελες σε αγγελια αλλου εδω μεσα.

Οντως η ρυθμιση ειναι παντελως αχρηστη για αλλον χωρο .Αφου εχει ομως ισοσταθμιση μεσω μικροφωνου μπορει να γινει ξανα. Ειναι αρκετα απλο και για αρχαριο.

Παιδιά, οποιος τον παρει πριν τη ληξη του ετους, του τον αφηνω 320 ευρώ ΜΟΝΟ!!!
Επειδη επειγομαι να παρω τον ΟΝΚΥΟ που τον εχω βρει μεταχειρισμενο απο καποιο αλλο μελος και μου χρειαζονται τα χρηματα!

Μιλάμε για πολυ καλη ευκαιρια σε αυτα τα χρηματα, και για σχεδον αμεταχειριστο προιον! :antlers:

Last edited: