YAQIN EUROPE

Φιλος -μελος του avclub εχει δωσει εκει τον ενισχυτη του εδω και 1.5 χρονο και ο ενισχυτης δεν φτιαχθηκε.Δεν ειχα καταλαβει στην αρχη ποιος και τι ηταν,αλλα κατοπιν τηλεφωνηματος [στον φιλο]επιβεβαιωθηκε η υπαρξη του μαγαζιου και οτι εκει ηταν που παραδοθηκε προς επισκευη ενας απο τους καλλιτερους ολοκληρωμενους ενισχυτες

Re: Απάντηση: YAQIN EUROPE

Παντως εγω που τον ειχα παρει τηλεφωνο τον ρωτησα γιατι ειναι τοσο προχειρο το SITE(χωρις τηλεφωνο διευθυνση κλπ) μου απαντησε οτι επειδη τα κερδη του ειναι ελαχιστα δεν θελει να εχει τηλεφωνο γιατι θα πρεπει να προσλαβει και τηλεφωνητη.
Θα τρελαθουμε τελειως !!

Τηλεφωνητή...Να του σηκώνει το κινητό...

:flipout:

Εγινε το πρωι μια σχετικη ερευνα[ειδα την αντιπροσωπεια],δυστυχως δεν μπορεσα να παρκαρω με τιποτε,πληροφοριες εσταλησαν στον αμεσα ενδιαφερομενο.Κρατηστε <μικρο καλαθι> μεχρι να υπαρξει προσωπικη επαφη και αποψη

Εγινε τηλεφωνικη επαφη και αγορα.Αψογος και συνεργασιμος.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Επιβεβαιωση του στοκ μονο.

Nα σημειωθει οτι ειχα και εγω μια καλη επικοινωνια μεσω μαιλ

Ειτε σαν σοβαρος επιχειρηματιας ειτε σαν ενας που σκοπο εχει να εξαπατησει,λογικο ειναι οι οποιες επαφες του με ενδιαφερομενους αγοραστες να ειναι αψογες ,χωρις να κινουν την παραμικρη υποψια!!!Θελω να πω οτι δεν ειναι στοιχειο εντιμοτητας η καλη συμπεριφορα χωρις να θελω να ισχυριστω οτι ο ανθρωπος δεν ειναι,αλλα λιγο τα ματια μας ανοιχτα δεν βλαπτει.Ζουμε σε περιεργες εποχες και καταστασεις!!!Μια βασικη παραμετρος,για να μπορεσεις να σκεφτεις σαν απατεωνας πρεπει να εισαι!!!Εκει πολλες φορες την παταμε

Nαι βρε παιδια αλλα τοσοι ειστε στη Θεσ/νικη για δε περναει ενας μια βολτα?

Απάντηση: Re: YAQIN EUROPE

Πριν απο κάνα μήνα πέρασα απο το μαγαζί του για μια εξυπηρέτηση....Μια χαρά μου φάνηκε ,συνεργάσιμος απάντησε σε ότι του ζήτησα και στα διαδικαστικά της αγοράς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μέσω internet.Όποιος ενδιαφέρεται προχωράει άφοβα!!!