Υδάτινες ιστορίες σε μιά γυάλα....όχι και τόσο μικρή!!!

Δείτε λίγο πριν κλείσουν τα φώτα στο ενυδρείο σήμερα τι έκανε το Diodon Xistrix Puffer(Παναγιώτης!!!), χωρίς απολύτως κανέναν κίνδυνο γιά αυτόν μέσα στο ενυδρείο.
Υπολογίστε απο όσο διαρκεί το βιντεάκι επιπλέον 1 περίπου λεπτό, απο την στιγμή που τον είδα σε αυτη την μπαλένια κατάσταση μέχρι να αρπάξω το κινητό και να τραβήξω πριν και δύο φωτογραφίες!!!
Αυτό το έχει ξανακάνει στο παρελθόν άλλες δύο φορές, με μικρότερο όμως κατά πολύ φούσκωμα και πολύ πιό μικρή διάρκεια...

66846358.jpg

66846352.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Σας παρουσιάζω μιά ταινιούλα που έφτειξα γιά τις ζωές του ενυδρείου μου ,γυρισμένη με full hd κάμερα στα 1.080p.
Στην επεξεργασία του video ,δεν μπόρεσα να υπερβώ σε hd, τα 720 p,όσο και εαν προσπάθησα.
Εκεί λοιπόν αν και το πρόγραμμα στο pc μου δούλευε σε 1080p, στο σώσιμο της ταινίας το πρόγραμμα κράσαρε συνεχώς, και δεν είναι θέμα δύναμης του υπολογιστή η της κάρτας γραφικών....

Ελπίζω να σας αρέσει.....

Σημ...Στις ρυθμίσεις(Αλλαγή ποιότητας) βάλτε το σε 720p,γιατί απο προεπιλογή το YoueTube δεν το δίνει έτσι

Αν κάτι αξίζει πιό πολύ απο όλα στο Video,αυτό θα το βρείτε κάπου προς το τέλος!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Φανταστικη Γιαννη η ταινια!!! Συγχαρητηρια για το ενυδρειο, εργο τεχνης, σε 1000 λιτρα εχεις δημιουργησει ενα παραδεισο!!
Το εκτιμω ιδιαιτερα διοτι εγω δεν μπορεσα να συντηρησω ενυδρειο 100 λιτρων πανω απο 6 μηνες...και εχω τωρα ενα μονομαχο σε 5 λιτρακια:))

Ο guest star στο τελος ειναι ολα τα λεφτα!!! Απιστευτο και ομορφοτατο θεαμα. Ετσι ειναι η ρατσα η εσυ τα εμαθες?

Καλα με τη Φωτεινη τι εγινε? Επεσε το ρευμα αλλα πως δηλαδη συχγωρεθηκε..??