Στην ουσία αυτό δε θα έπρεπε να σε αγχώνει.Είναι μια επιπλέον δυνατότητα της super μητρικής σου που είναι ευπρόσδεκτη!Βάλτα όπως γουστάρεις!Απλά δες τις στροφές που θα σου δίνουν,αν είναι full δηλαδή ή όχι και ανάλογα με το τι θέλεις επιλέγεις.
Εχεις ξεχασει να γραψεις ποιο επεξεργαστη εχεις.
Ανεμιστήρας -> CPU FANΔεν ξερω την σωστ συνδεση στα δυο καλωδιακια που εχει για τα FAN. Ποιο παει στο CPU OPT και ποιο στο CPU FAN
Αν εξυπηρετεί καλύτερα το airflow μπορει και να βαζει αερα ,αυτα τα "ποτέ " ,ποτέ δεν ειναι ποτέ και μην τα λες.Τον i7-4790k εχω και εγω και αυτος ο επεξεργαστης εχει turbo στα 4.4Ghz και 4Ghz normal εσυ τον εχει παει στα 4.3 αρα 4.7 turbo
20-25 βαθμους εχω εγω σε idle και αν τρεξω prime παει 95-100 βαθμους αλλα με μαμα ψυκτρα.
Ισως η ψυκτρα σου δεν εχει πατησει καλα η μπορει να εχει προβλημα στην αντλια και να μην γυρναει το υγρο.
Ο αερας πρεπει να βγαινει εξω απο το κουτι δεν βαζεις ζεστη προς τα μεσα ποτε. Δηλαδη κουτι-ψυγειο-ανεμιστηρας και ο ανεμιστηρας να ριχνει αερα στο ψυγειο.
Αν εξυπηρετεί καλύτερα το airflow μπορει και να βαζει αερα ,αυτα τα "ποτέ " ,ποτέ δεν ειναι ποτέ και μην τα λες.
Καθε pc που εχει φτιαχτεί την τελευταία δεκαετία απο διάφορους "builders" για διαγωνισμούς κτλ που μετράνε 45 benches ,αν οι θέσεις ειναι μπροστά θα βάζουν αερα.
Ναι μεσα απο το ψυγείο .
Γιατί το κουτι καλο ειναι να εχει θετική πίεση .
Καλύτερο απο το να έβγαζε τον αερα εξω .
Αν εχεις χωρο πίσω για ψυγείο εννοείται οτι θα βγαζει αέρα .
Αν εχεις μονο μπροστά και εχεις ενα 240αρι ψυγείο ,όπως καταλαβαίνεις ,δε γινεται ο πίσω ο ψόφιος ανεμιστηρας να βαζει αερα ,και οι του ψυγείου με.την υψηλή στατική πίεση να βγάζουν ,εκτος οτι εχεις αρνητική πίεση πλέον στο κουτι που σημαίνει πολλα αρνητικά ,εχεις ενα αστείο airflow ,το οποίο τα vrm.χρειάζονται ,κυριολεκτικά διακαώς.
Διάβασες τίποτα από αυτά που σου έγραψα; Ειδικά η Corsair στα περισσότερα manual συστήνει να κρυώνεις το ψυγείο με αέρα από το περιβάλλον. Εσύ που έχεις κουτί με ανοιχτή κορυφή μπορείς να το κάνεις χωρίς θέμα. Επομένως, σε συμφέρει να εγκαταστήσεις το ψυγείο στο πίσω μέρος και ο ανεμιστήρας να βάζει αέρα στο κουτί, ο οποίος θα εξέρχεται από την κορυφή.To manual της CORSAIR 60 εχει την διαταξη κουτι ανεμιστηρας ψυγειο. Τον αερα να τον βγαζω εξω η να φερνω απο το περιβαλλον μεσα. Ελυσα και ξαναδεσα το συστημα. Σε κανονικη χρηση εως 30 βαθμους Σε ζωρισμα (επεξεργασια VIDEO) εως 80 σε κορυφη. Τα καλωδιακια πρεπει να ειναι το 3pin σε CPU OPT και το 4pin στο CPU FAN;
Διάβασες τίποτα από αυτά που σου έγραψα; Ειδικά η Corsair στα περισσότερα manual συστήνει να κρυώνεις το ψυγείο με αέρα από το περιβάλλον. Εσύ που έχεις κουτί με ανοιχτή κορυφή μπορείς να το κάνεις χωρίς θέμα. Επομένως, σε συμφέρει να εγκαταστήσεις το ψυγείο στο πίσω μέρος και ο ανεμιστήρας να βάζει αέρα στο κουτί, ο οποίος θα εξέρχεται από την κορυφή.
4pin -> CPU FAN
3pin -> CPU OPT, μπαίνεις στο BIOS και σιγουρεύεσαι ότι δουλεύει στο 100%, full on.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.