Yezl new models ?

netblues

AVClub Enthusiast
6 May 2009
987
Σε τελευταια επισκεψη στο cnqualitygoods ειδα διαφορα νεα μοντελα yezl σε ενδιαφερουσες τιμες..
Ειδικοτερα, φακουδακια με zoom, cree q5 αλλα και διαφορα αλλα τερατακια.
Υπηρχαν και πριν ή ειναι νεα μοντελακια?
http://www.cnqualitygoods.com/category.php?id=53

Μερικα απο αυτά πρεπει να 'ναι καινούργια (μαζι και ο Ζ1 σε XM-L)
Αρκετά όμως τα έχω δει και σε άλλες εταιρίες (πχ Ultrafire)

Απο το παραπάνω μαγαζί , έχετε ψωνίσει , θέλω να κάνω μια παραγγελία αλλά δεν τους ξέρω , τι λέτε ;;;

Εδω θα διαφωνησω στο καλο μαγαζι. Ακομα περιμενω τον Yezl Y6 XML απο τις 11-2-2011 Παρακαλω.Τα κλαιω ακομα τα χρηματα που εδωσα....:7SFGSFG:

Ως τυπικο κινεζικο μαγαζι, (οπως και τα του ebay απο κινα μερια) ο χρονος ειναι της ταξεως των 20 ημερων.
Να τα κλαις αν δεν το λαβεις, ή δεν ειναι καλό, οχι επειδη περασαν 20 μερες....

Παιδιά πέσατε πάνω στις κινέζικες αργίες, γίνεται ο χαμός τότε, έχουν πρόβλημα και με τα ταχυδρομεία τους διαβάζω... Αν παραγγέλνατε άλλα διαστήματα εκτός περιόδους αιχμής δεν παίζει κανένα πρόβλημα, δε φταίνε αυτοί...τουλάχιστον έτσι νομίζω!

κοιτα την ιδια περιοδο και λιγο πιο αργα πηρα και αλλα πραγματα απο delextreme η οποια δεν φημιζεται για την ταχυτητα της παρολα αυτα εφτασαν κανονικοτατα...μακαρι να εχεις δικιο....

οπα αν ισχύει κάτι τέτοιο με ίδια ημερομηνία παραγγελίας τότε το θέμα είναι σοβαρό! Το DX κερδίζει άνετα το βραβείο αναξιοπιστίας και αβεβαιότητας ως προς το τι,πότε, αν!

Απάντηση: Re: Yezl new models ?

κοιτα την ιδια περιοδο και λιγο πιο αργα πηρα και αλλα πραγματα απο delextreme η οποια δεν φημιζεται για την ταχυτητα της παρολα αυτα εφτασαν κανονικοτατα...μακαρι να εχεις δικιο....
εγω απο delextreme και σε περιοδο μη αιχμης παντα περιμενω το δεμα πανω απο 2 μηνες , μια φορα περιμενα 80 μερες!!!! :tdown: :icon15:
τωρα δεν παραγγελνω απο DX , εκτος αν ειναι αναγκαιο

Last edited: