YEZL Y6 XM-L T6 review

συμφωνα με τις δικες μου μετρισεις ο dereelight shorty βγαζει μονο 200-220 λουμεν περιπου! :bang:

Δεν εχω κανει μετρησεις,καπου διαβασα για 280 λουμεν,και σε συγκρισει με τον τκ11 r2 ειναι πιο δυνατος.

Λοιπον εφτασε επιτελους και εμενα ο YEZL Y6 XM-L ...ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΥΤΟ Ο ΦΑΚΟΣ!!! Δεν γνωριζω αν το προβλημα ειναι στο tailcup η στο driver αλλα αναβει μια φορα καθε 24 (ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 24 ) κλικακια!!!:BXVZCBXZ6:
Καποιος πιο εμπειρος ας μας πει τι στι καλο ειναι μπας και το διορθωσουμε γιατι να ξαναστειλω το φακο και να περιμερνω να ξαναρθει.... καλο ...καλοκαιρι!!!(και αν)....θα παροσπαθησω τις επομενες μερες να ανεβασω ενα βιντεακι να το δειτε... ειναι απιστευτο ενδιαμεσα κανει κατι παρανοικα αναβοσβηματα του 1ms και μετα σβηνει- τρεμοπαιζει αναβει- σβηνει και μετα παλι απο την αρχη....ασε που κατι φορες ΟΤΑΝ αναψει εχει ενα mode μονο high αλλα νταλα.....:hmmmm:

λοιπον το πρωτο πραγμα οου θα κοιταξεις ειναι πως αναβει ο φακος χωρις το tailcap...χρησιμοποιησε ενα συρματακι για να κλεισεις το κυκλωμα....πασα με πατο μπαατριας.

αν επιμενει τα συμπωματα μου θυμιζουν οτι μου κανει ο A20 μου απο τοτε που ξεκολησα την πλακετα κατα λαθος... κατι βραχυκυκλωνει στο Pill.....αν μπορεις να το φτασεις ξεβιδωσε το μια στροφη και μετα ξαναβιδωσετο αργα αλλα οχι μεχπι εντελως τελος...

Ευχαριστω kostpap παρατηρησα οτι μολις χαλαρωνα το ταιλκαπ λοιτουργουσε καλυτερα....εκανα την εξης πατεντα ...εκοψα το ελατηριακι στην πλακετα και λειτουργησαν 3 modes οχι ομως ολα.Επειτα εκοψα και λιγο απο το ελατηριο του switch και τωρα λειτουργουν 4 modes! oχι ομως το sos .χαλαρωσα λιγο και το την πλακετα μια στροφη και τωρα παιζει με ολα τα modes!Βεβαια ολα αυτα εχουν και το κοστος τους τωρα δεν υπαρχουν ελατηριακια να αποροφουν τους κραδασμουσ σε περοπτωση που πεσει ο φακος...με αγνωστες συνεπειες για την μπαταρια και το pcb...A! παρατηρησα και ενα ηχο ηψηλης συχνοτητας σαν βζζζζζζ το εχει προσεξει κανενας??

Last edited:
αχ ρε φιλε.....με συγχησες γιατι κατι πρπεει να κανω κια για τον δικο μου.....

υπαρχει μια κια καλη λυση..Κολλα στα πασα...αλαλ αν δεν σου κατσει καλα και πρεπει αν ξεβιδωσεις δυσκολα τα πραγματα....

εργοτελη αν χρησιμοποιησω την παστα κολλησης του DX δεν θα ειανι μονιμη η κολληση ετσι?

για πιο βαθια εξηγηση εχω δυο θεωριες...ειτε απο την πιεση βαρχυκυκλωνει το μαυρο καλωδιο του λεντ με κατι εμτααλικο στο σωμα...πχ το δισκακι του λεντ=> γινεται direct drive

ειτε η πλακετα παιρχει μποσικα και παλι κατι βαρχυκυκλωνει..

συμπληρωμα...δεν θα φοβομουν τοσο για τις μπαταριες....

για τον ηχο ειναι στανταρ καταρα....μπορει να συμβει σχεδον σε καθε πλακετα

η μπορει και να ειναι απο τις μπαταριες..προφανως συμβαινει σε μονο 1-2 modes

o ήχος δεν είναι τπτ, μην ανησυχεις, τι μπαταρίες έβαλες;Αυτό που λες το πρόβλημα δε θα έπρεπε να συμβαίνει, έπρεπε να το είχαν προσέξει.Τι συμβαίνει λοιπόν, απλά συμπιέζεται πολύ το ελατήριο του διακόπτη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη λειτουργία του. έχεις κανά πολύμετρο;
Μπορεί με το να κόψεις στο λαστιχένιο κουμπί την εσωτερική του προεξοχή να λύνει εν μέρει το πρόβλημα!

Last edited:
Τrustfire μαυροκοκκινες 2400mh με τις φλογες 18650 protected.Toν ηχο οταν χαλαρωνω την κεφαλη δεν τον κανει..καταρχας ειναι ψιλοαθλιο το swich υπαρχει κανα καλο ανταλακτικο?Επειδη μαλλον το προβλημα ειναι η πιεση που ασκειται θα βαλω ενα αποστατηρα 1mm στο βιδωμα του καπακιου και μαλλον θα λυθει το θεμα...και κατι αλλο ο μονος εδω ειμαι που του επεσε το ''λαχειο''??κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?πολυμετρο εχω αλλα τι να τι κανω?

Last edited:
lupin που βρίσκσαι; Μου φαίνεται παράξενο που μόνο εσύ αναφέρεις εδώ τέτοιο πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως η εταιρεία έχει κακή γραμμή παραγωγής!

τι ενοοεις ρε γιωργο που βρισκομαι?ελλαδα!!!:music-smiley-005:και εμενα μου φαινεται περιεργο αλλα να που συνεβει...λες να ειμαι το....μαυρο προβατο??!!!χαχαα!

τι ενοοεις ρε γιωργο που βρισκομαι?ελλαδα!!!:music-smiley-005:και εμενα μου φαινεται περιεργο αλλα να που συνεβει...λες να ειμαι το....μαυρο προβατο??!!!χαχαα!

Eννοώ πόλη! μπορεί να είναι πολλά μαύρα πρόβατα απλά όσοι τον παρέλαβαν να είναι τα άσπρα χαχα!

Nαυπλιο αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια...χαχααα!!!Αnyway ισως να ειναι τυχαιο το γεγονος...παντως με αυτην την μικρη προεργασια-πατεντα τωρα παιζει .... και εμενα με παραξενευει δλδ τι μονο εμενα βγηκε πιο μικρο το εσωτερικο και δεν χωρανε οι μπαταριες??!!!!αυτα ειναι στανταρτ οι διαστασεις τα ελατηρια κ.τ.λ.π...θα δουμε στο μελλον για αλλα παραπονα...

αν δουλευει πια καλα τοτε ΟΚ....εγω παιδευομουν χθες και ακρη δεν βρηκα....

αν θες βοηθεια με τον διακοπτη, πεσμου...

Απάντηση: Re: YEZL Y6 XM-L T6 review

Τrustfire μαυροκοκκινες 2400mh με τις φλογες 18650 protected.Toν ηχο οταν χαλαρωνω την κεφαλη δεν τον κανει..καταρχας ειναι ψιλοαθλιο το swich υπαρχει κανα καλο ανταλακτικο?Επειδη μαλλον το προβλημα ειναι η πιεση που ασκειται θα βαλω ενα αποστατηρα 1mm στο βιδωμα του καπακιου και μαλλον θα λυθει το θεμα...και κατι αλλο ο μονος εδω ειμαι που του επεσε το ''λαχειο''??κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?πολυμετρο εχω αλλα τι να τι κανω?
εγω δεν εχω, δουλευει αψογα.

αν δουλευει πια καλα τοτε ΟΚ....εγω παιδευομουν χθες και ακρη δεν βρηκα....

αν θες βοηθεια με τον διακοπτη, πεσμου...

κοιτα κανει ακομα κατι κουλα καμια φορα παταω να αναψει και αυτο στα @@@@@ του ανοιγει μετα κανα 2-3 κλικ.Αλλες φορες αναβει τρεμοπαιζει με πολυ χαμηλο φωτισμο και μετα απο κανα 10 δεπτερολεπτα φωτιζει κανονικα με αυξανομενη ενταση.Κοιτα εγω δεν λεω shit happens το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι με την cnqualitygoods.com του εστειλα mail με το προβλημα και αυτοι με εχουν γειωσει κανονικα!!! οκ αυτοι θα φανε βιντεακι στο youtube με demo του ελλατωματικου φακου και θα φανε και το αναλογο κραξιμο στο cpf που ειμαι μελος.
kostpap Παντως κατεληξα οτι εχει σχεση και με την πιεση που δεχονται τα καλωδιακια στην πλακετουλα οταν ακουμπαει το κατοπτρο ειναι λαθος σχεδιασμου.Aπλα αλλου το κανει αλλου οχι.Πιστευω λυνεται με μια μικρη ροδελιτσα γυρω απο το λεντακι ωστε να σημιουργει αρκετο χωρο για να μην τα πιεζει το κατοπτρο.Ευχαριστω για την προσφορα αν ξερεις κανα αλλο διακοπτακι συμβατο να παραγειλω εψαξα και δεν βρηκα στα 17mm....

Οχι καλάι στους διακόπτες, τουλάχιστον μόνο για πραγματικά ελάχιστο χρόνο, λειώνουν και χαλάνε για τη πλάκα τα κλασσικά διακοπτάκια εκτός και αν είναι πολυ καλής ποιότητας!
Lupin αν ζορίζεσαι και έχεις όρεξη να δώσεις 2 μεταφορικά ταχυδρομείου πάνω-κάτω αναλαμβάνω να το φτιάξω, δε θέλω λεφτά έτσι απλά έχω περιέργεια να δω τι παίζει με το πρόβλημα!