Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

πλεον το Avclub απεκτησε και πυροσβεστικη υπηρεσια

Zeb-Ntinos

λοιπον κανονιστε καφε με την εξης συνθεση Σωκρατιδης,Θεοδωροπουλος,Κοκαρ,Σουρλας,Havoc,Ντινος και Zeb

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Βλάσση,προσπάθησα εντελώς νηφάλια,να αναπτύξω την αντίληψή μου για το πώς το βάρος τής ευθύνης για την εύρυθμη λειτουργία μιάς δομής μπορεί να μετατραπεί σε αγωνία που να μήν ευοδώνει τα πράγματα.
Αυτό δεν έχει σχέση με το ´αν ήμουν εγώ στη θέση σου θά έβλεπες´,όπως ανέφερες παραπάνω.
Ομως εάν ήταν μονον γκρίνια ότι συμβαίνει εδώ μέσα,δεν θα ενοχλούσε κανέναν.Η προσπάθεια δημιουργίας ´εχθρών´δεν γίνεται απο τα μέλη.Η προσπάθεια υποκειμενικής ερμηνείας περί χιούμορ,σάτιρας,ή ειρωνείας δεν γίνεται απο τα μέλη.
Προσωπικά πιστεύω ότι και η επικοινωνιακή πολιτική σε έναν χώρο έχει μεγάλη αξία.Ε,αυτό χωλαίνει σαφώς .Δεν αμφισβητώ τίς καλές προθέσεις συνολικά,αλλά ο τρόπος που εκδηλώνονται συχνά πολώνει τα πράγματα χωρίς λόγο.Ισως είναι όμως η φυσιολογική φάση εξέλιξης τού φόρουμ που σιγά-σιγά βγάζει τίς πάνες του και μεγαλώνει και εξελλίσσεται.Ακόμα έτσι θέλω να το βλέπω,γιατί πιστεύω στην δυναμική τής εξέλιξης ..

Φυσικά και πάσχουμε σε επικοινωνιακή πολιτική. Ερασιτέχνες είμαστε, ενώ ο χώρος αυτός ζητά όχι μόνο επαγγελματική απασχόληση, αλλά και άτομα εξαιρετικά έμπειρα σε conflict management. Ό,τι και να κάνουμε πάντα θα υστερούμε, και μάλιστα το ίδιο θα γίνει με όποιον έλθει στη θέση των διαχειριστών.

Και δεν σου κρύβω ότι νιώθουμε σαν κινούμενοι στόχοι. Εδώ κάποιος απέσυρε ο ίδιος ένα βίντερο και του ζητούν το λόγο γιατί το έκανε ο ίδιος και αρνούνται το δικαίωμα σε κάποιον να αλλάξει άποψη ή να δεχθεί μια άποψη που δεν είχε στην αρχή.

Αλλά και οι προκλήσεις που δεχόμαστε σε προσωπικό επίπεδο δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε. Δες ότι ο Kokar στο μήνυμα 165 με τσουβαλιάζει μαζί με όλους τους άλλους οπαδούς των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών. Και βάζει τον εαυτό του στους οπαδούς της ελεύθερης έκφρασης. Αυτός που χρησιμοποίησε τον όρο φυλή. Λες και δεν έχει διαβάσει καθόλου θέματα σχετικά που άνοιξαν κατά καιρούς στο φόρουμ. Άδικο θα έχω να του ζητήσω το λόγο;

Προς kokar:

Στο μήνυμα 165 τσουβαλιάζεις όλους τους διαχειριστές σε οπαδούς των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών. Λοιπόν:

Ζητώ να μάθω:
1. Ποιό είναι το νόημα της έκφρασης που απήθυνες σε όλους, άρα και σε εμένα προσωπικά.
2. Αν η έκφραση έχει υποτιμητική σημασία.
3. Αν γνωρίζεις ότι πραγματικά όλοι οι διαχειριστές έχουν αυτές τις απόψεις.
4. Δεν έβρισες, δεν ειρωνεύτηκες αλλά ταμπέλες κολάς με μεγάλη ευκολία. Δεν έχεις κακή πρόθεση, αλλά μιλάς για στρατόπεδα. Όλα τα παραπάνω τα λες με ελαφρή καρδιά (για να περνά η ώρα ή για να σπας πλάκα ή αποτελούν την άποψή σου;
5. Επειδή περιλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτούς που θεωρείς ότι είναι απέναντι από τους οπαδούς της ελευθερίας (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), και στους οποίους περιλαμβάνεις τον εαυτό σου), ζητώ να μάθω κατά πόσο θεωρείς ότι αυτό ισχύει και για μένα προσωπικά.

Περιμένω απάντηση. Όπως λες είσαι 42 χρονών, δηλαδή έχουμε την ίδια ηλικία. Θέλω να δω αν έχεις και την πρέπουσα σοβαρότητα, όταν μιλάς για τους άλλους (που δεν τους γνωρίζεις, όπως φαίνεται).

Μάλλον κάνουμε την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο και αιτία...
κι αυτό, άποψη μου, ισχύει για όλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Φυσικά και πάσχουμε σε επικοινωνιακή πολιτική. Ερασιτέχνες είμαστε, ενώ ο χώρος αυτός ζητά όχι μόνο επαγγελματική απασχόληση, αλλά και άτομα εξαιρετικά έμπειρα σε conflict management. Ό,τι και να κάνουμε πάντα θα υστερούμε, και μάλιστα το ίδιο θα γίνει με όποιον έλθει στη θέση των διαχειριστών.

Και δεν σου κρύβω ότι νιώθουμε σαν κινούμενοι στόχοι. Εδώ κάποιος απέσυρε ο ίδιος ένα βίντερο και του ζητούν το λόγο γιατί το έκανε ο ίδιος και αρνούνται το δικαίωμα σε κάποιον να αλλάξει άποψη ή να δεχθεί μια άποψη που δεν είχε στην αρχή.

Αλλά και οι προκλήσεις που δεχόμαστε σε προσωπικό επίπεδο δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε. Δες ότι ο Kokar στο μήνυμα 165 με τσουβαλιάζει μαζί με όλους τους άλλους οπαδούς των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών. Και βάζει τον εαυτό του στους οπαδούς της ελεύθερης έκφρασης. Αυτός που χρησιμοποίησε τον όρο φυλή. Λες και δεν έχει διαβάσει καθόλου θέματα σχετικά που άνοιξαν κατά καιρούς στο φόρουμ. Άδικο θα έχω να του ζητήσω το λόγο;

Βλάσση ένα μονον σχόλιο γιατί δεν θέλω να χαλάμε τίς καρδιες μας.Η απόσυρση του βίντεο ,γράφτηκε ότι έγινε λόγω διαμαρτυρίας μέλους.Απεδείχθη ότι δεν ήταν έτσι.Και οι προηγούμενες αποσύρσεις avatar έγιναν με την αιτιολογία ότι διαμαρτυρήθηκε μέλος.Κάπου χωλαίνει αυτό.Ο καθένας απ´εδώ και μπρός θα μπορεί να αμφισβητεί τα ανώνυμα μέλη μέσω p.m.;)
Και επειδή όπως λές ´όλοι ερασιτέχνες είμαστε´ με την καλή έννοια τού όρου αυτό να το θυμόμαστε και στίς καλές και στίς κακές στιγμές.
Και θά μπορούσα να σού υπενθυμίσω κείμενα ,που δεν προέρχονται απο μέλη και που διακατέχονται απο την αίσθηση τού αλάνθαστου.Σαφέστατη μειοψηφία ασφαλώς και ευτυχώς,αλλά υπάρχουν.

Μάλλον κάνουμε την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο και αιτία...
κι αυτό, άποψη μου, ισχύει για όλους.

Το κείμενό σου όμως ήταν υποδειγματικό και επειδή δεν σέ έχουν κατατάξει(ακόμα:flipout: :flipout: )στούς γκρινιάρηδες,καλό θάταν να προσεχτεί.
Οσοι σε διαβάζουν γενικά καταλαβαίνουν ότι μονον καλές προθέσεις έχεις.:grinning-smiley-043
Υ.Γ
Ακόμα και όταν γράφεις για την ΑΕΚ.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

πλεον το Avclub απεκτησε και πυροσβεστικη υπηρεσια

Zeb-Ntinos

λοιπον κανονιστε καφε με την εξης συνθεση Σωκρατιδης,Θεοδωροπουλος,Κοκαρ,Σουρλας,Havoc,Ντινος και Zeb

Σύντροφε να σού λείπουν αυτά.:flipout: :flipout:
Ευχαρίστως να βγώ για μάσα με όλα τα παιδιά,αλλά όχι με σύνθεση πυροσβέστες-δήθεν αντιφρονούντες γιατί αυτά δεν στέκουν .Αυτα τα γράφουν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και εσύ δεν ανηκεις σε αυτούς.-bye-

Σύντροφε να σού λείπουν αυτά.:flipout: :flipout:
Ευχαρίστως να βγώ για μάσα με όλα τα παιδιά,αλλά όχι με σύνθεση πυροσβέστες-δήθεν αντιφρονούντες γιατί αυτά δεν στέκουν .Αυτα τα γράφουν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και εσύ δεν ανηκεις σε αυτούς.-bye-

Συγγνωμη, διορθωστε με αν δεν καταλαβα καλα.

Αυτο το σχολιο παει στον Zeb και σε εμενα?

Προς kokar:

Στο μήνυμα 165 τσουβαλιάζεις όλους τους διαχειριστές σε οπαδούς των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών. Λοιπόν:

Ζητώ να μάθω:
1. Ποιό είναι το νόημα της έκφρασης που απήθυνες σε όλους, άρα και σε εμένα προσωπικά.
2. Αν η έκφραση έχει υποτιμητική σημασία.
3. Αν γνωρίζεις ότι πραγματικά όλοι οι διαχειριστές έχουν αυτές τις απόψεις.
4. Δεν έβρισες, δεν ειρωνεύτηκες αλλά ταμπέλες κολάς με μεγάλη ευκολία. Δεν έχεις κακή πρόθεση, αλλά μιλάς για στρατόπεδα. Όλα τα παραπάνω τα λες με ελαφρή καρδιά (για να περνά η ώρα ή για να σπας πλάκα ή αποτελούν την άποψή σου;
5. Επειδή περιλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτούς που θεωρείς ότι είναι απέναντι από τους οπαδούς της ελευθερίας (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), και στους οποίους περιλαμβάνεις τον εαυτό σου), ζητώ να μάθω κατά πόσο θεωρείς ότι αυτό ισχύει και για μένα προσωπικά.

Περιμένω απάντηση. Όπως λες είσαι 42 χρονών, δηλαδή έχουμε την ίδια ηλικία. Θέλω να δω αν έχεις και την πρέπουσα σοβαρότητα, όταν μιλάς για τους άλλους (που δεν τους γνωρίζεις, όπως φαίνεται).

Ποιος είναι αυτός που ρίχνει λάδι στην φωτιά ??
Από όλους τους συντονιστές μόνο εσείς κ. Βλασιδη αντιδράσατε
Γιατί άραγε ?
Τέλος πάντων , για μένα το ποστ #165 είναι ξεκάθαρο . -bye-

Εσύ ρε φίλε απλή διαφωνία το λες όταν ο Αν. γενικός διαχειριστής γυρνάει και λέει
´αφού διαφωνείτε γιατί δεν φεύγετε´ αυτόματος δεν δημιουργεί ο ίδιος ένα στρατόπεδο ? και για να με καταλάβεις καλύτερα..
Στρατόπεδο Α = αυτοί που συμφωνούν με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη των διαχειριστών και
Στρατόπεδο Β = αυτοί που θέλουν να εκφέρουν ελεύθερα την άποψη τους

Αν δεν το εμπέδωσες ακόμα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά
Νομίζεις ότι κάτι που έγραψα εγώ προσβάλει κανένα ?
Και αν ναι δώσε μου το link.

Το post #165 για να μην κουραζόμαστε

Αντιδρώ, διότι θεωρώ ότι με αφορά προσωπικά. Διότι έχω μια στάση ζωής, και βλέπω ξαφνικά κάποιον, που δεν ήλθε χθες στο φόρουμ, και ο οποίος εντελώς χαλαρά, μου δίνει μια ταυτότητα, ακριβώς αντίθετη από αυτή που προσπαθώ να υπερασπιστώ και να προβάλλω στη ζωή μου.

Για να το κάνω κι εγώ λιανά, θεωρώ τη στάση σου προσβλητική απέναντι στο πρόσωπό μου, διότι μου αποδίδεις στάσεις και χαρακτηριστικά, που όχι μόνο δεν υποστηρίζω, αλλά τα μάχομαι.

Αυτό να το έχεις υπόψη σου την επόμενη φορά που θα ζητήσεις την ελευθερία σου. Πρώτα θα πρέπει εσύ να σέβεσαι τα πιστεύω και τις αξίες των άλλων.

Καθόλου φιλικά, το αντίθετο θα έλεγα.... και να διευκρινήσω ότι μιλώ ως μέλος κι όχι ως διαχειριστής.

Μιά και το συνεχίζετε κ. Βλασίδη , μόνος εσείς , από όλους τους διαχειριστές , μήπως θα θέλατε να μας διευκρινήσετε ποιά είναι η στάση ζωής σας , ποιά είναι τα πιστεύω και οι αξίες σας , ποιά η θέση σας για τα avatar του Havoc και του Δημήτρη Θ. , ποιά η θέση σας για το κατέβασμα του βίντεο ( όταν δεν ξέρατε ότι ήταν πλάκα του Λάρρυ ) - ειρήσθω εν παρόδω ότι την θέση σας για τα ποστ με τον Μουνιόθ ,το πάλαι ποτέ , είναι γνωστή και δημιουργεί κάποιο προηγούμενο - και τέλος πως όλα αυτά εμπλέκονται με μιά απλή εργασία , αυτήν του συντονιστού κατηγορίας , όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επεμβαίνετε όταν ανταλλάσονται ύβρεις και προσωπικές υποθέσεις ;

ρε παιδια πραγματικα νομιζετε οτι θα βγει κανα νοημα απο αυτην την κουβεντα....

απο το αν υφισταται λογοκρισια το ξεχειλωσαμε στην σταση ζωης.....

Κυριε Βλασιδη οσον αφορα το αβαταρ μου μην παρετε θεση ΔΕΝ θελω.....

αμα πια με το αβαταρ .....γουστο μου καπελο μου εγω εστειλα pm ανωνυμο και ζητησα να μου το κατεβασουνε γιατι ηθελα να γινει σουσουρο......

νισαφι πια.....

και επειδη δε μπορω να βρω κατι καλυτερο επαναλαμβανω μερος του ποστ # 2

Γκαστρωμενες ειστε και κανετε ετσι??

Καμμια αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε απο το βομβαρδιζετε μια χουφτα ανθρωπους και να τους πιεζετε?
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ολα ειναι σοφα και αγια ( κι εγω και ολοι εχουμε καποια θεματα) αλλα αυτο απεχει απο το να διμαρτυρομαστε συνεχως και λες και ο μοναδικος σκοπος της ζωουλας μας ειναι η αδιαβλητα δημοκρατικη λειτουργια του φορουμ.........

η για να το πω πιο Θεσσαλονικια.....

χαλαρωστε

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

ρε παιδια πραγματικα νομιζετε οτι θα βγει κανα νοημα απο αυτην την κουβεντα....

απο το αν υφισταται λογοκρισια το ξεχειλωσαμε στην σταση ζωης.....

Κυριε Βλασιδη οσον αφορα το αβαταρ μου μην παρετε θεση ΔΕΝ θελω.....

αμα πια με το αβαταρ .....γουστο μου καπελο μου εγω εστειλα pm ανωνυμο και ζητησα να μου το κατεβασουνε γιατι ηθελα να γινει σουσουρο......

νισαφι πια.....

και επειδη δε μπορω να βρω κατι καλυτερο επαναλαμβανω μερος του ποστ # 2

Γκαστρωμενες ειστε και κανετε ετσι??

Καμμια αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε απο το βομβαρδιζετε μια χουφτα ανθρωπους και να τους πιεζετε?
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ολα ειναι σοφα και αγια ( κι εγω και ολοι εχουμε καποια θεματα) αλλα αυτο απεχει απο το να διμαρτυρομαστε συνεχως και λες και ο μοναδικος σκοπος της ζωουλας μας ειναι η αδιαβλητα δημοκρατικη λειτουργια του φορουμ.........

η για να το πω πιο Θεσσαλονικια.....

χαλαρωστε

Σου απηύθυνε κανείς τον λόγο ;
Και σε παρακαλώ να συμμαζεψεις το ύφος σου . Σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις τα κοσμητικά επίθετα "γκαστρωμένες" κλπ θα σε παρακαλούσα να τα αποφεύγεις

Και σε παρακαλώ να συμμαζεψεις το ύφος σου . Σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις τα κοσμητικά επίθετα "γκαστρωμένες" κλπ θα σε παρακαλούσα να τα αποφεύγεις

δεν μαζευω τιποτα .....σε προσεβαλε ο ορος γκαστρωμενη γιατι???

Ως γνωστον οι γκαστρωμενες χαρακτηριζονται απο ανυπομονησια εξ'ου και ο παραλληλισμος.....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Αλλά έτσι είναι . Μας ενοχλεί - όποιους ενοχλεί - το αβαταρ ή το βίντεο και προβαίνουμε σε συστάσεις και στον κύριο που κάνει όλο αστειάκια μη γνωρίζοντας το σωστό timing για κάτι τέτοιο και όταν χαρακτηρίζει μέλη του φόρουμ ως " γκαστρωμένες " ποιούμε την νήσσα .