Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Σάββατο εμένα με ξεχνάτε, θα είμαι Σαρωνίδα.

Αν γουστάρετε βολτίτσα παραλία μέσα, να κανονίσουμε και με τον Ντίνο.

Α !!!! να ξεκολλήσουμε και τον γιατρό από το Verde!!

Καλά όλα αυτά.
Για όσους γνωρίζονται δεν υπάρχει πρόβλημα
Με όλους τους υπόλοιπους τι γίνετε ?
Πως θα μας καταλάβουν?
Θα μιλάμε για bluesky ? :flipout:

Γαρύφαλλο και κέντρο Αθηνά πάνε μαζί ?
Φοβάμαι μην μας την «πέσουνε» (λέτε να είμαστε τόσοι πολλοί ?)
Τέλος πάντων ίδωμεν

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Κράτα κόκκινο γαρύφαλλο !!!!:flipout: :flipout:

Μήπως θες να σου πει το γνωστό και μη εξαιρετέο παρασύνθημα....

της θειάς σου...

που είπε κι ο Ψάλτης κάποτε σε μια ταινία σε κάποιον όταν είχε να δώσει κάτι κλεμμένες εικόνες μ' ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι ?:flipout::flipout::flipout:

Καλημέρα παιδιά!
Καλή εβδομάδα και καλή δουλειά σε όλους....

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Μήπως θες να σου πει το γνωστό και μη εξαιρετέο παρασύνθημα....

της θειάς σου...

που είπε κι ο Ψάλτης κάποτε σε μια ταινία σε κάποιον όταν είχε να δώσει κάτι κλεμμένες εικόνες μ' ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι ?:flipout::flipout::flipout:

Της χορεύτριας η της άλλης ?? :flipout: :flipout: :flipout:

Γειά σας!
Παρακολουθώντας εδώ και καιρό αυτή τη συζήτηση αλλά και το AVCLUB όπως και το AVFORUM παλαιότερα (αν και χωρίς συμμετοχή γιά προσωπικούς λόγους) θα ήθελα να θέσω μιά ερώτηση πού θεωρώ ότι είναι σχετική με το θέμα που συζητάμε (λογοκρισία):
Γιατί το όναμα του STEZAR δεν έχει ξανακουστεί εδώ μέσα?
Αφορμή για αυτή μου την απορία στάθηκε το ερώτημα του κυρίου Δασκαλάκη Μάριου στις 17/5 αν δεν κάνω λάθος, όπου πιθανόν να απαντήθηκε με pm αλλά νομίζω ότι και ο ίδιος ο Κος Δασκαλάκης αλλά και πολλοί άλλοι εδω μέσα θα ήθελαν να μάθουν κάποιο νέο (όχι για κουτσομπολιό αλλά από ανθρώπινο ενδιαφέρον) για τον προαναφερθέντα πρώην ιδιοκτήτη της μητρικής κοινότητας.
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν σας, ούτε και τον STEZAR του οποίου υπήρξα μόνον πελάτης μιά φορά και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι παρακολουθώ το forum που ίδρυσε.
Τέλος θα ήθελα να γνωρίζεται ότι δεν θα αντιδράσω με οποιονδήποτε τρόπο σε όποια απάντησή σας, ακόμα και σε μη απάντηση.

Με εκτίμηση
Γιάννης

Γιαννη, απο οσο γνωριζω ο Στελιος δεν παρακολουθει πλεον το Avclub οποτε λογικο ειναι να μην υπαρχουν γραφομενα του ή αναφορες σε αυτον εδω μεσα.
Ισως καποιο απο τα παιδια που κανουν παρεα μαζι του να μας ενημερωσουν για τα νεα του...
Παντως σιγουρα απο την πλευρας μας δεν ετεθη ποτε θεμα λογοκρισιας γενικα, ποσο μαλλον για ενα παλιο φιλο οπως τον Στελιο...

Κανείς μας απο εδω δεν γράφει με το ζόρυ, και κανείς δεν κάνει ούτε καν προσπάθεια να πήσει κάποιον να γράφει απλώς για να γράφει.
Σε αυτη την πολιτική δεν εξαιρείται κανείς....ούτε Γενικοί...ούτε αναπληρωτές...ούτε διαχειριστές...ούτε μέλη....είτε ιδρυτές......είτε κανείς.
Οι αποφάσεις του κάθε ένα σχετικά με την συμμετοχή του εδω θα πρέπει να είναι σεβαστή απο όλλους.

Aν και δεν με απασχολούν καν τα παλαιότερα δρώμενα, θα γράψω την εμπειρία μου και εγώ σε ένα τέτοιο εξειδικευμένο thread.
Εγώ εδώ μέσα έχω υποστεί λογοκρισία, κλείδωμα, φίμωση και ομαδική επίθεση και οχετό απο κάποιους κόκκινους λοχαγούς του πληκτρολογίου.
Είχα "τσιμπήσει" τότε και αυτό ήταν το λάθος μου.
Στην προσπάθειά τους όμως και τον φανατισμό τους, μου έκαναν και ένα μεγάλο καλό.
Να αγαπήσω τον χώρο αυτό, τον πατριωτικό χώρο που προσπάθησαν να κουκουλώσουν. Και έτσι τώρα ασχολούμαι ενεργά με τους Έλληνες πατριώτες, μη προσκυνημένους.
Τους ευχαριστώ λοιπόν που άθελα τους με όπλισαν σαν «αστακό».

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Aν και δεν με απασχολούν καν τα παλαιότερα δρώμενα, θα γράψω την εμπειρία μου και εγώ σε ένα τέτοιο εξειδικευμένο thread.
Εγώ εδώ μέσα έχω υποστεί λογοκρισία, κλείδωμα, φίμωση και ομαδική επίθεση και οχετό απο κάποιους κόκκινους λοχαγούς του πληκτρολογίου.
Είχα "τσιμπήσει" τότε και αυτό ήταν το λάθος μου.
Στην προσπάθειά τους όμως και τον φανατισμό τους, μου έκαναν και ένα μεγάλο καλό.
Να αγαπήσω τον χώρο αυτό, τον πατριωτικό χώρο που προσπάθησαν να κουκουλώσουν. Και έτσι τώρα ασχολούμαι ενεργά με τους Έλληνες πατριώτες, μη προσκυνημένους.
Τους ευχαριστώ λοιπόν που άθελα τους με όπλισαν σαν «αστακό».

Το καλυτερο που εχει να κανει κανεις οταν αισθανεται οτι προσβαλλεται ειναι να αντιδρα και να καταγγελει σε καποιο επιπεδο φυσικα η να απεχει απο αυτον τον χωρο .
Απο ξαδερφακι φορουμ που δε μου κανει το υφος πολλων μελων και οι τροποι τους αισθανθκα οτι επρεπε να διαλεξω και διαλεξα το δευτερο.
Ετσι γινονται οι παρεες θεωρητικα....παμε οπου κολλανε τα χνωτα μας....
Με καβγαδες παρεα δε γινεται...τουλαχιστον οχι παρεα που να κρατησει...αμα μας ενδιαφερει αυτο φυσικα

Ούτε να καταγγείλω μπορούσα, ούτε να αντιδράσω πέραν της μετέπειτα αποχής μου.
Και δεν μπορούσα να τα πράξω αυτά διότι μου είχαν απαγορεύσει τον λόγο.

Έτσι μόνοι τους μιλάγανε για μένα, μόνοι τους με έβριζαν, μόνοι τους έλεγαν ψεύδη και ασχήμιες, δίχως ποτέ να λάβουν υπόψην τους όλοι αυτοί το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων μας... ενδέχεται άλλως έχειν.

Φυσικά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό εάν δούμε την κοινωνία που έχουν φτιάξει οι νεοέλληνες και την συγκρίνουμε με την αρχαία εποχή. Χαώδης η διαφορά.
Επομένως δεν περίμενα στοιχειώδη δημοκρατικότητα που να δίνει την δυνατότητα του αντίλογου η τουλάχιστον έστω της παρέμβασης των διαχειριστών στους υβριστές λέγοντάς τους... <<,απουσιάζει, δεν δύναται να απαντήσει, όταν θα αρθεί η απαγόρευση, πές τε τούτα κατάμουτρα>>.
Τώρα που επανήλθα δεν έχω σκοπό να πολυασχοληθώ με κόκινους και μπλέ υβριστές.
Απλά για να ενθυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

3 πουλάκια κάθονται...
Σόρυ φίλε VIDEOMIX, αλλά θεωρώ άσχετο το ποστ σου.
Άνοιξε ένα καινούριο τόπικ και πες εκεί τα παράπονά σου.
ΥΓ Κόκκινοι λοχαγοί?

Συμφωνώ με το ενδέχεται άλλως έχειν... όμως αυτό ισχύει και για αυτόν εδώ τον χώρο..'
Οπότε πιθανόν αυτός ο χώρος να είναι κάπως διαφορετικά απ' ότι έχεις δει μέχρι τώρα.
Κάθε τι σ' αυτήν την ζωή έχει τα καλά του και τα άσχημα του.. και κάπως έτσι είναι κι εδώ.
Το τέλειο φυσικά, ξέρεις οτι είναι αδύνατον.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές, έχει συζητηθεί κι αλλού εδώ μέσα.

Όμως -και χωρίς να θέλω να χρυσώσω το χάπι- εδώ είναι μια παρέα ανθρώπων, γνωστών αγνώστων, που έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό ....την τρέλα τους δηλαδή, κι σ' αυτόν τον χώρο δημιουργούνται και κάποιες παρέες!

Για να γίνουν όλα αυτά υπάρχουν και οι διαχειριστές οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους για να ρολάρουν όλα καλά για να μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε την τρέλα μας.

Οπότε ενδέχεται άλλως έχειν... απ' ότι έχεις διαπιστώσει....-bye-

ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΡΑΝ.

Πέτρος, Δημήτρης, γιός, τι είσαι ρε παιδί μου; Με μπέρδεψες τώρα.:7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

3 πουλάκια κάθονται...
Σόρυ φίλε VIDEOMIX, αλλά θεωρώ άσχετο το ποστ σου.
Άνοιξε ένα καινούριο τόπικ και πες εκεί τα παράπονά σου.
ΥΓ Κόκκινοι λοχαγοί?

+1