Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, γι'αυτό και δεν ανταπάντησα havoc, αλλα θεωρείς ευγενική έκφραση το "3 πουλάκια κάθονται" που μου απευθυναν και συμφωνείς; To ίδιο ερώτημα κάνω και στον φίλο Δημήτρη που το έγραψε. Και μετά λέτε γιατι δημιουργούνται καυγάδες!:huh2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, γι'αυτό και δεν ανταπάντησα havoc, αλλα θεωρείς ευγενική έκφραση το "3 πουλάκια κάθονται" που μου απευθυναν και συμφωνείς; To ίδιο ερώτημα κάνω και στον φίλο Δημήτρη που το έγραψε. Και μετά λέτε γιατι δημιουργούνται καυγάδες!:huh2:

Εχεις δικιο και διαμαρτυρεσαι για τον τροπο που σε επικριναμε και σου ζητω συγνωμη αλλα ειδικα σε αυτο εδω το νημα αν οχι σε ολη την παρουσια μας απαιτειται σοβαροτητα και ακριβεια,

Τι παει να πει .....

Ούτε να καταγγείλω μπορούσα, ούτε να αντιδράσω πέραν της μετέπειτα αποχής μου.
Και δεν μπορούσα να τα πράξω αυτά διότι μου είχαν απαγορεύσει τον λόγο.

Έτσι μόνοι τους μιλάγανε για μένα, μόνοι τους με έβριζαν, μόνοι τους έλεγαν ψεύδη και ασχήμιες, δίχως ποτέ να λάβουν υπόψην τους όλοι αυτοί το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων μας... ενδέχεται άλλως έχειν.

σε μπαναρανε γιατι ξεπερασες τα ορια που ολοι μας αποδεχομαστε εφοσον ειμαστε εδω ( ορια τα οποια δεν αλλαζουν με τετοιες ανωριμες συμπεριφορες )
και μετα παρουσιαζεσαι και στολιζεις τους διαχειριστες με επιθετα ,οχι προσβλητικα αλλα τουλαχιστον εμπρηστικα.....
Για αυτο και δεν μπορουσες να μιλησεις οχι επειδη υπαρχει συνομωσια εναντιον σου...

ΥΓ
Και ολα τα ασχημοψευδουβριστικα θραυσματα δεν τα αντιληφθηκα πουθενα......
Κανε την αυτοκριτικη σου και μετα μπορεις να απαιτεις δικαιη μεταχειριση....

Αυτο που βιωσες ονομαζεται προειδοποιηση και τιμωρια.....παντως οχι λογοκρισια.....
σκεψου το

μεχρι τοτε .....+1

Last edited:
Το οτι ξεπέρασα τα όρια είναι γεγονός. Τα αίτια της συμπεριφοράς αυτής όμως έμειναν οχι μόνο ατιμώρητα, αλλά και κάποιο «ντά» που έκαναν στον κύριο υπαίτιο της συμπεριφοράς μου αυτής, δημιούργησε αναστάτωση και ξεσηκώθηκαν κάποιοι μεροληπτικοί λέγοντας αρλούμπες εναντίον μου τις οποίες δεν μπορούσα να αντικρούσω.
Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα όμως δεν θέλω σε αυτό thread να επικεντρώσουμε εκ νέου στα παλαιά γεγονότα διότι δεν με απασχολεί καθόλου ούτε η μεροληπτική συμπεριφορά, ούτε και οι κομματικές προτιμήσεις ορισμένων που εξ ονόματος αυτών προσπαθούν να λοιδορήσουν οτιδήποτε πιστεύει κάποιος άλλος.
Θα πω και ενα παράδειγμα. Είδα εδώ σε πολλά threads κάποιον να έχει ποστάρει-αναρτήσει βροχηδόν κλιπάκια με Στάλιν, Μπελογιάννη κλπ.
Θα πράξω και εγώ κάτι ανάλογο κάποια στιγμή με βίντεος δικής μου ιδεολογίας, πατριωτικής. Όχι φυσικά ακραίων φωνών όπως της ξενόφερτης Χρυσής Αυγής η του Συνασπισμού και άλλων εντεταλμένων καπηλοπάτριδων η μισελλήνων.
Για να δούμε λοιπόν, εγώ έχω δικαίωμα να γνωστοποιήσω στους φίλους-μέλη για μια διαφορετική προσέγγιση;
Θέλω να πιστεύω πως ναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ψυχίατρος είσαι εσύ ή γυμναστής κοιλιακών?:worshippy:

Για να θυμάσαι αυτά δεν είσαι τόσο τεκνό όσο φαίνεσαι,έ??:flipout:
Tι να κάνουμε??Eίπαμε να κάνουμε την Γωγώ Μαστροκώστα για λίγο γιατί διαβλέπω ´αιματηρές´προθέσεις..:flipout: