Αντιγράφω από το
Γιατί όπου κι αν διαβάσω σχετικά με ΜΚΟ, εκεί τριγύρω, θα βρώ πάντα τα ίδια ονόματα; Γιατί όποτε κι αν ψάξω για τους χρηματοδότες/υποστηρικτές κ.τ.λ. βρίσκω πάλι τα ίδια ονόματα;
Αναφέρομαι πάντα για ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην γειτονιά μας και που η δράση τους αφορά την γειτονιά μας. Οι ΜΚΟ της Αυστραλίας, Μικρονησίας, Πολυνησίας κ.ο.κ δεν μου έχουν τραβήξει την προσοχή μου ακόμα μιας και έχω μαύρα μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει εκεί. Αν και φαντάζομαι ότι οι ΜΚΟ δεν ευδοκιμούν σε τέτοια κλίματα.
Λοιπόν;
Code:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=804825
Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά και έχω παρεξηγήσει τον ρόλο των ΜΚΟ στην Ελλάδα; ή μήπως κάποιοι άλλοι παίζουν με πράγματα που δεν καταλαβαίνουν; ή υπάρχει σκοπιμότητα για αυτό;Για μια καλύτερη κοινωνία
Στην 7η διεθνή συνάντηση των ΜΚΟ παρευρέθη ο Γιώργος Παπανδρέου
Γλασκώβη
Στην έβδομη διεθνή συνάντηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στη Γλασκώβη, παρευρέθη ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, όπου τόνισε ότι στόχος της Διεθνούς είναι η συνεργασία της με την κοινωνία των πολιτών.Στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου επιφύλαξε και μια αιχμηρή αναφορά για τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση υπονομεύει τη δημοκρατία, με τον τρόπο που υπονόμευε παλαιότερα τον σοσιαλισμό η Σοβιετική Ένωση.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε επίσης ότι η συνεργασία των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών οργανώσεων με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι αναγκαία, για να προωθηθούν αλλαγές στον κόσμο.
Μαζί, τόνισε, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ως υπουργός Εξωτερικών και στο παράδειγμα συνεργασίας ελληνικών και τουρκικών ΜΚΟ, που -όπως είπε- έδρασε καταλυτικά στη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γιατί όπου κι αν διαβάσω σχετικά με ΜΚΟ, εκεί τριγύρω, θα βρώ πάντα τα ίδια ονόματα; Γιατί όποτε κι αν ψάξω για τους χρηματοδότες/υποστηρικτές κ.τ.λ. βρίσκω πάλι τα ίδια ονόματα;
Αναφέρομαι πάντα για ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην γειτονιά μας και που η δράση τους αφορά την γειτονιά μας. Οι ΜΚΟ της Αυστραλίας, Μικρονησίας, Πολυνησίας κ.ο.κ δεν μου έχουν τραβήξει την προσοχή μου ακόμα μιας και έχω μαύρα μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει εκεί. Αν και φαντάζομαι ότι οι ΜΚΟ δεν ευδοκιμούν σε τέτοια κλίματα.
Λοιπόν;