YLOD και 60άρια...διαβάστε!

sfortis και sakisart ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το Ps3 μου αναστήθηκε μεν τα ξαναέφτυσε δε... ούτε τρεις βδομάδες δεν άντεξε. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το μοντάρω σε κουτί pc. Θα το κάνω όμως άν καταφέρω να το αναστήσω ξανά!

στο είπα! η επισκευή είναι προσωρινή! πάρε ενα slim να ξεμπερδεύεις...δεν καταλαβαίνει τίποτα

στο είπα! η επισκευή είναι προσωρινή! πάρε ενα slim να ξεμπερδεύεις...δεν καταλαβαίνει τίποτα

ΠΟΤΕ ξανά λεφτά στη σόνυ.

Λοιπόν τελικά δεν ήταν ylod. Άνοιξε ξανά και έγραφε ps3 not turn off properly και έπρεπε να κάνει μια διαδικασία επαναφοράς!!! Δεν έκανε format έχω όλα τα αρχεία και φαίνεται να δουλεύει...

Τι να πω... η σονυ και η ψυχή της...

Πήγα να το ανοίξω ξανά.. και τζίφος... ylod... τουλάχιστον πριν που άνοιξε πρόλαβα να πάρω το save του GT5.

Eχω ενα ps3slim 320giga ετσι ξαφνικα οταν παταω για να ανοιξει αναβει το πρασινο φωτακι αλλα δεν γινετε τιποτα ουτε εικονα ουτε ηχος, τιποτα ,ουτε ο δισκος φαινετε να κανει κατι,μετα απο μερικα δευτερολεπτα κλεινει τελειος ουτε το κοκινο φωτακι δεν αναβει,αν το ξαναπατησω αναβει το κοκκινο και ξανα μετα παλι τα ιδια,ουτε σε recover menu μπαινει ουτε τιποτα, σαν νεκρο ειναι μεχρι να κλεισει μονο του μετα απο λιγα δευτερολεπτα.γνωριζει καποιος κατι?

Αν δεν έχει περάσει τους 12 μήνες κατευθείαν στο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.

Cometron

Διεύθυνση
Β. Γεωργιου Β' 11 & Γ. Σουρη, Χαλανδρι
15232 Αθηνα

Αριθμός σταθερού τηλεφώνου 210 6824564

Αντιμετωπισα και εγω το ylod. Την πρωτη φορα αδαης το πηγα στην Sony στο χαλανδρι και το αντικατεστησα αντι 190Ε με ανακατασκευασμενο. Οταν αυτο το επαθε παλι ψαχτηκα λιγο και βρηκα το κολπο με το σεσουαρ. Καλη λυση για μισο χρονο. Μετα παλι τα ιδια. Καθε εβδομαδα σεσουαρ μεχρι που τα πλαστικα εγιναν χυλος. Τωρα το εχω ανοιχτο και περιμενω την παστα φλωρα για το reflow. Και αναρωτιεμαι...ολοι λετε για upside down επεξεργαστες και αποκολλησεις λογω αυτου. Πως θα γινουν οι upside down straight? Σκεφτηκε καποιος ποτε να το στησει αναποδα; Εγω μετα το reflow με την πλατη στο πατωμα....

Καλημέρα στο forum. Είμαι κάτοχος και εγώ του περίφημου PS 3 60 gb και έπειτα από έξι περίπου χρόνια έπαθα YLOD. Δυστυχώς όταν έπαθα YLOD διάβασο τη συζύτηση ενώ αν την διάβαζα νωρίτερα θα το τρέναρα. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής
Α) Αξίζει η επισκευή του ; (Δεν πιάνει και πολύ το χέρι μου για να το φτιάξω μόνος μου αν και έχω δει όλα τα video και στο ebw που πήγα μου ζήτησαν περίπου 100 για επισκευή)

Υ.Γ. Σε περίπτωση που υπάρχει συμφωρίτης που μπορεί να το επισκευάσει θα προτιμούσα να του το παρέδιδα για επισκευή και ενοοείται επ' αμοιβή. :)

B) Αν δεν αξίζει η επισκευή να προβώ σε αγορά καινούργιου SLIM ή τρνάρισμα χρόνου και μετάβαση απευθείας στο PS 4;
Ευχαριστώ πολύ το χώρο και θα αναμένω απαντήσεις.

Πάλι καλά να λες που άντεξε 6 χρόνια!

α+β) οχι...η επισκευή (reballing) αν δεν γίνει με ειδικά μηχανήματα θα κρατήσει το πολύ λίγες μέρες. Η επισκευή από την άλλη σε επαγγελματίες ανέρχεται σε 80-100 αλλά και πάλι η εγγύηση που σου δίνουν είναι 2-3 μήνες.

Εαν φυσικά δεν το έχεις τόσο ανάγκη μπορείς να περιμένεις 1 χρόνο για το PS4 ,το οποίο φυσικά θα στοιχίζει αρκετά παραπάνω. Η γνώμη μου είναι πως αξίζει το slim, είναι πολύ αξιόπιστο και έχει αρκετή ζωή ακόμα μπροστά του, ειδικά τώρα που έχει πέσει στα 200 .

Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι fun των παιχνιδιών και η κύρια χρήση του ήταν ως media player και κατά κόρον χρησιμοποιήθηκε ως cd player σε ηχοσύστημα και εδώ είναι το λάθος μου. Το καταλάβαινα οτι ζοριζότανε το μηχάνημα και την πάτησα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις οδηγίες σου. Ως προς την τιμή που αναφέρεις είναι για το super slim to 12 gb μιας και έχει σταματήσει το slim και το βρίσκεις δύσκολα μιας και είναι τακτική της SONY. Γνωρίζεις αν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο super slim;
Θεωρείς οτι το ps3 έχει ψωμί ακόμα;
Το ps4 θα έρθει το 2013;

Απάντηση: Re: YLOD και 60άρια...διαβάστε!

Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι fun των παιχνιδιών και η κύρια χρήση του ήταν ως media player και κατά κόρον χρησιμοποιήθηκε ως cd player σε ηχοσύστημα και εδώ είναι το λάθος μου. Το καταλάβαινα οτι ζοριζότανε το μηχάνημα και την πάτησα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις οδηγίες σου. Ως προς την τιμή που αναφέρεις είναι για το super slim to 12 gb μιας και έχει σταματήσει το slim και το βρίσκεις δύσκολα μιας και είναι τακτική της SONY. Γνωρίζεις αν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο super slim;
Θεωρείς οτι το ps3 έχει ψωμί ακόμα;
Το ps4 θα έρθει το 2013;

δεν είμαι και πολύ οπαδός του super slim, δεν μου αρέσει καθόλου το νέο σύστημα φόρτωσης δίσκου, φαίνεται πολύ φτηνιάρικο( και 12gb?) . Εγώ θα έψαχνα για το slim ή και από αγγελίες ακόμα! Τώρα βέβαια, για CD-player γιατί να πάρεις πάλι ps3??? -bye-