YLOD και 60άρια...διαβάστε!

τι λες ρε αλλοθρησκε? οτι παστα να βαλλετε καλη ειναι αρκει να μην ειναι καμια μαιμουδοπαστα. και καλυτερα μη αγωγιμη μη καψετε κανα pcb!

τα 80gb εχουν το ιδιο προβλημα??

Last edited:
Pastes-Sokolatina-01-bg.jpg

Αυτή η πάστα καλή είναι; Πρώτη ποιότητα!:flipout:-bye-

οτι παστα να βαλλετε καλη ειναι αρκει να μην ειναι καμια μαιμουδοπαστα.

κατάλαβες τι είπες? :laugh: -bye-

τα 80 όχι...είναι ΟΚ...

βεβαια μετα απο 2-3 χρόνια χρήσης καλό ειναι να τσεκάρουμε την πάστα

ετσι ηταν το δικο μου το 40αρι και οταν το αναβα εκανε σαν αεροθερμο μετα απο κανα 10λεπτο λειτουργειας σε θεαση dvd, ωραια πραγματα

Attachments

• IMG_01601.JPG
    IMG_01601.JPG
    77.7 KB · Views: 210
Ρε σε ολα βαζουμε σε λιγο που θα τελιωσουν οι παστες θα αλοιφουμε σοκολατινες!!

assets_LARGE_t_23761_2396365_type11586.jpg

χωρις πλακα τωρα οσα gb να εχει η θερμικη παστα ξεραινεται θα το ανοιξω και εγω το δικο μου αλλα φοβαμαι πως μπορει να εχει την τυχη των υπολοιπων play(psx,ps1,ps2) που εχω ανοιξει.

Last edited:
αλλαχτηκε η παστα βιδοθηκε με προσοχη η ψυκτρα αλλα παλι μετα απο λιγη χρηση κανει σαν αεροθερμο

μαλλον δεν ειναι μονο εκει το προβλημα

Μια ερώτηση: Γιατί είναι τόσο σημαντικό να είναι πολύ λεπτό το στρώμα πάστας;

αλλαχτηκε η παστα βιδοθηκε με προσοχη η ψυκτρα αλλα παλι μετα απο λιγη χρηση κανει σαν αεροθερμο

μαλλον δεν ειναι μονο εκει το προβλημα

Το ότι βγάζει ζεστό αέρα υποδηλώνει πως γίνεται σωστά η απαγωγή της θερμότητας.

κάτσε...άλλο κάνει σαν αερόθερμο και άλλο βγάζει αέρα αερόθερμου!

και btw αυτή την εποχή το δικό μου έχει σταματήσει να ανεβάζει στροφές και πλέον είναι αθόρυβο. Απ´ότι έχω διαπιστώσει εάν η θερμοκρασία του εξωτερικού αέρα είναι μεγαλύτερη των 25-26c κάνει kick στην μεγάλη σκάλα.

Το σημαντικό είναι οτι ακόμα και κατακαλόκαιρο όταν ακούμπαγα την κονσόλα ήταν δροσερή, πράγμα που σημαίνει οτι το σύστημα ψύξης κάνει καλά την δουλειά του.

Και προσωπικά προτιμώ να ανεβάζει λίγες στροφές με τις ζέστες παρά να έχω δυσάρεστα φαινόμενα υπερθέρμανσης (YLOD, bluray drive failure)

δεν βγαζει πολυ ζεστο αερα πια αλλα ο ανεμιστηρας δουλευει σαν τρελος ακομα και αυτες τις μερες που εχει δροσισει ο καιρος......

μπηκα και γω στο club ylod!!! αξιζει να το φτιαξουμε μονοι μας ή θα ξαναχαλασει μετα απο κανα δυο μηνες!!!;;;; Υπαρχει κανεις που το χει κανει καιρο και του δουλευει ακόμα;; υπαρχει κανεις που μπορει να το κάνει για μένα με το αζημίωτο φυσικά!!!´;;;;

Παιδια εγω μιας και δεν ειχα παστα και heatgun εβαλα αλοιφη counterpain και αντι για heatgun χρησιμοποιησα πιστολακι μαλλιων...ΧΑΧΑ
Φυσικα δεν δουλεψε. Θα προσπαθησω το συγκεκριμενο κολπο αργοτερα...

Ας μου απαντησει καποιος...(ειναι επιγον)
Το PS3 μου εβγαλε YLOD. Στον σκληρο δισκο ειχα καποια saves που δεν θελω να τα χασω. Μπορω,αν παρω καινουριο PS3(slim), να βαλω τον παλιο σκληρο δισκο στην καινουρια κονσολα και με stickaki να παρω τα saves?

Δυστυχώς όχι, ο σκληρός δεν θα είναι ορατός από το άλλο ps3. μόνο εάν είχες κρατήσει backup μπορείς να το κάνεις restore στο slim σου.